• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy’deki balık kokusu Panzarottı kokusuyla karıştı

Bakırköy’deki balık kokusu Panzarottı kokusuyla karıştı

Bakırköy’deki balık kokusu Panzarottı   kokusuyla karıştı

 

Balık kokusu, panzarotti kokusuna zarar veriyor. Bakırköy’de esnaf karşısındakini düşünerek işini yapmalı, saygı göstermeli ve önlem alınmalı. Müşteri Panzarotti yerken yan dükkandan balık kokusu geliyor. Başka bir menü yerken de o balık kokusu geliyor.

Bu nedenle müşteri kaybı elbette ki oluyor. Komşular bu duruma önlem alın. Bacaları çalıştırıp önlem alırken bir de kapıları kapatıp önlem almayı denediler ama yine müşteri kaybı oldu. Panzarottiye gelen müşteri mekanın kapısı kapalı diye geri gidiyor. Bu konuda Bakırköy zabıtaları acil yardımcı olmalı. Gelin şimdi Fransadaki koku konusundaki hikayeden ders alalım:

Alt komşu hayvan pisliği kokusu üst katındaki hasta kadını rahatsız etmesi nedeniyle belediye aranıyor. 5 dakikada geliyorlar  kokuyu tespit ediyorlar ve alt komşuya şart koyarak çözüm yolu üretiyorlar. Üst komşuya gereken bilgiyi verdiler. 6 gün boyunca sizi rahatsız eden konuları not alın dediler. 6 gün sonra geldiklerinde kokunun kesildiğini söylüyor. Bu şekilde işlerini doğru yaparak sorunu çözdüklerini gördüm.

Şimdi Bakırköy’de esnaflara yol gösteren, yardımcı olan, doğru yolu gösteren zabıtalar var. Komşularını düşünen duyarlı esnaflara ihtiyacımız var. Onun için şikayetleri kötü şekilde ele almayın. Şikayetlerdeki eksikliklerinizi tamamlayın. Kimse ile kötü olmayın. Komşunuzu kırmadan, birbirinizi üzmeden iş yapmasını öğrenin. Bencil olmayalım, kurallara uyalım. Şikayetler eksiklikleri düzeltmek içindir. Size ayna tutar, kendinizi yenilemenizi sağlar. O eksiklikten ders çıkarın ve sorunu çözün.

zeytinlik mah. Hafız çıkmazı sok No 5  Bakırköy 0545 771 12 27

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM