• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkan Adayı İyi Parti’den Ataner Orkunoğlu Biyografisi

Bakırköy Belediye Başkan Adayı İyi Parti’den Ataner Orkunoğlu Biyografisi

Bakırköy Belediye Başkan Adayı İyi Parti’den Ataner Orkunoğlu Biyografisi

01.01.1965  yılında  İstanbul ’da doğdum. Babam Atatürkçü  Spor Öğretmeni  Tuncay  , Annem yardımsever Cumhuriyet kızı Ağgül  Hanım’dır. 3  kardeşiz,

İstanbul Bakırköy  havası içinde dünyaya gelen örflerin ve adetlerini öğrenen mücadeleci bir babanın gül kokan evlatlarıyız.

Bakırköy ’da pek çok sanatçı, şair, profesör, iş insanı, doktor ve Avukat Politikacı yetişmiştir.

Bakırköy Yeşil ağaçlarıyla dolu yemyeşil ve deniz kokan  bir ilçeden oluşan Medeniyetler şehirde büyümenin,

farklı kültürlerin bir arada kardeşçe yaşanabilen bir ilçe olmanı mutluluğa yaşayan biri olarak.

Böyle bir ilçede  Büyümenin ayrı bir anlamı var. Evliyim iki kız çocuk babasıyım,

Bakırköy’de  büyüyen bütün çocukların hayallerini Öğretmen olmak süslerdi.  özellikleri içimize yansımış yerimizde duran değil mücadele eden kişileriz.

Biz ’de İstanbul’a Bakırköy taşınan  Kafkas kökenli aileden biriyiz.

İlk  okulu orta okulu, liseyi  Bakırköy’de okudum , Anadolu Üniversitesi  Halk ilişkiler reklam  bölümü  ve  ayrıyeten spor yönetimden bitirdim.

Kendi kendimize yetiyor, kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyorduk. Gel zaman git zaman okul bitince ,Aile şirketimizde çalışarak  sektörü öğrenmek için iş dünyasında  deneyimli tecrübeli yöneticiler çok şey öğrenerek şartlar bizi iş dünyasında özellikle eğitim ve  dersene sektöründe  kendimizi bulduk.,  Eğitim sektöründe Orkunoğlu eğitim okulları açarak çalışmalara devam ettik, ve Kartaltepe spor kulübü olarak gençlere spor sevdiren bir kulüp olarak çalışmalara devam ediyoruz.

Gençliğimizde ezilen kişilerin yanında olduk, haksızlığa karşı geldik, Vatandaş hizmet etmek için en değerli ürün en ucuza satmak için çalıştık.

 Sevgili arkadaşlar,

yaşantınız boyunca bazen elinizdeki imkanlar yeterli olamayabilir. Bu çok doğaldır. Unutmayın ki bundan çok daha önemli bir şey vardır: inanmak başarıya giden yolun ilk ve en önemli basamağıdır. Bu sebeple hedefiniz ne olursa olsun önce başaracağınıza inanın sonra elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Hepinize Bakırköy Deniz kokulu güzel günler diliyorum.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM