• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Agarta Satış Uzmanı Ayten Özmen; Güzelliğiniz Hayatta Önceliğiniz Olsun

Agarta Satış Uzmanı Ayten Özmen; Güzelliğiniz Hayatta Önceliğiniz Olsun

Agarta Satış Uzmanı Ayten Özmen; Güzelliğiniz Hayatta Önceliğiniz Olsun
 
Agarta Nedir?
Agarta, Tibet ve Orta Asya geleneklerinde sözü edilen, Asya’daki sıradağların içinde bulunduğu ileri sürülen efsanevi bir yeraltı organizasyonuna verilen addır. Agartaya ait olduğu ileri sürülen tüneller Türkiye’de, Amerika’da ve Brezilya’da da bulunmaktadır. Tarihte iz bırakan isim, doğal ürünlerde iz bırakacak Agarta çok yakışıyor. Doğal ve faydalı ürünleri kullandıkça iz bıraksın, faydalı olunca da diller gönüller düşsün düşüncesi içinde ürünlerimize uğur getireceği inancı içindeyim.
Agarta Kozmetik Firmasını Tanıtır mısınız?
2013 yılında Ankara’da kurulmuş, doğal ürünler ile diş macunu çeşitleri, doğal el ve yüz kremi çeşitleri, sabun, güneş kremleri, vücut bakım ürünleri, duş jeli, kil maskesi temizleme jeli, şampuan çeşitleri, saç bakım ürünleri, sıvı sabun serisi, kolonya çeşitleri ile artık dünyaya açılma zamanımız gelmiştir.
Hedef Hangi Ülkeler?
Cumhuriyet ülkeleri, Türk markalarına güven duyan, inanan, seven bir kitlemiz var. Bizde kardeş cumhuriyet ülkeleriyle başlayarak insanlara faydalı olan doğal ürünlerimizle insana faydalı olan ürünlerimizi buluşturmak, sevdirmek, inandırmak ve çantasından eksik etmeyeceğimize inanıyorum.
Sizin Ürünlerinize İnsanlar Neden Güvensin?
Bir kadın olarak sevmediğim, inanmadığım ürünü kimseye satmam. Ama Agarta ürününü kullanan en son bunu söyleyecektir, ben buna inanıyorum.
Ürünlerinize Nasıl Ulaşabiliriz?
İnternet mağazası var. agartakozmetik.com.tr sitesinden sipariş verebilirler, kargo ile adresinize gönderiyoruz. Eczaneler var, kişisel bakım mağazalarında varız. Bizim ürün ile tüketici tanıştığı zaman asla ürünümüzü değiştirmeyeceğine inanıyorum. Bizim ürünleri akıllı güzellik, akıllı seçimle yapacaklarına inananlardan biriyim.
Biz Cildimizi Tanımıyoruz, Nasıl Saklayacağımızı Bilmiyoruz
Zaman zaman kadınlarımıza cilt testi yaparak, seminerlerimiz oluyor. Kuru ciltler var, yağlı ciltler var nemli ciltler var. Bunları öğrendikten sonra cildinizi rahatlatacak ürünleri iyi kullanırsanız hem koruyacak hem de bakım yapacak. Onun için doğru şekilde kullanılırsa zaman içinde kendinizi bakımlı, kırışmayan bir cilde sahip olduğunuzu göreceksiniz. Onun için ürünlerimizi cilt yapınıza göre seçim yaptığınızda fark edeceksiniz.
Sabun Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
Eskiden büyüklerimiz sabahları, yüzlerini sabunla yıkarlarmış. Sabunu yüzüne sürdüğünüzde masaj yapıyor, gözenekleri açıyor ve temizliyor. Hava alıyor ve bol su ile yıkadığınızda temiz bir cilde sahip olduğunuz fark edeceksiniz. Onun için bizim doğal sabunları gerek ele, gerek yüze ovalayarak uyguladığınızda faydasını fark edeceksiniz. Onun için bazı güzel faydalı bilgileri kullanmak gerekir Cildi korumak gerekir. Yıllar sizi yıpratmamalı.
İhracat Yapan Firmalara Hatırlatmak İstediğiniz Duyuru Var mı?
Ülkemizi temsil ediyorlar. Ürünümüze güvenerek başka ülkelere sattıkça, onlarda bizimle gurur duyacaklar. Bizimde tek ve ortak tarafımız var. Türk markalarını dünyaya taşımalıyız. Marka sayımızla dünyaya yayılmak ve ürünlerimizin beğenilmesini sağlamak gerekir. El ele vermek gerekir. Biz ürünümüzü dünyaya pazarlayan, işini çevresini bilen abilerimizi, büyüklerimizi Ankara’da kahvaltıda ağırlamak ve ürünlerimizi göstermek isterim. Bizlere güvenilirse işlerimizi yaparız. Bizde bir söz var. Ekmeği ekmekçiye ver, birde fazla ver ziyan etmesin. Onun için ihracat yapan firmalar bu işleri daha iyi biliyorlar. Bizlere rehber olsunlar, bizlere yol göstersinler. Her sektör markasıyla gelişsin ve dünyada yerimizi alalım. Ülkemizi daha iyi temsil edelim.
Bilgi için 0312 2153939

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM