• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kıbrıs’ta Daire Düşünenler   Kıbrıs da Misafirim Olsun..

Kıbrıs’ta Daire Düşünenler Kıbrıs da Misafirim Olsun..

Kıbrıs’ta Daire Düşünenler Kıbrıs da Misafirim Olsun..

Kıbrıs İskele nasıl bir bölge tanıtabilir misiniz?

İskele İlçesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 5 ilçesinden biridir. Yüzölçümü 774 kilometrekaredir. İskele İlçesi, 1998 yılına kadar Mağusa ilçesine bağlıydı. 2000 yılında çıkarılan bir yasayla Güzelyurt ilçesi ile birlikte ilçe statüsü kazandı. İskele, Mağusa-Karpaz Anayolu ile Ercan-Karpaz Anadolu’nun birleştiği noktada, yeşilin maviyle bütünleştiği, Turizmin gözbebeği bir kıyı şerididir. İskele, 1974 öncesindeki ismi Trikomo olarak da biliniyor. 1974 Mutlu Barış Harekatı ile birlikte Güney’den Kuzey’e toplu göçü başlatan Larnaka Türk Halkı, bu kıyı şeridine yerleştirilmiş ve bu tarihten itibaren İskele olarak isimlendirilmiştir.1 Haziran, 1998 tarihinden itibaren ilçe sayısı 3’ten 5’e yükseltildi ve İskele İlçe olarak ilan edildi. İskele İlçesi’nde 43 yerleşim birimi yer almaktadır. İlçe nüfusu 20, 245 dir. Belde halkı geçimini Turizm, memuriyet, işçilik, çiftçilik, balıkçılık ve zanaatkarlık yaparak sağlamaktadır.

İskelede yabancıların yaşaması nasıl bir ortam?

Güvenilir bir yer, isterseniz aracınızı açık bırakıp gidin. Komşularımızdan Rus da var, Ukraynalı da var, Tebrizli de var, Azerbaycanlı da var, Pakistanlı da var, Sudanlı da var, Arjantinli de var. Her ülkeden var. Sabahları kimisi Rusça günaydın diyor, kimisi İngilizce günaydın diyor, kimisi de Türkçe günaydın diyor. Çok saygılılar; kimse kimseyi rahatsız etmez. Son derece güvenilir bir ortam. Kimisi denize gider kimisi havuza gider kimisi de yürüyüş yapar. Hava çok güzel. Sitelerim de tam yaşanacak yer. Güvenilecek bir ortam. Burada stres yok, yaşam var, mutluluk var, huzur var, eğlence var. İnsanların yüzü gülüyor.

 Mesajınız nedir?

Emeklilere huzurla yaşayacağı bir yer. Havasından, ikliminden ve yaz kış yaşamak için Kıbrıs tam size uygun bir yer. Arzu ederseniz sizi misafirhanemizde ağırlayabiliriz. 2-3-5 gün kalarak ortamı yaşayarak, çevreyi inceleyerek hesap kitaba bir bakın. Trafiği yok, tam yaşanacak bir yer. Havuzu, sosyal tesisleri, denizi ile ömrünüzü uzatmak elinizde. Siz bizim misafirimiz olun size rehberlik yapalım. Karar sizin: Gelmek sizden, ev bizden. Arkadaşınıza gelirseniz 4 kişi bir evde rahat rahat kalarak dairelerin durumunu görmüş olursunuz.

Kıbrıs Kumarhaneleri, Eğlence yerleri, gezdirerek rehberlik yaparım.

Lotus Adası

Emlakçı Ve Mimar

Babak Gholami

+90 533 877 75 59

+90 548 844 2530

www.lotusisland.net

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM