• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Tıp Merkezindeki Halkla İlişkilerini Yapan İçin, Gazeteci Ayson Karabağ’dan Hatırlatmalar

Bakırköy Tıp Merkezindeki Halkla İlişkilerini Yapan İçin, Gazeteci Ayson Karabağ’dan Hatırlatmalar

Bakırköy Tıp Merkezindeki Halkla İlişkilerini Yapan İçin, Gazeteci Ayson Karabağ’dan Hatırlatmalar

12 Ağustos 2022 Cuma günü bir Bakırköylü olarak dişimi temizletmek için randevu aldım ve gittim. Müracaattaki bayan kaydımı yaptı. Diş doktoru bayana haber etti, hemen aldı odaya diş temizliğimi yaptı ve önerilerde bulundu.
Verdiği tavsiyeleri doğru ve temizlik içinde 6 ayda bir yaptırmak gerektiğini özellikle anlattı. Daha fazla bilgiyi müdürden mi, kimden alabilirim dediğinde Halkla İlişkiler Müdürüne yönlendirdiler. Daha buyur etmeden, bir çay dahi ikram etmeden, bizi basında hep kötü haberler yapıyorlar cümlesi ile söze başladı. Hanımefendi bir haber yapmayağım, iki bilgi almak için beni burada bilgilendirir misiniz dediğimde onune gazetelere koydum, bakın 60 yaşındayım, buradaki arkadaşları zor duruma sokacak adam değilim. Bilgi verirseniz memnun olurum, vermezseniz canınız sağ olsun derim.

Sayın Başkan; lütfen bir görevi varsa bu halkla ilişkilerin, bu hanımefendi hizmet birimlerine haber yaptırması için bizi yanına çekmeli, iyi iletişim kurmalı, ücretsiz hizmetler verilerek iletişim kanalları güçlendirilmeli ki Bakırköy vatandaşı arasında konuşulsun. Sizin Halkla İlişkileriniz gazeteci ruhlu olsa, gazeteci dilinden konuşsa daha iyi olmaz mı? Sayın Başkan; sizin halkla ilişkileriniz bizim kapımızı çalan biri olmalı. Her birimin başarılı yönünü haber yaptırmalı, google’a düşürmeli, sosyal medyada paylaşmalı. Bunu yapacak halkla ilişkileriniz fakat ne hikmetse kapısını çaldığımızda olumsuz bir giriş yaptı. Bu konumdaki yerlere daha başarılı kişileri koymanız gerekmektedir. Bu arkadaşların kişisel becerileriyle olumlu-olumsuz insanları yönlendirerek insanlara örnek olmalıdır. Ben size 2 ay ücretsiz çalışayım ve diş  bölümlerinizin makinelerinize yenilik yaptırayım. Yardımseverlerin adını girişe yazdıralım. Hem de her gün basında haber yaptıralım.

Sayın Başkan; Ekmeği ekmekçiye vereceksiniz, birde fazla vereceksiniz ki ekmeğinizi ziyan etmesin. Sizin oraya oturttuğunuz kişi masanın hakkını vermesini bilmiyor, bir gazeteciyi nasıl ağırlaması gerektiğini bilmiyor, nasıl bilgi vereceğini bilmiyor, olumlu bakmasını bilmiyor. Daha konuşma tanışma olmadan hep gazeteciler bizi olumsuz anlatıyorlar kelimesi ile antipatik oluşturuyorlar. Sizi temsil eden adamlarınıza eğitim vermelisiniz. Ben Bakırköylüyüm. Hizmet veren birimde dahil haberi olumsuz yazamam. Lütfen birimlerinizi gözden geçirin. Becerikli, çalışan doktorlarınızın hizmetlerini Bakırköylü vatandaşlara anlatmak için haber yapalım. Bizler için çalışacak birimleri ortaya koymanızı bekliyoruz.
Ayson Karabağ
Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM