• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yeşilyurt Spor Kulübü ile Polat Hotel Arasındaki Belediyenin Parkını Gördünüz mü?

Yeşilyurt Spor Kulübü ile Polat Hotel Arasındaki Belediyenin Parkını Gördünüz mü?

Yeşilyurt Spor Kulübü ile Polat Hotel Arasındaki Belediyenin Parkını Gördünüz mü?
 
Metro şehirlerden biriyiz. Dünya insanları ilçemize geliyor, hotellerimizde kalıyorlar. Belediyenin, parkın önünden geçiyorlar. Bu bakımsız park; bir vatandaş olarak, bir Bakırköy bekçisi olarak içimi acıtıyor. Belediye park ve bahçelerde çalışanlar veya belediye başkan yardımcıları bunu hiç görmüyorlar mı? Bu kadar haber yapıyoruz duymuyorlar mı, hissetmiyorlar mı?
Yeşilyurt gibi bir yerde hotel ile spor kulübü arasında deniz manzaralı bir yerde Bakırköy Belediyesi’nin tabelası asılmış ama yeri bakımsız, bu yer Bağcılar’da olsa neler yapmazlar ki?
Biz neden ilgilenmiyoruz.
Bu hale bilerek mi getiriyorlar.
Bunun anlamı, mantığı nedir anlamıyorum.
Bakırköy ilçesinde parkların hepsi bakımsız. Bu halde iki dönem bu parklar doğru dürüst sulanmadı, doğru dürüst bakım yapılmadı, ağaçların etrafına toprak, gübre koyulmadı, çim ekilmedi.
Bakırköy vatandaşı, bu parkları bakımsız görüyor, ama neden susuyor onu anlamış değilim.
Bakırköy’de; kültürlü, bilinçli vatandaş neden konuşmuyor! Bakırköy çöp haline getirildi. Bakırköy’ün aydınlığı; sokağa, caddeye, yola yayılmalıydı. Bakırköy için laf söyleyenler, şimdi başlarını öne eğerek susuyorlar. Bakırköy, Bakırköylünündür. Kültürüne, kalitesine ulaşamazlar, ama sahip çıkmalıyız. Bize çalışan, sokaklarda ve caddelerde yeşillikten anlayan, çimi bilen başkana ihtiyacımız var.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM