• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kulak Şikayetiyle Gelen Vedat Aydın’ın Çınlayan Kulak Hikayesi

Kulak Şikayetiyle Gelen Vedat Aydın’ın Çınlayan Kulak Hikayesi

Kulak Şikayetiyle Gelen Vedat Aydın’ın Çınlayan Kulak Hikayesi
Vedat Aydın’a Emel Çetin röportajını whatsApp’tan gönderdim. Okumuş, hemen aradı. Beni Emel Hanım’la tanıştırırmısın dedi. Tabi neden diye sordum. Kulak şikayetim var dedi. Bende hemen randevu için hocamı aradım. Emel Hanım sizin için randevuya gerek yok dedi, yer sizin dedi.  Kulağındaki ses çok rahatsız edince hemen kendisi Esenyurt Hastanesine gitmiş, oradan beni aradı, randevuya gelemeyeceğim dedi. Bilgin olsun dedi, bende muayene yaptır, gel şikayetini söyle dedim. Emel Hanım tecrübesi ile, bilgisi ile size ışık olur dedim, ikna oldu. Ne olursa olsun geliyorum dedi. Hastaneden çıktı geldi. Erken gelince Emel Hanım’ın odasına girmiş, konuşmaya başlamışlar.
Emel Hanım; Şikayetiniz Nedir Vedat Bey
40 yıldır kafamın içindeki ses beni rahatsız ediyor. Araç kullanıyorum. Sanki arabanın lastiği, bir kağıt dönerken ses geliyor gibi. Duruyorum öyle bir ses yok. Hastaneye gittim; kimisi damla verdi, kimisi işitme cihazı alacaksın dedi, kimisi yapacak bir şey yok dediler. 40 yıldır gitmediğim hastane kalmadı, gitmediğim yer kalmadı. Kulak çınlama sesiyle yaşamaya devam ettim. Ne olur beni bu sıkıntıdan kurtarabilir misiniz?
Emel Hanım; kulağınız için bir test yapalım dedi. Yardımcıları, sağ ve sol kulak için 30 dakika test yaptılar. Çıkan rapora baktı. Bilgisi sayesinde kulak işitme ile ilgili bize seminer verdi. Gözünüz aydın, kulağınızda çok büyük sorun yok. Bir kulak bir uyarı yapıyor, önlem alıp o sıkıntıdan kurtulmamız için harekete geçeceğiz. Kulağınızda küçük bir sıkıntı var. Bu ilacı Almanya ve Amerika’dan getirteceğiz. Bunu kullanacaksınız ve sağlığınıza kavuşacaksınız dedi. Vedat Aydın çok mutlu oldu.
Ne Düşünüyorsunuz Vedat Aydın; Emel Hanım İşinizde Faydalı Oldu mu?
Emel Hanım, çok cana yakın, sıcak bir insan. İşinde çok tecrübeli biri. İşitme ile ilgili deneyimi var, bilgisi var, beni çok çabuk ikna etti. Çok inandım, çok güvendim. Beni böyle işini ve görevini seven biri ile tanıştırdığınız için çok çok teşekkür ederim. Emel Hanım, işini çok seviyor, insanlara faydalı olmaya çalışıyor. Emel Hanım, kulağı test yaparak, doğru yönlendiriyor. Amacı işitme cihazı satmak değil, insanları kulak sıkıntısı için ne yapabiliriz onun cevabını bulmak için çalışıyor. Narin bir hanımefendi. 2 saat benimle ilgilendi, bilgi verdi, çok ikna oldum. Anlattıklarına inandım ve kesin çözüm yolu gösterdi. Beni gazeteci Ayson Karabağ, Emel Hanım’la tanıştırdı, vesile oldu. Dünyaları bana verseydi bu kadar mutlu olmazdim dedi,  para ila satın alamayacağım bilgileri sağladım. Emel Hanım’ı iyi ki tanımışım, iyi ki röportajı okumuşum. Onun için sizlere, Emel Hanım’a ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
Ayson Karabağ’dan; Kulak Çınlama Şikayeti Yaşayanlara Bir Tavsiye
Kulak çınlaması yaşayan arkadaşlarım, dostlarım; dinledikçe üzülüyorum. Ön yargınızı bırakın, bilgileri masaya bırakın. Masada toplayın sonra doğru bilgiler içinden doğru bilgiyi değerlendirin. Bir gazeteci olarak; Bakırköyümüzde işini seven, gerek yurt dışında, gerek yurt içinde çok deneyim sahibi olan bilgisi ve tecrübesi olan  Emel Hanım’ı mutlaka ziyaret edin. Çok cana yakın, insanı seven, insana değer veren biri. Her şey para değil diyen biri. Duaya ihtiyacım var diyen, gönlü açık, dili şirin, cana yakın biri. Ücretsiz Kulak Testi yaptırın Test % 100 size ayna olacaktır.
Gözlemim
Hastayı çok iyi dinliyor.
Bilgisi ile, tecrübesi ile tespiti yaparak sorunu yakalıyor.
Test Raporu kesin bilgi verdiğine inan biri.
Elindeki Rapor  bilgisine göre hastaya bilgi veriyor ve sebeplerini anlatıyor.
Kulak işitme ile ilgili ilaç ile kurtarabilir miyim veya başka bir yol var mı iyice inceliyor.
Doğru karar vermelerini sağlıyor.
Kulak sıkıntısı yaşayanlar;
Bakırköy’de Emel Çetin’e gelin ücretsiz kulak testi yaptırın ve sorun. Sebebini tespit edin sonra karar verin, önyargılı olmayın.
Bakırköy Tel 0212 4665588
Göztepe Tel 0216 5662688
Watsat Hattı +90 554 9698988

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM