• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Böyle Yönetilemez!

Bakırköy Böyle Yönetilemez!

Bakırköy Böyle Yönetilemez!

CHP’li Belediye Başkanı Sayın Bülent Kerimoğlu’nun hizmetinin sınıfta kaldığı ve ilçenin sorunlarını çözmek adına bir arpa boyu yol almadığını gördük.

Başta bozuk yollar,

Başta bakımsız parklar,

Başta sulanmayan ağaçlar,

Başta spor aletlerinin bakımsızlığı,

Başta parkların hijyen ve bakımsızlığı,

Sokakların adres numaraları okunmaz halde,

İlçemizin gerçek sorunlarına ve Bakırköy halkına verdiğiniz sözleri yerine getirmediğinizi hatırlıyoruz.

İstanbul Belediyesi, AK Parti Belediyesinde olduğu zaman elimizi bağlıyor dediniz, şimdi neden hala bekliyorsunuz? İstanbul Caddesinde bir yıldır inşaat bitmedi, sorun çözülmedi, neden ilgilenmiyor ve neden konuşmuyorsunuz? İncirli Caddesinde inşaat bitmedi, bunu soruyormusunuz, ilgilenmiyorsunuz, takip etmiyorsunuz…

Bakırköy vatandaşının istek, talep ve şikayetlerini ne sosyal medyadan, ne telefondan, ne de dilekçeleri okuyarak, şikayetleri dinleyerek, cevap vermeyen bir belediye başkanı olarak aklımızda, yüreğimizde kaldınız. Hizmet vermeyen eleştirilerden ders çıkarmayan, duymazlıktan gelen bir başkan oldunuz.

Bizim derdimiz Bakırköy,

bizim derdimiz Bakırköy’e

hizmet, bizim derdimiz ilçemize yakışır işler yapmak,

biz belediyeden bunları bekledik, umduk ama ilgilenmediniz, duymazlıktan geldiniz.

İstanbul Caddesindeki esnaflar bu sıkıntılardan bir an önce inşaatının bitmesini ve bir an önce trafiğe açılması gerekir.

Bakırköy Belediyesi, kaldırımlara işgaliye bedeli alarak insanların rahatlıkla yaya yollarına serildiğini fark etmiyor musunuz?

Bakırköy belediyesi, Bakırköy’de sorunlu yangın merdivenleri var, sorunları neden çözmüyor?

Bakırköy belediye başkanı içimizdeki sorunları ile, ilçenin sıkıntılarını bırakıp, bize kentsel dönüşüm için İstanbul Belediyesi önünde eylem yapmak değildir, hak bu şekilde alınmaz.

Bakırköy Belediye Başkanının CHP yönetimi tarafından denetlenmesini, takip edilmesini isterdim, karne notuna bakılmasını isterdim ama maalesef CHP de bunu yapmadı.

Bize hizmet için geldiniz, bize ders vermeyin diyen Bakırköylülerin dertlerine tercüman olduk. Daha düzgün kelimelerle ifade etmeye çalıştık. Bu haberler içinden ders çıkarması gereken başkan ve yardımcıları olmalı.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM