• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Nene Teknoloji’nin Tanıyalım?

Nene Teknoloji’nin Tanıyalım?

Nene Teknoloji’nin Tanıyalım?Teknoloji ürünü, inşaat sektöründe birçok sorunu çözecek ürün olup, Mimar Sinan’ın projelerinin modernize edilmiş hali olup, inşaatlarda betonu asgariye indirmek, doğallık yaratmak, statikleri bozmadan Mimar Sinan gibi değerli bir insan geçti bu topraklardan. Eskiden nenelerim kendi imkanlarıyla otu ve doğal ürünlerin karışımı ile evlerin içlerini sıvarlardı. Evde hem sıcak, hem serin günleri yaşardık. Bu insanların yaşantıları incelendiğinde bu eski bilimleri ve faydalı ürünleri görebiliyoruz. Benim ilham kaynağım geçmiş günlerimiz. Nenelerimin yaşantıları ve teknoloji imkanları ile birleştirildiğinde bu ürüne yaklaşıyorsunuz.

Bu da bize ilham verdi. Nene ve teknoloji bana uğur getirir düşüncesiyle Nene Teknoloji (Enerji) yalıtımının mucidi. Hasan Yılmaz Tokuş hammaddeden üreteceğimiz malzemelerin tamamının ultraviyole ışınlarını hapsedip  1200 derecede yanmazlığı % 70 ışınların tasarrufu ses ve su geçirmezliği doğan oksijeni arttıracağından temiz hava ile buluşturan bir ürün…

Artık iklim değişmesi, buzulların çözülmesi, doğadaki zehirli gazları bertaraf edecek, zamanla ozon tabakasının yanmamasından teknoloji tercihen dünyaya faydalı doğal bir ürün, daha kullanışlı, daha sağlıklı, daha sık, daha sade bir malzeme. Binaların dış cephe kaplamasında tek bir ürünle dayanıklı, daha ekonomik bir ürünle yapma şansınız artacak. Bu ürünle iç cephe kaplamada kullanılacak bir ürün tavanda kullanılacak, yerde kullanılacak, sıcağı içeride tutan, serinliği içeride barındıran tek bir ürünle daha sık bu ürünle daha sağlıklı evler olacaktır. Geleceğin yaşantısını uygun kullanarak depreme dayanıklı hava alan doğal bir ürün olacaktır.

Hasan Yılmaz Tokuş

Bilgi için 0532 3910934

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM