• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gazeteci Ayson Karabağ’ın Kaleminden Emel İşitme Merkezine Özel Gazete

Gazeteci Ayson Karabağ’ın Kaleminden Emel İşitme Merkezine Özel Gazete

Gazeteci Ayson Karabağ’ın Kaleminden Emel İşitme Merkezine Özel Gazete

Sağlık konusunda kişi kendi kendisinin doktoru olması için, bilgilendirme konusunda, gazete yolu ile, müzik yolu ile, şiir yolu ile, klip yolu ile, kitap yolu ile, karikatür şeklinde, mizah şeklinde kular sıkıntısı yaşayanlar, kulak çınlaması, işitme konusu cihaz bakım ve kullanma konusunda sizleri bilgilendirelim. Okumalarını sağlayalım, kulak hikayesi olanların okumasını sağlayalım.

Kulak ile ilgili zaman kaybı yapanlar,

Kulak ile ilgili sıkıntı ve üzüntü yaşayanlar,

İster yurt dışında olun, ister Türkiye’de olun

İlk telefonla, whatsAppla görüşelim

Bilgileri dinleyelim.

Teknolojiyi kullanarak, gerekirse zoom’dan görüşerek bilgileri alalım. Teknolojiden faydalanarak tespitlerimizi yapalım. Sonra sizler zaman kaybı yaşamadan, hastanelerde beklemeden sizlere ayna olalım, yol gösterelim, kesin bilgiler verelim.

Bu ekstra sayfayı lütfen okuyun. Komşularımızın okuması için onlara da verelim. Kulak sıkıntısı yaşayanlara el verelim, omuz verelim, yardım edelim, ışık verelim.

Kulak çınlama sorunu yaşayanlar,

İşitme sıkıntısı yaşayanlar,

Cihaz kullanımı esnasında bakım ve program konusunda sıkıntı yaşayanlar,

İşitme konusunda size ayna olmak, yol göstermek için; ister telefondan ister whatsApp’tan, ister zoom’dan bilgileri vermeye çalışalım. Bir usta diyor ki; birileri sıkıntı yaşamışsa, acı fatura ödemişse, onları dinleyin, okuyun. O acı faturayı söz edemeyin.

Onun için Özel Gazetemizde kulak ile ilgili bilgileri, uyaran, hatırlatan yazılar bulacaksınız. Okuyalım, bilgimiz olsun. Kendinize ve çevrenize doktor olabilirsiniz. Yardımcı olabilirsiniz. Doğru yere yönlendirmek isterseniz, onun için okuyalım, okutalım. İşitme sıkıntısı yaşayanlara yardımcı olalım. Allah kimseyi bu duruma sokmasın, ama çözüm var. Zaman kaybetmeden, çözümü zaman kaybetmeden el birliği içinde bulalım. Bu ek sayfayı okuyalım, ihmal etmeyelim.

Kulak sıkıntısı yaşayanları, hikayeleri, başkasına ışık olsun diye kitap düşünüyoruz. Kulak ile ilgili sıkıntı yaşayanları, müzik ile, klip ile duyurmak isterim.

Resim ile hatırlatmak isterim.

Karikatür şekilde mesaj vermek istiyorum.

Kulakla ilgili bilgiyi okutmak, bilgilendirmek için, gerek sosyal medya, gerek gazete yolu ile, gerekse cep kitapçığı şeklinde insanlarımıza okutmak, hatırlatmak ve uyarmak istiyoruz.

WhatsApp Hattımız: +90 554 969 89 88

Telefon:Bakırköy 0212 466 33 88 Göztepe 0216 566 26 88

WhatsAppp  veya Zoom ile görüşebiliriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM