• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Belediye Başkan Adayları Kendini Güzelleştirme Yöntemleri

Belediye Başkan Adayları Kendini Güzelleştirme Yöntemleri

Belediye Başkan Adayları Kendini Güzelleştirme Yöntemleri

İnsanoğlu, toplum içindeki yerini belirtmek, varlığını kanıtlamak ve mutluluğunu yaratmak, daha çekici ve daha ilginç görünüm kazanmak için, çağlar boyu uğraşmıştır. Çekici olmak ve ilginç görünüm sağlamak için, bazı teknik bilgilere gerek vardır. Çağımızda, yalnız güzel olmanın önemi yoktur.

Bugünkü toplumlarda, canlılık ce çekiciliğin yanında güzellik, yüzeysel kalır. Günümüzün akıllı insanı, güzelliğin gerçek olan güzelliğin, kişinin davranışı ve her şeyi ile uyumlu ve anlamlı olmasından geldiğini bilir.

Zeki kadınlar, kendilerine güzel bir görünüm sağlamak için, birçok yöntemler kullanırlar. Bugünkü güzellik, doğa vergisi olmakla birlikte, beceri ve çaba gerektirir. İyi giyim ve makyaj, güzel görünüm için gereklidir; ama yeterli değildir. Giyiminiz ve makyajınız ne kadar güzel olursa olsun, kendinize çeki-düzen vermiyorsanız, etkili ve çekici olamazsınız. Bu nedenle, giyim konusundan önce, kişisel görünüşünüzü nasıl etkili duruma getireceğinizi, kendinize nasıl bakacağınızı, böylece daha düzenli, daha güzel ve daha çekici bir görünümü nasıl sağlayabileceğinizi düşünmelisiniz.

Kişisel Bakım, Kişisel Görünüm:

   Temel görünüşünüzü etkileyen sağlık, temizlik ve düzenlilik için, acaba çabanız ne kadardır? Bu konularda, yanlış uygulamalarınız ve bilmedikleriniz var mı? Bildiklerinizi pekiştirmek, bilmediklerinizi öğrenmek istemez misiniz?

Kişisel görünüm, giyim kadar önemlidir. Her insan, güzel görünmeyi ister. Kişi, ne kadar güzel ve değerli giysiler giyse de, kişisel bakımına önem vermedikçe, etkili olamaz. İyi bakım, tepeden tırnağa kadar sağlıklı, düzenli ve temiz görünmektedir.

Kişinin:

  1. Sağlıklı oluşu;
  2. Temiz ve canlı cildi;
  3. Bakımlı, parlak saçları;
  4. parlak, canlı gözleri;
  5. Temiz beyaz dişleri;
  6. Bakımlı elleri;
  7. Bakımlı ayakları;
  8. İyi giyim;
  9. Konuşurken, ses tonunun ayarlanması;
  10. Doğal ve düzenli duruşu;
  11. Düzenli ve uyumlu yürüyüşü;
  12. Doğru oturuşu, kişisel görünümünü etkileyen özelliklerdir.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM