• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Eğitimci Dr. Yunus Çiftçi’den Size Bir Haberimiz Var!

Eğitimci Dr. Yunus Çiftçi’den Size Bir Haberimiz Var!

Eğitimci Dr. Yunus Çiftçi’den Size Bir Haberimiz Var!
Bugün bu linkte( videoda  ) yaptığım paylaşım; 24 yıldır verdiğim eğitim mücadelesinin en gurur veren en heyecanlı olduğum paylaşımı belki de…
Verilen tüm mücadele ve zorlukların karşılığının görülmesinin ,tarif edilemez zorlukları aşıp, bu aşamaya gelmenin gururu belki de yazarken ellerimin titremesindeki heyecanın nedeni …
 İlkokuldan , liseye kadar her kademede çalıştım ,   17 yıl dolu dolu öğretmenlik yaptım. Eğitimin her kademesinde 10′ larca kurum açtım. Türkiye ‘ nin bilinen profesyonel markaları bünyesinde hem okul, hem kurs, hem yayın anlamında 10 yılın üstünde frenchise yapısı içinde kurumlar işlettim ama hiçbir zaman kendi markalarımdan , prensiplerimden , ” Önce insan ” odaklı eğitim anlayışından , kendi ideallerimden hiç taviz vermedim.
Mesleğimde hem bireysel, hem de kurumsal olarak büyük başarılar, rekorlar kırmak, 10′ larca şampiyon  yetiştirmek kısmet oldu.
Bu ülkenin eğitimle iyi ve başarılı insanlar yetiştirmekle kurtulacağına, bu yönde , insanın özünü bozmadan, istismar etmeden ,   öncelikli ihtiyacımızın ” Eğitimde verilecek gerçek bir Kurtuluş Savaşı ” ile mümkün olduğuna inanıyorum.
Velhasıl;
24 yıllık bir eğitim geçmişi , 19 yıllık bir kurumsal birikim, 2 kampüs, 7 kurs ve 81 ile yayılmış alanında herkesin saygınlığını kazanmış bir yayın alt yapısı, tüm profesyonel birimleri içinde barındıran kurumsal yönetim  ve  genel merkezi , 4000 ‘ in üstünde öğrencisi ,  350 ‘ nin üzerinde yaptığı istihdam , büyük bir aşk ve bitmeyen bir eğitim enerjisi ile A segmenti Kolej , A segmenti Kurs , A segmenti yayınları  , kendine ait en güncel ve en yeni özgün digital otomasyonları ile eğitimin tüm alanlarında alt yapısını hazırlamış ve hizmet vermeye hazır hale gelmiş olan ;
● Fikribilim Egitim Kurumları ( Kolej , Kurs , Plus )
ve
● Çağdaş Tomurcuk Egitim Kurumları ( Okul , Kurs ve Anaokulları) olarak;
 markalarımızı Frenchise ‘ a ( Çözüm Ortaklığı) açarak Türkiye’nin her noktasına açılma/ ulaşma kararı aldık.
Artık bu birikimi adil, paylaşımcı, dürüst, yeni fikir ve işbirliklerine açık, birlikte büyüme, saygın, kaliteli, daima en iyisi için uğraşma konusunda bizimle bu ilkelerde aynı düşünen eğitim kurumları ve idealist eğitimciler/ eğitim yatırımcıları ile işbirliği yapmanın zamanının fazlası ile geldiğine inanıyoruz.
Biz bu alanda her noktada hazır olduğumuza inanıyor,  kesinlikle en iyi hizmeti verme konusunda iddialı bir şekilde başlıyoruz.
Paylaştıkça çoğalacagına ve nitelikli birlikteliklerle ;  iyi , başarılı, nitelikli dürüst insanlar yetistirebilmek amacı ile ülkemizin her noktasına ulaşabilmeyi arzuluyoruz.
Vizyonu: ” Türkiye’nin en iyi eğitim kurumu olmak ” olan bu paylaşım kararının hayırlı olmasını diliyorum.
Dr. Yunus Çiftçi

Yönetim Kurulu Başkanı/ Kurucu Genel Müdür

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM