• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bereket Duası için Gencer Optikdeydik

Bereket Duası için Gencer Optikdeydik

Bereket Duası için Gencer Optikdeydik
Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde optik dükkanı açan Hamdi Güler’e hayırlı olsun. Bakırköy’de çok çalıştın, Bakırköy’e tekrar hoşgeldin diyerek bir gün bereket duası yapalım dediğimde Hamdi Güler, siz hocayı davet edin dediler. Cami Hocamız Abdul Kerim Kır, Tarih Zor ve Orhan Amca ile birlikte gittik. Konuştuk, hocanın tavsiyelerini aldık. Yeni bir gözlük, yeni bir elbise giydiğinizde nasıl dua edileceğini öğrendik. Dükkan açarken, nasıl açılması gerektiğini anlattık. Komşuluk hakkında bilgiler verildi. Her insanın kısmeti var, bizi bilgilendirdi ve dualar okundu. İkramlar yapıldı. Güzel bir günümüz oldu, hocamızın diline, kalbine sağlık, yüreğinize sağlık, iyi ki varsınız. Allah razı olsun.
Gencer Optik Hakkında Bilginiz Olsun
Hamdi Güler, Üsküp’ten göç eden ailelerinden biri. Gözlüğe çıraklıktan başlamış, okul okumuş, diplomasını almış, işini görevini seven, mücadeleci, müşterinin dilinden anlayan, müşteriyi iyi karşılayan, yol göstermesini bilen biri.
Gözlük Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Başarılı bir çerçeve seçimi pek çok şeye bağlıdır. Geniş yüzlülere dar ve yaygın bir şekilde yakışır. Yüzünüzde dış çizgilerini içe doğru kaydıran, yüzünüzü dolduran büyük çerçeveleri seçin. Büyük burnunuzu saklamak için geniş köprülü ve süzlemeli gözlükleri kullanmayın. Eğer boyunuz uzunsa, aşağıya doğru yarım oturan bir gözlük seçin.
Eğer kaşlarınız çok yukarıdaysa, yüzünüzün üst tarafına gelebilecek bir gözlük seçin. Kısa
saçlara çoğu çerçeve yakışır. Fakat saçlarınız uzunsa, gözlüğünüz saçınızın şekline göre seçmelisiniz. Saçlarınız açık duruyorsa daha kalın, eğer topluyorsanız, yüzünüzün çizgilerine hakim olacak bir gözlük seçin. Kara çerçeveler bayanlar için uygun değildir. Kare şeklindeki çenelere dikkat çeker, geniş burunlarda kare çerçevelerle uyumlu değildir.
Bakırköy’de 30 yıl gözlük konusunda hizmet vermiş, ilgilenmiş, yardımcı olmuş, işini iyi
işini severek hakkıyla yapan, gözlük konusunda, cam konusunda yol gösteren Gencer Optik’e mutlaka uğrayın. Organik cam konusunda yakın, uzak ve güneş gözlüklerinde pek çok çeşit var. Ultraviyole ışınları kesen camlar da mevcut. Geniş servis ağıyla Gencer Optik Bakırköy’e değer katacak.
0212 570 70 74-0553 183 21 79
İncirli Cad. No: 74 /B Bakırköy

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM