• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Kaymakamı ,Bu Küçük Çocukları Sokaktan Kurtaralım

Bakırköy Kaymakamı ,Bu Küçük Çocukları Sokaktan Kurtaralım

Bakırköy Kaymakamı ,Bu Küçük Çocukları Sokaktan Kurtaralım

Sayın Bakırköy Kaymakamı ve Bakırköy Belediye Başkanı,

Sizlerin desteği ile sokaklarda yaşayan bu çocukları kurtarabiliriz. Onları bu alışkanlıklarından vazgeçirebiliriz. Bu konuda daha duyarlı olmanızı ve kimler ilgilenecekse onlarla birlikte hareket etmenizi diliyorum. Bakırköy’ün kanaat önderleri olarak bu çocukları her gün izliyoruz ve onların durumu konuşma konumuz haline geldi.

Bakırköy zabıtasına ve polislerimize büyük görev düşüyor. Lütfen çocuklara para vermeyin. Para toplamayınca bu işi bırakacaklar. Bu çocukları bu alışkanlıklardan kurtaralım. Vatandaşları da bu konuda uyaralım. Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde bu çocukların özgüvenli tavırları, top oynamaları, bazı genç kızlardan para istemeleri ve hatta bazen üzerlerine gitmeleri kızlarımızı tedirgin ediyor. Bu çocuklar İncirli Caddesi üzerinde mendil satıyor, para istiyor ve top oynuyorlar. Bakırköy halkı bu durumdan şikayetçi.

Bakırköy Belediyesi’ne telefonla şikayetler iletiliyor, fakat ilgilenilmediği söyleniyor. Bu çocuklarımızı sokaktan kurtaralım, gerekeni yapalım. Zabıtalara büyük görev düşüyor; bu sorunu çözmek için kimlerle birlikte çalışacaksanız hemen harekete geçelim. Bakırköy’de bu çocuklar sizden habersiz hareket etmesin. Lütfen bu çocukları kazanalım ve hep birlikte daha duyarlı olalım. Gözlerinizin ve kulaklarınızın daha dikkatli olması ve Bakırköy’e sahip çıkmanız gerekiyor. Şehir kültürüne sahip çıkalım ve güvenli bir ilçe olduğumuzu çevremize ve misafirlerimize gösterelim. Önlem almak zorundayız.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM