• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sayın Kaymakamım; Muhtarlardan Şikayetçiyim!

Sayın Kaymakamım; Muhtarlardan Şikayetçiyim!

Sayın Kaymakamım; Muhtarlardan Şikayetçiyim!
Muhtarlarımızın mahallenin gözü ve kulağı olması gerekmez mi? Her konuda haberi olmaz mı? Sorunları yetkililere taşımaz mı? Çözüm yolları aramaz mı? Hangi yolda yürüyorlar, hangi alanda çalışıyorlar biz aynı mahalledeyiz ama onları göremiyoruz
Aynı kafadan hiç değiliz. Fikirleri, düşünceleri farklı olur saygı duyarım. Zaten aynı kafada olmak birbirimize çok zarar verir. Onun için farklı düşünelim ama mahallenin sorun ve sıkıntısını birlik ve bareberlik içinde çözelim. Benim değil, mahallenin derdi sıkıntısı bunlar çünkü. Millet Parkı’nın bakımsızlığı hakkında belediyeye ne zaman gitmiş, sorun halletmeye mesela? Her yaz ayında bakımsız, sulanmayan parklarda mecburen gelen vatandaşları hiç muhtar gördü mü? Yenimahalle’de çocuklarımız için basketbol sahasının yenilenmesi için toplandık, çocuklarımızı dinledik. Bu sorunu Yenimahalle muhtarı acaba duydu mu? O sıralar nerede çay içiyordu veya sosyal medya için fotoğraf mı çekiyordu?
Yeşilyurt muhtarımızın yanıbaşında Atatürk Pustu yeşillik  ve çim olması gerekirken, bakımsız bir şekilde durması, yanıbaşında ofisine giderken hiç mi görümüyor, hiç mi bakmıyor? Kendisi bile yapabilir veya belediye başkanı yaptırabilir.
Ataköy muhtarları çevresinde belediye parklarının bakımsızlığını görmüyorlar mı? Belediye başkanına söylemiyorlar mı? Neden vatandaş için, Ataköy’de uygun yerlere kamelyalar yaptırmıyorlar? Emeklilerimiz yıllardır çalışarak Ataköy’ü Ataköy yapan kişilerin hiç hakkı yok mu Kamelyalar’da oturmaya? Burada otursunlar, çay içsinler, daha iyi olmaz mı? Neden muhtarlarla aynı gözlükten bakamıyoruz? Vatandaş için hizmetleri neden takip etmiyorlar? Mahallede neden dolaşmıyorlar? Ataköy’de yaya yürüyüş yaptığı yerlerde ağaçlar kırılmış veya büyüyerek yolları taşmış Bu ağaçların budama zamanı gelmiş, neden ilgilenmiyorlar? Sizden ricam mahallenizi denetleyin, takip edin. Muhtar olarak, mahalle vatandaşıyla el birliği içinde çalışın. Mahallemize bakalım, kapıları açalım. Mahallelerimiz sahipsiz kalmış, ama ne hikmetse kahvaltıda muhtarlarımızı eksiksiz görüyorum. Ama mahalle ve sokaklarda hiç göremiyorum. Onun için muhtarlarımızdan şikayetçiyim sayın kaymakamım!
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM