• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ozan Terapi İle Daha Enerjik,Sağlıklı,Neşe Dolu Bir Hayata Adım Atabilirsiniz.

Ozan Terapi İle Daha Enerjik,Sağlıklı,Neşe Dolu Bir Hayata Adım Atabilirsiniz.

Ozan Terapi İle Daha Enerjik,Sağlıklı,Neşe Dolu Bir Hayata Adım Atabilirsiniz.

OZON TEDAVİSİ

Ozon tedavisi Alman tıbbi tedavi tekniğidir. Ozonlama farklı yöntemlerle yapılmakla birlikte en fazla kan yoluyla ozonlama olmaktadır. 100 cc kan damardan alınmakta, uluslar arası sertifikasyonlara sahip, kalibrasyonu yapılmış ozon cihazında üretilen ozanla ozonlanıp, kapalı devre sistemle  tekrar damara verilmektedir. Ozon terapi dokulara daha kolay oksijen bırakmaya, ümmin sistemini uyarmaya, büyüme faktörünün salınımını artırmaya, anti oksidan enzim miktarında artışa, eritrositlerdeki ATP enzimini artırarak enerji artışına, iyilik haline   neden olmaktadır.

Kan yolu ile yapılan Ozon Terapi ile antioksidan sisteminde etkinlik artışıyla bağışıklık sistemi güçlenmekte, metabolizma hızlanmakta, eklem ve kıkırdakların re jenerasyonu sağlanmakta, kalkojen doku aktive edilmekte, damar cidarı yenilenmekte, depresyon, halsizlik, keyifsizliğe neden olan doku hipoksisi giderilmekte, karaciğer re jenerasyonun önü açılmakta, vücudun kendini yenileme mekanizmaları harekete geçirilmektedir.

Günümüzde ozon tedavileri 16 ülkede geçerliliği kabul edilmiş tedavi yöntemleri arasında yer almaktadır. Günlük yasamın bir parçası olarak birçok  hastanede, klinikte ve özel terapi merkezlerinde ozon terapi güvenle  kullanılmakta yaptıranlara sağlıklı yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Dr.Ergin Ertan

Bakırköy 0212 583 50 50

Watsat 0554 873 99 50

ertan@hotmail.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM