• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy’de Balıkta Efsane Lezzeti Başladı?

Bakırköy’de Balıkta Efsane Lezzeti Başladı?

Bakırköy’de Balıkta Efsane Lezzeti Başladı?

Bakırköy de 25 yıllık balıkçılıkta çalışarak ilk dükkanı açan Yüksel Midilli vereceği çok iddialı! Midilli diyor ki; Lezzetimiz ve hizmetimizden vazgeçmek imkansız olacak. Pandemi döneminde balık çorbası ve balık sağlıklı bir yiyecektir. Haftada 2 gün mutlaka balık tüketelim ve sağlıklı beslenelim.

Yeni yerimizde size özel bir menü hazırladık;

‘‘İki kişi gelin tek kişi ödeyin’’ Bu özel menümüzle emekliler, esnaflar, öğrenciler, çalışanlar ve tüm misafirlerimi yeni yerimizde ağırlayarak sizleri dost listemizde görmeyi çok isterim. Bize sizlere hizmet verme fırsatını verirseniz çok bahtiyar olurum.

İki kişi gelin Tek Kişi Ödeyin Menümüz

Kızarmış ekmek, zeytinyağı ve mezesi ile başlanır.

1- İki çorba

2- Salata

3- Kalamar, ara sıcak, karides

4- Çupra

5- Tatlı

6- İçecek

Tek fiyat 200 TL’dir.

Rezerve için telefon numaramız; 0 535 593 0999

Beylikdüzü’nden Balığı seven Ceren Değirmenci

Birbirimizi sevelim, sayalım Güvenilir yerde yemek yiyelim ve güvenilir yerlere sahip çıkalım. Balık yiyerek genç kalalım. Balık sağlığımız için çok önemlidir. Haftada 2 defa balık yemeye çalışıyorum. Bakırköy’e geldiğimde özellikle Efsan lezzeti tercih ediyorum. Çünkü ilgileri ve lezzeti eşsiz.

Temiz ve güzel ilgileri var

Balığı güzel sunuyorlar

Balığın tadına doyamıyorsunuz

Efsan’da balık tercih etme nedenlerim çok fazla. En güzel balık yapan bir yer. Sürekli gidiyorum. Efsan’da yediğiniz bal hem besleyici hem de lezzetli.

Balık, porsiyon bile vücudumuzun Omega-3 yağ asidi ihtiyacını karşılamanıza yeter aynı zamanda zengin antioksidan, protein ve vitamin içerir. Efsan’da saygın gazeteci Ayson Karabağ’la tanıştım. Bu benim için güzeldi. Burada bir hikayem oldu. Sizde Efsan’yi tercih edin bir hikayeniz olsun

Ayson Karabağ

Bakırköy’de kendine aşık eden lezzetler ve hizmeti yaşayacaksınız. Bu lezzetli tatları tattığınızda vücudunuz sıhhat bulacak ve güzel bir hikayeniz olacaktır. Balık temiz ve güvenilir yerde yenir. Efsan’ı tercih edin. Güvenilir ve lezzeti dolu bir yer.

Efsane Balık

0212 5433399  0535 5930999ovEsWSOQ&t=32s

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM