• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gençliğin ve Girişimcilerin Ödül Gecesinin Rüzgarı Konuşuluyor

Gençliğin ve Girişimcilerin Ödül Gecesinin Rüzgarı Konuşuluyor

Gençliğin ve Girişimcilerin Ödül Gecesinin Rüzgarı Konuşuluyor
Ödül Gecesinde genç öğrencilerin işinde başarılı olan girişimcilerin fitilini ateşledi ve ışığı artırdı. Bu gecede gençlere verilen değeri gören, duyan gözler yaşardı. Gençlere el veren, destek veren gençlerin yayında olan Dünya Gençlik Konseyi’nin başarılı günlerinin devamını diliyoruz.
Dünya Gençlik Konseyi; Türkiye’de, Kıbrıs’ta, Azerbaycan’da, Özbekistan’da, Pakistan’da, Sudan’da Etiyopya’da, gençlere dokunan, el veren, ayaklarının üzerinde durmasını sağlayan, ışık gösteren, destek veren yolunda engelleri varsa kaldıran, içindeki bilgi ve cesaret fitilini açan, Başkan Hüseyin Celep’in takip eden, araştıran, iletişime önem veren, tek tek arayarak cesaretlendiren bir çalışma yaptığına şahit olduğum için Bakırköy’den dünyaya yayılan Dünya Gençlik Konseyi’nin başarılarının yanında olmaktan, destek vermekten, bir Bakırköylü olarak mutlu oluyorum. Bu geceyi yaşayan, o duyguyu yanında taşıdığına inanıyorum.
Gecenin Sunucuları İlyas Çağlayan Ve Yeliz Akay Kara
Hüseyin Celep Konuşması
Dünya Gençlik Konseyi olarak yapılan faaliyetleri anlatarak 2022/2024 mesleki eğitim ve aile bağları projemiz bir parçası olan gençliğe katkı ve girişimcilik adı genç başarılı gençleri bularak, topluma kazandırmak, yetenekli gençleri iş insanları ile bir araya getirerek, onları iş dünyasının birer yıldızı yapma adına ve ailelere olan bağlarını daha kuvvetli yaparak birçok öğrencimizi,
ailemizi davet ettik ki, gençleri aileleriyle birlikte bağları daha kuvvetli olsun. Bu işi kazanan ailelerimiz, milletimiz, devletimiz adına hayırlı işlerde  ve görevlerde olmasını teşvik etmek adına bu geceyi düzenliyoruz. Okuyan, okumayan gençlerin, topluma entegre etmemiz gerekiyor. Adi vakalar çok olması nedeniyle denetim serbestlik araştırmalarımız sonucu burda kaybolan genç yıldızlarımızı bulacak ve sosyal hayata döndürmeye çalışıyoruz. Tüm yönetim kurulu üyelerim, misafirlerimiz ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Dünya Gençlik Konseyi Yönetim Kurulunu Tanıyalım
Genel Başkan Hüseyi̇n Celep
Bşk Yrd. Hüseyin Akgün
Bşk  Veki̇li̇ Necdet Şengezer
Genel Sekreter Mustafa Özgür
Denetleme ve Di̇si̇pli̇n Kurulu Bşk Orhan Eyi̇bi̇lgenel
Hukuk İşlerinden Sorumlusu Av Ekrem Çatalkaya
Bşk Yrd Basın Sözcüsü Osman Köse
KKTC Basın Medya Bşk Onur Can Çakırsoy
Kültür Sanat İşleri̇ Bşk İlyas Çağlayan
İdari̇ İşler Bşk Zeki̇ Sönmez
Sayman Si̇nem Katrancıoğlu
Ödül Nedir?
Ödül, bir kişiye veya bir grup insana, eylemlerini ve başarılarını tanımak ve ödüllendirmek için verilecek bir ödüldür. Resmi ödüller genellikle parasal ödüllerin yanı sıra onlarla birlikte gelen şöhreti de içerir. Bazı ödüller, Akademi Ödülleri gibi abartılı ödül törenleriyle de ilişkilendirilir.
Dünya Gençlik Konseyi Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde İstanbul Belediyemizin desteği ile, okullardan sahada öğrencilere görev verilerek yarışmaların sorumlulukları içinden seçilerek ödül gecesinden tek tek ödül verilen Sinan Albayrak, Derya Cenger, Yağmur Akbaba, Zeynep Birgül, Seyit Muhammet Çağlayan, Pınar Çalışkan, Sedat Kerimoğlu ve Yağmur Cin’dir.
Başkan Hüseyin Celep’in Gece İle İlgili Görüşleri
Her sektörde başarılı gençlerimiz var. İş adamlarımız var. Sağlıkçılarımız var, avukatlarımız var, güzellik uzmanlarımız var, eğitimcilerimiz var, gazetecilerimiz var. Bu sektörlerde çalışan başarılı girişimcilerimizle gözlem yaparak, araştırarak bu kapsamda bayanları, bayları insanların huzurunda ödüllendirerek haberleri çevresinde okutarak, google’a düşürerek, insanları aydınlatacağına inanıyorum. Işıkların çevreyi aydınlatacağına inanıyorum. Bu çalışmalarda bize destek veren iş adamlarımız olsun, devlet adamlarımız olsun, maddi manevi yanımızda oldukları için çok mutluyum.
2022 YILIN EN BAŞARILI OKULUNUN SELAAHATTİN EYYUBİ

 TURİZM TEKNİK MESLEK LİSESİ   ÖĞRENCİLERİNE

KIĞLI AŞ ‘ adına İstanbul Bölge Sorumlusu Engin Öngüç  tarafından
hediyeler takdim edildi.
KIĞILI AŞ   adına konuşma yapan  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  HİLAL SUERDEM  konuşmasında Genç demek gelecek demektir .Gençlerimizin için yapılan bu geceyi  başarılı buluduğu bu tarz proğramların devamlı yapılması  ve  daha başarılı  iş ,eğitim öğrenim ,sosyal yaşam hayatları ve aile içi iletişimlerinde kuvvetlenmesi
sonucunda  güzel bir iş hayatlarının  olacaklarına  inanıyorum  biz KIĞILI ailesi olarak her daim gençlerimize kurumsal işletmemizde yer veriyoruz gençlerimizi,  sevelim sahip çıkalım koruyalım diyen  Hilal Su erdem ‘ Dünya Gençlik Konseyine başarılara dileyerek her zaman destek olacakları söyledi
Gazeteci Ayson Karabağ; Ödül Gecesi İçin Ne Söylemek İstersiniz?
Gençlerimiz için dernek çatısı altında iş arayanlara yardım elini uzatan, alkolden, erozyondan çocuklarımızı uzaklaştıran, okuldan eğitimler veren yaşanmış hikayeleri anlatarak uyaran, aynı zamanda her yıl başarılı iş adamlarımız olsun, eğitimcilerimiz olsun, avukatımız olsun, sağlıkçılarımız olsun, öğrencilerimiz olsun takip ederek, bu gecede başırının fitilini çektiğimiz için tüm cumhuriyet ülkelerinin abisi olduğu için yol gösterildiği için, destek verildiği için tüm yetkililere ülkem adına teşekkür ederim.
Başkan Hüseyin Celep; çok girişken, enerji dolu biri. Dünya gençliği ile uğraşması da bizim için, ilçemiz için, ülkemiz için gurur verici. Dernekler ülkemizi ileriye taşıyacak, gençlere el verecek, omuz verecek, saracak sarmalayacak, kitapları sevdirecek, yeni sayfa açmasını sağlayacak. Bende kendisine teşekkür ederim. Ülkemiz gençlerine ışık olsunlar, yol göstersinler, rehber olsunlar. Bizde her konuda destekçileri olmaktan gurur duyarım.
Narin Alizade’yi Ödül Alırken Ağlatan Ne Oldu?
Gecede gençlere verdiğiniz değer, başarıları için ödüllendirdiğiniz için ülkem aklıma geldi. İran’da 40 yıldır savaş nedeniyle baskı gören gençlerimizin umutları kırılıyor. Onlar aklıma gelince kıskandım. Bende İranlı çocuklarımızın böyle ödül gecesinde görmek istiyorum. Sokaklarda kavga olsun istemiyorum. Çocuklarımızın okuması, teknoloji ile tanışması, dünya gençlerinin kaynaşmasını arzu ediyorum. Çok duygulandım, çok sevindim. İnşallah bizim gençlerimizin de böyle bir gecede olması benim için bayram olacaktır.
Destek Veren, El Veren, Arkamızda Olan Dostlarımızın Listesi

1- Vehbi Altunçul Yrd Doç. 

2- Havva Altunçul Yrd Doç. Adli Genetikçi 

3- Kığılı Aş Yön.kur Yrd. Hilal Suerdem 

4- Selahaddin Eyyubi Meslek Lisesi Müdürü İskender Turan 

5- Biruni Üniversitesi Rektör Adnan Yüksel 

6- Milli Yüzücü Dilek Gerez 

7- Dünya Gençlik Konseyi Kıbrıs Temsil Başkanı Mustafa Özgür Piro 

8- Kum Sanat Eğitmeni Ömer Faruk Elmas 

9- Kıbrıs Güneş Medya Tv Gazete Genel Yayın Müd Onur Can Çakırsoy 

10- Adnan Baştürk Fransa Özel Misafir 

11- Yazar Şair Remzi Bulak Ve Eşi 

12- Kudret Armağan Dumlupınar Üni Öğretim Görevlisi Akademisyen 

13- Emel Çetin İş İnsanı 

14- Ayson Karabağ Bakırköydenhaber Gazete  İmtiyaz Sahibi 

15- Erhan Köçer Bingöl Merkez Köy Okul Müdürü ( Ödül Alacak ) 

16- Yedikule Anadolu Lisesi Müd -Müd Yrd 

17- Pendik Ticaret Lisesi Müd 

18- Sanatçı( Zorbey )Sanatçı (Mehmet Paketçi) Sanatçı (Veysi Akkaya) 

19- Aktüel Gazete Osman İslam 

20- Haber 34 Salim Zorba 

21- Albatros Ajans Sahibi Osman Köse 

22- Şair Remzi Bulak 

23- Levent Çekiç Çekiç Medya Sahibi 

24- Selim Fatih Evcil Manken Sunucu 

25- Final Dershanesi Sahibi 

26- Fatih Belediye Bşk Mehmet Turan 

27- Kktc Rauf Denktaş Der Bşk (Kktc Cum. Stk Sorumlu İletişim Koord. Latif Akça) 

28- Dünya Çocuk Ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ercan Akpınar 

29- Fatih Çiçek İş İnsanı 

30- Nuri Yıldırım İş İnsanı 

31- Kadir Balık Medya Yapım Org. Radyocu 

32- Tv Yapımcısı Esin Yum 

33- KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 

34- TC Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer

Gençlerden Ödül Alanların Listesi

2- Pınar Çalışkan Gelecegin İç Mimarı

3- Yağmur Akbaba Gelecegin Hukukçusu

4- Saadet Kerimova Geleceğin Oyuncusu

5- Yagmur Cindir Geleceğin Modacısı

6- Derya Cenger Gelecegin Oyuncusu

7- Elif İpek Çokçeken Gelecegin Oyuncusu

8- Seyid Muhammed Çağlayan Geleceğin Oyuncusu

9- Sinan Albayrak Gelecegin Oyuncusu

10- Zeynep Birgül Geleceğin Oyuncusu

11- Ali Karaçete Geleceğin Sporcu

12- Alperen Avcı Geleceğin Sporcu

13- Volkan Gökçe

14- Atakan Medet Tufan

15- Elif Nur Piri

16- Sedanur Bozkurtlu

17- Fatoş Parlak

18- Yunus Emre Kaya

19- Hüsna Seval Dalga

20- Nisa Koşar

21- Abdullah Kuruderviş

22- Musa Emin Baltacı

23- Abdullah Demir Başarılı Eğitimcileri Ödül Alan1- Kudret Armağan ( Eğitim Gönüllüsü-Akademisyen)

24- Erhan Köçer (Eğitimci- Okul Sınıf Öğretmeni)

25- İlyas Çağlayan (Şifa Niyeti Tiyatro Atölyösi )

26- Elif Kılıç ( Moda Tasarımcısı )

Görsel Sanat Ödülü Alan Kum Sanatçısı

Ömer Faruk Elmas 

Başarılı Genç Müzik Sanatçıları Ödül Listesi

1- Pamuk Pars

2- Grup Şamata ( Aykut Aksöz-Vedat Koçak-İlker Vurmaz-İsmail Vurgun)

Sanatçılarımız Gecemizi Şereflendirdiler

Müzik ruhun gıdası, müzikle içimizi açan, hayallerimizi dünyamıza taşıyan, içimizi oynatan, kıpır kıpır yaptıran sanatçılarımız, misafirlerimiz vakit dar olunca, az öz eğlendirdiler. Müzikleri ile kulağımızın pasını açtılar. Sıra gecesi sanatçısı Surkentli Mehmet ve Pamuk Park, Grup Şamata, Kum sanatçısı kum ile resim yaparak, gençlerin ufkunu açtı. Sanat hakkında becerilerini koydular. Sanatçının başarısını gördüler. Bu işin başı sabırdır, sevmektir, inanmaktır.

Ödül Alan Girişimci İş Kadınlarımızdan İran Kökenli Narin Alizade’yi Tanıyalım

İnsanların güzelliklerini ortaya çıkarmasını bilen, dokunuşlarıyla cilt korunmasına katkıda bulunan, eğitimci, girişken, insanları severek görevini yapan, Bakırköy ilçemizi İran’da temsil eden, Bakırköy’e müşteri çekmesini bilen başarılı bir kadın.

Ödül Alan Av. Ekrem Çatalkaya’yı Tanıyalım

Hukuk konusunda vatandaşları aydınlatan, uyaran, bilgilendiren 50 hukukçu ile çalışan 20 ülkede varlığını sürdüren bir insan. Hata yapmadan yaşamayı sürdürmek isteyen bir avukat. Türkiye’de veya başka ülkede iş yaparken alışveriş yaparken, avukat eşliğinde sözleşme yapan, kira kontratını avukata yaptırın, ev alırken avukatınız olsun diyenlerden biri.

Ödül Alan Eğitimci İskender Turan
Selahaddin Eyyubi Uygulamalı Oteli’nde öğrencileri hazırlayan, iletişim konusunda hizmet veren, gelecekleri için umut aşılayan, ışığı gösteren, mücadele etmesini sağlayan, engelleri aşarak başarı merdivenlerinin çıkmasını öğreten, kuyudan su nasıl çıkarılır sorusuna cevap arayan, okulda öğrencilerimizi yetiştirerek çevreye daha nasıl iyi hizmet edebilir o konuda bilgiler veren bir eğitimci. Öğrencilerimizi cesaretlendirdi, umutlandırdı. Öğrencilerimizin harika bir hikayesi olsun. Resimler ve videolarla öğrencilerimiz için harika bir kariyerleri oldu. Öyle bir gece oldu.
Ödül Alan Emel İşitme Merkezinde Çalışanlara Ödül 
Müşteri ilişkilerinde süper olan, görevlerini iyi yapan, mesleğini seven, işitme konusunda araştıran, okuyan, gözlemlerini ve deneyimlerini paylaşan, işitme konusunda gelen hatalara el veren, yardım eden sağlıkçılarımızı ödüllendirerek işlerinin daha iyi yapılmasını sağlamak için bu genç kardeşlerimize yapılan ödüller hiçbir zaman unutulmaz. İmren Koçmaz ve E.Buse Özcan’ın başarılarının devamını diliyoruz.
Bu gecede ödül alan gençlerimize, girişimci iş adamlarımıza, eğitimcilerimize tebriklerimi sunuyorum. Nice başarılı günlerinizin olması, başarıdan başarıya koşarken okuyarak, dinleyerek, tavsiyelerde bulunarak, seminerlere katılarak kariyerlerinizi taçlandırmanızı ve yeni yeni görevlerde başarıyla ilerlemenizi arzu ediyorum.

Başarılı Sağlıkçılardan Ödül Alan

1- İmran Koçman Odyoloji Bölümü Uzmanı ( Emel İşitme Merkezi Uz.)

2- H.buse Özcan Odyoloji Bölümü Uzmanı (Emel İşitme Merkezi Uz. )

Ödül Alan Yılın En Başarılı Tiyatro Öğrencileri 
Şair Remzi Bulak Kıtaplarını Gençlere Hediye Etti
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM