• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Çin Dijital İpek Yolu Kuruldu , Üye Olmak İsteyen Firmalara Duyuru?

Çin Dijital İpek Yolu Kuruldu , Üye Olmak İsteyen Firmalara Duyuru?

Çin Dijital İpek Yolu Kuruldu , Üye Olmak İsteyen Firmalara Duyuru?

Türk-Çin İş Derneğinde Kimler Var?

Ustalar diyor ki; tecrübeli insanları dinleyin, yanlış yola girmeden bedel ödemeden, can yanmadan, acı fatura ile karşılaşmadan, yol gösteren tecrübeli insanların bilgisi size ışık olsun. İpek Yolu Derneği çatısı altında iş sahiplerine yol gösteren ve ışık olacak teknolojiyi daha iyi kullanmak için bir araya gelen kahramanlar; M. Adnan Akfırat, Ulusoy Erdoğan, Süheyl Baybalı, Ahmet G. Altunhalka, Hüseyin Haydar Öztürk, Serhat Latifoğlu, Emel Çetin, Mustafa Altınkaya bir araya gelerek, Çin kanunlarını bilen, ticaret yolunu bilen, geçmişimizdeki ipek yolunu dijital yola çevirerek, teknolojinin imkanlarını kullanarak bir çatı altında toplandılar.

 

Emel Çetin; Çin İpek Yolu Hedefleriniz Nedir?

Tarihsel bağlarımızın olduğu Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel işbirliğinin geliştirilmesinin dünya barışına ve her iki ülke halkına yararlar getireceğini benimsemek.

Türkiye ve Çin’in zenginliklerinin ve kaynaklarının taşıdığı büyük potansiyeli ortaya çıkarmak, iki ülkenin ve insanlığın yararına değerlendirmesi için çalışmak.

Tüm etkinliklerde her iki ülkenin de toprak bütünlüğünü, egemenliğini, halkların mutluluğunu, dünya barışının korunmasında, işbirliği yoluyla karşılıklı kalkınmayı hedeflemek.

İki ülke halklarının yaşam koşullarını iyileştirecek ortak projeler geliştirmek, kaynakları arttırıcı, ticareti büyütücü gelişmelere destek olmak.

Her iki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel gelişme için; geziler, fuarlar, sergiler, iş toplantıları düzenlemek.

Çin Halk Cumhuriyeti ekonomik potansiyelinin, Türkiye ekonomisinin çok uluslu egemenliğine karşı kendini koruyabilmesi ve bu bağlamda Türk sanayi ve ticaretinin gelişmesi için sunduğu olanak ve fırsatlara dikkat çekmek, bunun önündeki engellerin aşılmasını sağlayacak projeler geliştirmek.

Türkiye’de ve Çin’de Türk-Çin ortak yatırımlarını özendirerek ve destekleyerek istihdamın arttırılması için çalışmak.

“ÇİN İŞ-DER ” üyesi kişi ve kuruluşların, dostluk ilişkilerini ve geleneklerini zedeleyen tutum ve davranışlara karşı kamuoyunu aydınlatan ve eğiten bir tutumla davranmasını sağlamak.

 

Dijital İpek Yolunun, İş İnsanlarına Faydası Ne Olacaktır?

Dışarıya ürün gönderdiğimizde evrak var ambalaj var. Eksik olduğu zaman gümrükte bekler evraklar hazırlanır. Bu konuda zaman kaybı ve masraf oluyor. Üyelerimizi rahatlatacak, hızlandıracak hizmetlerimiz var.

Türk Çin İş Derneği, Üyelerine Başka Ne Kazandıracaktır?

Derneğimiz Çin hükümetinde güven çerçevesinde çalışacaktır. Güven her şeyin başıdır. Hatasız iş yapacak güven veren konumda olacak. Üyesiyim dediğinde farkı yaşadıkça görecekler. İş insanlarının en iyi sermayesi güvendir.

Güven Nedir?

Güven çekirge gibidir, kaçınca bir daha geri gelmez. Bizde güven bizim için sermaye olacak, güven bizim için prestij olacak, güven bizim için iki ülkenin güven bağı olacaktır.

Türk-Çin İş Derneği; Üyelerine Başka Ne Kazandıracak?

Hz. Ali’nin dediği gibi; Zenginliğin en iyisi akıl zenginliğidir. Bizde üyelerimize; Süper Patron Nedir, Süper Yönetici Nasıl Olmalı, Süper Patron Pazarlamada Nelere Dikkat Etmeli, Süper Patron Markası Zirveye Nasıl Taşır, Süper Patron Müşteri Nedir, Müşterilerin Beklentileri Nelerdir, İnsanın Engelleri Nedir, Zor İnsanlarla Nasıl Baş Edilir, Zaman Nasıl Kullanılır, İletişim Kanallarını Daha İyi Nasıl Kullanabiliriz gibi konu başlıklarını dijital sistemle üyelerimize seminer vererek, bilgilendirerek, web sitemizde bu bilgileri yayınlayarak okumalarına ve eğitimlerine çok önem vereceğiz.

Zaman zaman başarılı patronlarımızı yılda bir kez ödüllendireceğiz. Model insanlar çıkararak öncü olacağız. Türkiye’de veya Çin’de başarılı insanlarımızı basın yoluyla duyurarak, içimizdeki kahraman insanların tanıtımına önem vereceğiz. İleride bu insanlar siyasetçi olabilir, milletvekili de olabilir. Yolda çok şey değişir. Ama biz adam yetiştirmek, geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Türk ve Çin Derneği Olarak İş İnsanlarının Beslenmesi İçin Bir Çalışmalarınız Olacak mı?

Derneğimiz çatısı altında patronlara faydalı kitapları, kaynakları üyelerimizin okumasını sağlamak Çin’de, Türkiye’de ve dünyada bilgili, tecrübeli iş insanlarını üyelerimize ışık olması için derneğimiz çatısı altında buluşturmak istiyoruz. Hem sesli kitap üzerinden, bilgiye ve teknolojiye ulaşmalarını sağlayacağız.

Emel Hanım; Biz Hep Birbirimizi Yemeye Çalışıyoruz, Siz Nasıl Yapacaksınız?

Bizde bir atasözü vardır. Sular taşar; balıklar karıncaları yer. Sular çekilir; karıncalar, balıkları yer. Gelin birbirimizi yemeyelim. Bu ülkeyi ileriye taşıyalım, model olalım. En iyi sermaye güvendir. Güvenilir olduğumuz izlerini herkese bırakalım ve ülkemizi zedelemeyelim.

Süper Patron Nasıl Olur?

Süper bir patron emin olmadığı bir insan ile ilgili şeylerde bile olumlu işler yapar.

Süper bir patron her zaman en iyilerle çalışır.

Süper bir patron her zaman cömerttir.

Süper bir patron elemanlarından birinin sorunu olduğunu fark ettiği anda kendi problemiymiş gibi çözmeye çalışır.

Süper bir patron müşteriyle sürekli iletişim halindedir.

Süper bir patron başarmak için ilk önce inanmak gerektiğine inanırlardan olur.

www.cinisder.org.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM