• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İkiler Güzellik Salonu Ceo’su Sibel Morkoç’tan Ziyaret

İkiler Güzellik Salonu Ceo’su Sibel Morkoç’tan Ziyaret

İkiler Güzellik Salonu Ceo’su Sibel Morkoç’tan Ziyaret
İkiler Güzellik Salonu Ceo’su Sibel Morkoç, bizleri ziyaret ederek; hocam, biz bay ve bayanlarla iletişim konusunda, müşteriyi daha iyi karşılamada, daha iyi hizmette nelere dikkat ederiz, kadromuzda hizmet vermek için eksiklerimiz karşısında bize ayna tutacak, yol gösterecek, bilgi verecek gerekirse eğitim alacağımız akıl hocası olarak sizlerin desteğini almak, bilgi almak, eğitim almak, hizmetlerimizi, eksiklerimizi yok etmek için bize yardım eder misiniz dedi. 
Ayson Karabağ
Bilgi peşine düşmeniz, araştırmanız, bilgiye verdiğiniz önem için teşekkür ederim, doğru yoldasınız. Hz. Ali diyor ki, zenginliğin en iyisi akıl zenginliğidir. Siz bilgi ile beceriyi birleştirip, müşterileriniz için ekibinizi kurduğunuzda sizin bilgiye verdiğiniz değer ortaya çıkar.
Müşteri Dünya Kralıdır
Siz kralı kral gibi ağırlayarak, hizmetinizi en iyi şekilde vererek, fark yaratarak ve kalbine hitap ederek, çevrenizde çalıştığınızı göstererek daha iyi yol alabilirsiniz. Film oyuncusu olsaydınız, filmde usta görevi veriyorlarsa gidip en iyi ustadan öğrenmeyi çalışırsınız. Öğrendiğiniz rolü ezberleyerek, oyun becerisiyle birleştirip filmlerde gönüller kazanıyorsunuz. Sizin de film oyuncusu gibi, aklınıza gelip araştırmanız, bu şekilde bilgiye önem vermeniz harika olur. Her işletmeci sizin gibi düşünmeli, çalışan ekibine sürekli eğitim verdirmeli ve ayda bir seminer düzenleyerek ilerlemeli. İleride sizin gibi bir iş kadınının iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Allah ayağınıza taş değdirmesin.
Sibel Morkoç
Hocam, sizin kitaplarınızda kısa kısa konular sıkılmadan okunuyor. Okundukça akılda kalıyor, akıcı oluyor. Günlük hayatımızda kullanılan konuları okudukça, hayatımızda uygulayarak ilerliyoruz. Onun için sizin kitaplarınız hiç sıkmıyor. Çok akılcı, akılda kalan etkili bilgilerinizden büyük keyif aldık. Arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. Sadece Asistan Sekreterler değil, bu kitabı ev hanımları da okumalı, patronlar da okumalı, gençlerimiz de okumalı diye düşünüyorum. Ben sizin Sekreterin Klavuzu ve Yönetici Sekreterin El Kitabınızı Trendyol’dan aldım ve büyük keyif aldım.
İkiler guzellik Salonu
0538 82622 75
Barbaros 2 sok no 6/B Siyavuşpaşa-Bahçelievler-istnabul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM