• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Evliliğin 34 yıl Dönemi

Evliliğin 34 yıl Dönemi

Evliliğin 34 yıl Dönemi
34 yıl evvel tanıştık, ailelerimizin onayını ve duasını alarak tam 34 yıldır evliyiz.
Evlenirken hayata eksi ile başlarken, kimseye el açmadan, kimseden borç para istemeden yaşamak için 24 saatimizi işe vererek, çalışmak zorunda olduğumuz bu hayat, bazı zaman insanlara o kadar eziyet ediyor ki, bazı zamanda içimizi çok yakıyor. Eziyeti ve içimizi yakarak geldiğimiz bu yolda eşim hep ayakkabım gibi yanımda oldu. Ayakkabı tek bir işe yaramıyor. Onun için eşim yanımda olarak, destek vererek, yardımcı olarak mücadelemi şekillendirdi. Şükürler olsun kazasız belasız geldiğim 34 yıldönümüme ne mutlu.  Bize eziyet gibi geliyor bazen hayat, ama aslında bizi olgunlaştırıyor, yetiştiriyor. İçimizi yakar gibi geldi ama içimizi dışımı geliştirdi. Geldiğim bu yolda Cenab-ı Allah bize çok imkan verdi. Bizi hem korudu hem de sağlıklı iki evlat ve bir torun verdi. Sağlıklı huzurlu yaşantım var şükürler olsun.
Müstakbel iki evlat, şahane bal gibi bir torun sahibi olduk. Hayata başlarken eksi ile başladık ama aklımızı ve fikrimizi ortaya koyarak, çabalayarak eksiklerimizi tamamladık. Hayat direksiyonunda tek kullandığım  için hiç kaza yapmadım. Limana yanaşmanın mücadelesini verdim.
Güzel arkadaşlar, kusursuz dostlarım oldu. Bu gemiyi yolda kaza yapmadan, sağa sola çarpmadan limana getirdik. Bundan sonra sırt sırta vererek, el ele vererek, çocuklarımızın mutluluklarının yanında olarak, torunumla güzel günlerimde yaşamak istiyorum. Bundan sonra yavaş yavaş ziyaretlere devam ederek, gönülleri kazanarak, eksiklerimizi tamamlayıp mücadeleye devam edeceğiz. Sevdiklerime mutluluğumu dağıtmaktan başka bir zevkim yok. En önemli kalemimi sihire dönüştürmeye devam edeceğim. Yeni yeni kitapları kazandırmadan, okutmadan, yaymadan, duyurmadan gitmeyeceğim.
Bu dünyada en az bir kişiyi mutlu ettiğimi biliyorum. Yalan değil, kendisi söylüyor.
Her detayda her güzelliklerle uğraşırken sürprizler yaptım.
Gönüllerde nasıl kalacak etkinlikler yaparak, iz bırakmaya devam edeceğim.
Eşim her şeyi hak ediyor. Her mutluluk, her etkinliği seve seve yapmaya devam edeceğim.
Bu hayatta en iyi dostum, en iyi hayat arkadaşım eşim oldu.
Benim eşim,
Benim yoldaşım,
Benim hayat arkadaşım,
Benim annem,
Benim babam,
Benim dayım olmuştur.
Tek dayanağım, tek direğim, tek güvendiğim kişi eşim…
Allah nasip ederse oğlumu evlendirerek emekli olacağım.
33 yıllık evliliğimizi kutlarım. Nice güzel günlere, el ele omuz omuza gitmeyi Allah bize nasip etsin.
Seni seviyorum. Bu ayın 26’sında yanında olamadım. 27’sinde yanındayım. Beni öven, beni seven, bana güvenen her kişiye söylemiş ve gitmesem güven sarsarım diye Kars’taydım. Biz bu günü sonra kutlayalım. Seni seviyorum. Allah bizlere uzun ömür versin. Nice güzel günlerimiz olsun. İyi günlerimiz ileride bizi bekliyor.
İyilik iyiliktir.
Allah bizi iyilikten ayırmasın.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM