• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkan Adayların Beden Dili Konusunda

Bakırköy Belediye Başkan Adayların Beden Dili Konusunda

Bakırköy Belediye Başkan Adayların Beden Dili Konusunda

Konuşmadığımız, ağzımızı açmadığımız zamanlarda dahi iletişim halindeyiz. 30’ların sessiz filmlerini düşünün, ya da kolaya kaçalım, kulaklıklarınızı takmış müzik dinlerken etrafınız inceleyin. Söylenen sözleri duymazsanız ama biraz emek harcayarak karşınızdakinin iletmek istediği mesajı pekala alabilirsiniz.

Beden dilimiz ( hareketlerimiz, duruşumuz, oturma şeklimiz, yüz ifademiz, mimik ve jestlerimiz, yürüyüşümüz, kıyafetlerimiz vs.) söze dökmesek bile kendimizle, duygularımızla ilgili birçok mesajı etrafımıza yayar.

Beden diline bakarak karşımızdaki kişinin sinirli, öfkeli , şüpheci, endişeli, kızgın, mutlu, sakin olup olmadıklarını anlayabiliriz.

Konuşmamızı kontrol edebiliyoruz, ancak beden dilimizin kontrolünde o kadar başarılı değiliz. İç dünyamızı dışarıya açarken iletmek istediğimiz mesajın yerini bulması için çok daha dikkatli, çok daha kontrollü olmamızda fayda var.

Adaylar  kolların bağlayarak poz vermişler, biz bunu okurken kimseyi dinlemiyorum, mesajı veren fotraflar

Peki Vatandaş dinlemeyen başkan Oy vermeyi düşünüyor musunuz.

Bakırköy ilçenin  vatandaş dinlemeyen CHP Yönetimine Bir Cevap vermek sırası sizde.

Siz Bakırköy’de yaşayan biri olarak, Bakırköylü  bir başkan Yok muydu. Esenyurt’da  gelen başkanın İki dönem unutmayın, hiç bir şey yapmadı. Yolları unutmayın, sokakları unutmayın,

Kendi işçisi ile Grevi unutmayın. Size yakışanı yapın . sizi adam yerine koyan  hizmet edecek birine  oyunuzu verin. Ceketimi  koysam kazanırım   unutmayın. siz düşüncesiz değersiz birimisiniz.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM