• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Muammer Erkul Sizin Kaleminizi Çalıştıran Ne Oldu?

Muammer Erkul Sizin Kaleminizi Çalıştıran Ne Oldu?

Muammer Erkul Sizin Kaleminizi Çalıştıran Ne Oldu?
Deliliği beni etkileyen yönü oldu. Bende kalemimle bu yönünü yaparak Azerbaycanlı kardeşlerime hediyem olsun diyerek çalıştım. Cesaret adını verdiğimiz erdem başıboş bir kahramanlık, anlamsız bir atılganlık ve cüretkarlık her tehlikeyi düşüncesizce göğüslenme olmayıp neden korkulup neden korkulmayacağına neyin göğüslenmeye değer olup neden kaçınmanın iyi olacağına ilişkin bilgiden başka bir şey değil.
Asrın felaketini yaşayanlardan biri olarak Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan, Pakistan, Kıbrıs, Ahıska Türkleri olarak vatandaşlarımızın ciğerleri yanarken, kalbimiz kırıkken, umutlarımız sürerken, dünyadaki Azeri kardeşlerimizin evlerindeki yatak yorganını göndererek, bu yaraya merhem olmak için yardım konvoylarını çıkaran, büyük çaba harcayan vatandaşlarımız adına tüm depremzedelerimize büyük geçmiş olsun.
Azerbaycanlı kardeşlerimiz;
Aracı ile,
Bayrağı ile,
Yatak yorganı ile,
Gönüllerde kaldı, acılarımızı dindirdi, kalplerimize iyi geldi. Sosyal medyada konuşuldu.
Akıllarda, dillerde, basında gündem oldu.
Servet Beşerli’nin yaptığı bu delilik, iyi niyetinin olduğunu, kalbinin tertemiz olduğunu bizlere gösterdi. İçimizde neler var, ne güzel insanlar var dedirtti. Gerçekten iki devlet tek millet olduğumuzu gösterdi. Dünya bunu gördü.
Gazeteci Ayson Karabağ Siz Muammer Erkul İçin Ne Dersiniz?
Bizde bir atasözü vardır. Derler ki, Akıl noksanlığı iki türlüdür, biri delilik diğeri cahillik. Servet kardeşimde tam bu deliliğiyle bizlere istek verdi, ilham verdi. Ortaya çok güzel bir afiş çıktı. Afiş akıllarda kaldı. Anı olarak kaldı, ders gibi oldu. Bu konuda emek veren, uğraşan, Muammer Erkul kardeşimize Azerbaycan vatandaşları adına çok çok teşekkür ederim. 6 Şubat’tan sonra kara günümüz oldu, ciğerlerimiz yandı, duadan başka hiçbir şey yapamadık televizyon karşısında. Azerbaycanlı Servet kardeşimizin güzel çizimleri beni çok çok mutlu etti. Bende Türkiye’de yaşayan bir Azerbaycanlı olarak telefonla Muammer Beyi arayarak teşekkür ettim ve kahvaltıya davet ettim. Kahvaltıda sohbet ederek kardeşliğimizi göstermek istedim. Azerbaycanlı kardeşlerimizin de bu haberi beğenerek ve yorum yaparak paylaşmanızı rica ediyorum.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM