• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Çirozun Aslanları, Spora Davet Ediyorlar

Çirozun Aslanları, Spora Davet Ediyorlar

 Çirozun Aslanları, Spora Davet Ediyorlar
Floryalılar, 365 gün  her gün spor yapan, denize giren sporcularından olan Güven Görmüş, telefon açarak Cumartesi günü saat 8’de sizi arkadaşlarımın arasında görmek istiyorum dedi. Bizde davete iştirak ettik. Sosyal medyadan arkadaşlara Bakırköydenhaber Gazetesi Genel Müdürü Ayson Karabağ aramıza katılacaktır diye de paylaşmışlar. Gittim, bayanlarla baylar bisikletlerle, sabah koşu yapan ekip, yürüyen ekip, belli saatlerde Çiroz dedikleri yerde buluşarak denize girme bölümüyle başlıyorlar.
Arkadaşlar benim için kahve ikramında bulundular. Gerek güler yüzleri, gerekse kahveleri çok güzeldi. Sevimli arkadaşlar ve genç bayan hocalarımız disiplinli bir şekilde hareketler yaptırdılar. Bende keyifle izledim ve çok da etkilendim. Bu kadronun içinde olacaksanız, gelmemezlik yapamazsınız. Onun için sabah yürüyüşünü seven Bakırköylü olsun, Ataköylü olsun, Floryalı olsun, Menekşeli olsun, Florya sahilinde bu mükemmel ekibe katılın derim.Spor seven hayrettin Sönmez’den  bilgisinden Teçrubesinden faydalanın
Çirozların Başkan Adayı Güven Görmüş’ün Mesajları
Biz Florya gençleri olarak özlem duyduğumuz mahalle kültürünü yaşamak, dini mezhep, siyasi görüş ne olursa olsun mahalle kültürünü yaşatmak ve sağlıklı bir toplum oluşturma hedefindeyiz. Sabahları sağlıklı yürüyüş yapan, bisikletine binen, denizine girmek isteyen, yaşlılığa meydan okuyan baylar ve bayanları her sabah yürüyüşünde, sohbetlerimizle, güler yüzlülüğümüzle karşılıyoruz. Hem ilaç etkisi yapıyoruz gelenlere, hem de sporu sevdirerek keyifli anlar yaşatıyoruz.. Bizim kurup 365 gün yağmur çamur fark etmeden, her gün spor sevenlerle birlikteyiz. Sporu sevdirmenin peşindeyiz. Sizlerde yaşlılığa meydan okuyacaksanız gelin, gençlere model olacaksanız gelin, sağlıklı yaşamak istiyorsanız gelin. Ne kadar dinç, ne kadar rahat ve ne kadar huzurlu olacağınıza inanamayacaksınız! Bu Çirozların Yiğitleri arasına siz de katılın. Bu sağlıklı yaşama zevkini çevremize anlatarak, sporu sevdirerek, sağlıklı yaşamak elimizde iken kıymetini bilin.
 Deniz Hocamızın Mesajları
Hareketsiz vücut tüm hastalıklara davetiye çıkarır. Şayet Cumartesi-Pazar saat 7’de Florya sahilinde sağlıklı yürüyüş yaparak, vücudu ısındırmak saat 8’de kasları harekete geçirerek her bir hareketi de kurallarına göre içten severek, inanarak yaptığınızda ne kadar dinç ve sağlıklı olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu deniz havasını almak, sağlıklı yürüyüş yapmak ve bilinçli hareketlere katılmak sizin sağlıklı günlerinize vesile olacaktır. Her şey sizin elinizde. Sağlığınızı düşünüyorsanız, mahalle kültürüne inanıyorsanız, arkadaşlarınıza ilaç olduğunuza kanaat getiriyorsanız, siz de Çirozların Aslanları kadrosuna adınızı yazdırın derim.
Çirozların Mahalle Sorumlusu Bayanın Mesajı
İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun bize sözü var. Bir pazar sabah yürüyüşüne katılacağını ifade etti bizlere. Yürüyüşten sonra da kahvaltı sözü verdi.
Sahilde spor aletleri yetersiz ve bakımsız,
Spor yapacağımız çimler bakımsız,
Sabah hareket yapacağımız yerlerde malzemelere ihtiyacımız var,
Bu konuda bizlere yardımcı olacaklarına inanıyorum.
 İş Adamı Metin Bey’in Mesajı
Ben mahalle kültürünü seven biri olarak bunu burada buldum. Sağlığımı; yürüyüşe ve hareketlere borçluyum. Buradaki arkadaşlarımı görmediğim zaman merak ederek, aranacak hale geliyorsunuz. Buradaki arkadaşlar sağlık vitamin sohbetleri bana enerji veriyor. Burası yaşlılığa meydan okunacak bir yer. Sağlıklı yaşamak istiyorsanız, sağlık elinizde. Hastanelere giderek günlerinizi geçirmezsiniz. Sağlıklı olmak için spor yaparak, sağlıklı, değerli arkadaşlarla birlikte spor yaparak gününüze güzellik katmak elinizde. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, dini mezhebiniz ne olursa olsun biz insan odaklı, mahalle kültürünü seven, çevresini seven, insanları seven, saygı duyacak insanların arasında spor yapmaktan mutlu olanlarız.
Salih Beyin Mesajı
Kim olursa olsun, genç bayan-bay emekli, iş adamı lütfen cumartesi-pazar günü Florya sahilinde bizimle spor yapın. Bizim arkadaşların enerjisini yaşayın. Bir daha bırakamazsınız, sağlıklı yaşamak istiyorsanız gelin. Dinç kalmak istiyorsanız gelin. Hava değişimi almak istiyorsanız gelin. Hareketler yaparak vücut kaslarınızı güçlendirmek istiyorsanız gelin. Sohbetler vitamin gibidir. Güler yüzler ilaç gibidir. Bu sağlıklı vitamini aldıktan sonra yaşam kaliteniz daha sağlıklı, daha dinç olacaktır.
Gazeteci Ayson Karabağ’ın Çiroz Yiğitleri Mesajı
Varliğiniz, ikramlarınız, güler yüzlülüğünüz bana mutluluk verdi. Aranıza gelerek sizlerle beraber olmak, sağlıklı yaşamı anlatmak, gençlere model olmak ve çevremize anlatarak, göstererek, ilçemizdeki birlik ve beraberliği bir model olarak yaşatmayı arzu edenlerdenim.
Sevgili Çiroz Yiğitleri;
Yürüyüş yaparken elimizde torba olsun. Çöp gibi ne olursa olsun kaldıranlardan olalım, söylemeden yapalım.
Denizin altındaki her eşyayı alanlardan olalım.
Çevreye daha duyarlı olalım.
Sohbetlerinizin içinde şaka sınırı ve imanın sınırını iyi ayarlayalım.
Bir kişi veya bir bayana model olalım.
Spor hocalarının fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanalım.
Daha bilinçli hareketler yaparak, kilo vermesini bilenlerden olalım.
Yaşlılığa meydan okuyanlardan olalım.
Tecrübeli sporcuları gençlerle buluşturarak sporu aşılayanlardan olalım.
Ayrımcılık yapanlardan olmayalım, insan odaklı, insana yatırım yapanlardan olalım.
İnsanlara dokunan olalım, el verenlerden olalım,
Ayda bir sohbet konferansları olmasını düşünelim. Gençler ve emeklilerimiz evde zamanı yatarak kullananlardan onları uyandıranlardan olalım.
Emeklilerimizin daha sağlıklı yaşama günlerine şahid olalım.
Sabah yürüyüşlerine belediye başkanlarımızı da davet edelim veya Türkiye’ye marka olmaş sanatçılarımızı davet edelim.
Sabah yürüyüşüne gelmeyenleri arayanlardan, soranlardan, ilgilenenlerden olalım.
Aramızda sağlıklı, başarılı, örnek insanlarla röportaj yaparak çevremize model olmasını sağlayalım.
Kilo vermeyenlerin üzerinde duralım. Akşam yemeğini yiyerek, alkol alarak, göbeğini şişirenlere ceza verelim. Sağlıklı spor yapmasını sağlayalım.
Sevgili Çirozun Yiğitleri
Seçkin Yaşlanmanın formüllerini hatırlatalım.
1- 40 yaşından 60 yaşına kadar eti azaltın.
2- Bitkisel bazlı beslenmeye çok önem verin.
3- Sabah kahvaltısı ve akşam saat 4’ten sonra yemeğe dikkat edelim.
4- Her gün 2 litre suyu içelim.
5- Her gün sabah sağlıklı yürüyüş şartını sizde kabullenin.
6- Spor sadece kaporta değil, içinizi de besleyeceksiniz.
7- Spor yapan kişileri, hanımları uzaktan anlarsınız.
8- Her şey dozunda olsun.
9- Dinç kalmanın, sağlıklı olmanın formülü sizin elinizde olduğunu unutmayın.
10- Ekmekten, undan, şekerden uzak durun.
11- Genç görünme saplantısıyla komik duruma düşmeyin.

Çirozların ekibine, iletişim konusunda, gençlere model olmanız ve ileride röportajlarla sizi çevreye anlatmak ve giyim spor giysileri için sponsor sözünü veriyorum.

Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci
Not ;Değerli hanımlar ve beyler var. tek tek röportaj yapmak isterim farklı fikirleri çıkacağına inanıyorum. 0532 3910934

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Güzel dostum ayson kardeşim hakimizda övgülerle bahs etiğin için teşekkür ederim sizin başarınızdır bu yazi gazete basariyla dizayin edilmiş tebrikler

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM