• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy  Vatandaş CHP Yönetimine  Güven  Kalmamıştır.

Bakırköy Vatandaş CHP Yönetimine Güven Kalmamıştır.

Bakırköy Vatandaş CHP Yönetimine Güven Kalmamıştır.

Bakırköy Emeklileri   Toplandığı bir ortamdan  Konuşma başladı. Bakırköy belediyesi konuşuldu. Fikirlerin toplayarak  okuyucularım paylaşmayı düşünüyoruz. karar sizindir.

Bakırköy vatandaşı  bölgemizde ne meclis üyeleri gördüm, nede milletvekilleri  . Bakırköy belediye başkan zaten hiç görmedim.

Bakırköy CHP Yönetimden ilgisiz ve sevgisiz  kaldık.

Bakırköy Belediye başkan Gözümüze baka baka hizmet etmeyerek CHP’li  Kişilere kırmıştır. İncitmiştir.

Bakırköy’de deprem tehlikesi olan bölgelerden biri özellikle Bakırköy’de 9 bölgede sıkıtı var.  yeni mahallede, Osmaniye’de, Kartaltepe’de, incirlide sıkıntılı binalarım var. biz vatandaş olarak rahatsız oluyoruz. Uykumuz kaçtı. yarın Allah etmesin bir deprem olursa ne olacak.

Bakırköy belediyesin bünyesinde doğal gazdan anlayan usta yok

Bakırköy belediyesin bünyesinde su kanalizasyondan anlayan usta yok

Bakırköy belediyesinde elektrikten anlayan usta yok

Bakırköy’de bir su taşsa acil  koşacak adamları yok

Bakırköy Belediyesini  aradığımızda İstanbul belediyesin arayacaksın diyen kişiler telefon başına  koymasınlar. vatandaş dinleyecek yetkili mercilere bilgi verecek. vatandaş derdine derman olacak belediyelerde adam olması gerekir. yarın Bakırköy’de bir deprem olsa su getirecek adam yok. lütfen siz neden bahsediyorsunuz.

İyi Bir Yönetici  ustasın  yardımcısı  çalışanların iyi  tanıyacak ekibin kuracak  bir başkan olmalı ama Bakırköy belediyesi bundan nasibin almamış  bir başkan

Peki CHP Yönetimde görev alan milletvekillerin grev için telefon açan

Mail atan

Telefonla ariyan kişilere geri dönüş yapmadılar.

Belediyesini sıkı takıp etmediler

Başarılı mı başarısız mı   yapamadılar.

CHP Yönetim Bakırköy’den giden şikayetleri kulağı tıkadılar. görmediler işitmediler. Şimdi ben bu kişileri neden  seçeyim , onun için CHP Kırgınım onun için oyum  CHP  Verniye cem

Ali Talip Özdemir bildiğimizi çalışmaların  gördüğümüzü Bakırköy Bakırköy yapanlardan biri başkan sıyası gömleği ne olursa olsun kişin karakteri kişiliği ortada onun için ben Bakırköy düşüncem Bakırköy ileri taşıyacak sokakların ve caddesi güzelleştirecek Bakırköy yakışır işler yapacağın  inandığım  kişiye verecem.

Bakırköy ‘de Naci Ekşi Yaptıkları düşünün.

Bakırköy ‘de Ali Talip Özdemir  yaptıklarını araştırın.

Bakırköy’de  Ateş Başkan gözünden canlandırsın

Bakırköy’de  Bahadır başkan hatırlasın

Bakırköy’de Çukurları, Yolları Unutmayın Eser Bülent Kerimoğlu Hiç Unutmayın,

İkaz etmeyen Uyarı Yapmayan CHP Yönetimi’nde Unutmayın

Elinizi  Vicdan kuyun. aklın ve hislerin kullansın. Bakırköy yakışan Bakırköy hizmet edecek kişi verelim ki Bakırköy kazansın

CHP de bir tokat  hak etti. kendilerine toplasınlar.

Bir Hikâye aklım geldi.

Çingeneyi başkan seçiyorlar. Tüm cengelleri  bayram yapıyor. mutlu oluyor. seviniyor sokaklarda bayraklar acıyorlar. başkan ilk görevi cengelleri  sürüyor. Bülent Kerimoğlu da Karslıları  dili ile  konuşması ile kırdığı  biliyor musunuz . çevresine  bir bakın ak parti kişiler çalıştı. ve Trabzonlu kişiler çalıştı. bir tane Kars hemşiresi yok.

Bakırköylü Bakırköy düşünsün

Merek etmeyin, Önyargılı olmayın ,CHP Çalışmadığı yaşayanlar olarak bu şekilde düşünerek CHP de toplatmış olursunuzu. Bu Şekilde düşünenler  5 Yıl sonra CHP  Türkiye’ye faydası olacaktır.

CHP İyiliği için toplanması için  bu secimde ceketim koysam kazanırız diyerek ilgisiz kaldık. hizmet alamadık.   Sizi adam yerine koymuyorlarsa  bu seçimi hak etmiyorlar. diyen Bakırköylüler dili olmaya çalıştım.

Hiç aklınızda olmayan verin. Taşları yerinden Oynatın,

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM