• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kars Güven Görmüş’ten Hemşehricilik Ziyareti

Kars Güven Görmüş’ten Hemşehricilik Ziyareti

Kars Güven Görmüş’ten Hemşehricilik Ziyareti
Güven Görmüş; Metin Dumanlı ve Cahit Koça’yı da yanlarına alarak, gelin sizi Bakırköy’den haber gazeteci Ayson Karabağ ile tanıştırayım. Bakırköy’de her fikirden insanın değer verdiği, güven vermiş değerli gazeteci ve aynı zaman iyi bir eğitimci biri Ayson Bey. Gazetesinde bilgi var, gerçek haber var. Okundukça okunacak gazete yapıyor, sadece ben değil her insan benim gibi düşünüyor.
Hemşehrimi, kardeşimi tanıştırayım sizlerle ne olursa olsun. Ne iş yaparsanız yapın, ticaret yapın, siyaset yapın ama yanınızda mutlaka gazeteci olsun. Onların gözlemleri, onların kalemleri, onların bakış açısı sizlere ayna tutacaktır. Onların yaptığı haberler google’a düşer ve çevrenizde sizi daha iyi tanır, size güven duyarlar. Onun için bizim insanlarımızın da sizleri bu şekilde tanıması lazım. Sizi böyle bir kardeşimle tanıştırayım. Gazeteci dostumun iyi haberlerini okurken gururlanıyorum. Biz Karslılar için bizi onure edecek, gurur duyacak faaliyetler sizlerden bekliyoruz. İster siyaset yapın, ister ticaret yapın. Ama bize layık olsun ki, başımız aşağıya düşmesin, bizi yere baktırmayın. Bizim dik yürümemize vesile olun. Sizlerden bunu bekliyoruz. Her siyasette Karslılar olsun. Başarılı insanlarımızın olmasını diliyorum diyerek bizleri bir araya getirdi.
Birbirinden değerli abilerim Cahit Koça, kültür ağacından beslenmiş, değerli kıymetli bir abimiz olan Metin Dumanlı da eğitim yolunda ilerlemiş, bilginin peşine düşen ve de  Fatih Özkan değerli kardeşlerimizi ağırlamaktan şeref duydum. 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM