• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İstiklal Spor Kulübü İle Küçükçekmece Maçı Hakkında

İstiklal Spor Kulübü İle Küçükçekmece Maçı Hakkında

İstiklal Spor Kulübü İle Küçükçekmece Maçı Hakkında

Bakırköy Osmaniye’de Spor Lideri ,istiklal spor Kulüp Başkanı Adem Süleymanoğluİstiklal Spor Kulübüne pazar günü saat 15.00’de Başkan Adem Süleymanoğlu’nun davetiyle gittim. Spor lideri davet eder de gitmem mi? Osmaniye’de gençler orada, başkan Adem Süleymanoğlu orada. Yeri geliyor gençlerle birlikte sporculara destek veriyor, yeri geliyor bağırıyor, sporcu düşünce kardeşini kaldır diyen ve el veren bir başkan. Gençlere sporu sevdiren, öncülük eden, el veren, omuz veren, sporcular için tüm imkanları seferber eden, dili de güzel, kalbi de güzel, gönlü de güzel… Bakırköy Osmaniye’nin en başarılı spor kulübünün başkanı. Atatürk’ün dediği gibi; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” Gençleri gördüm çevik, zeki, ilçesini seven, ülkesini seven, insanını seven ve onlara tüm kalbiyle değer veren bir başkan izledim. Bu gençler için el vermeye, omuz vermeye, destek vermeye bizde varız dedirten, enerji dolu gençlerin içinde olmak harika bir duygu.

Küçükçekmece ile maç yaparken spor centilmenliğini fark etmemek mümkün değil. Son derece spora karşı duyarlı, istekli, arzulu gençleri görünce umudum arttı. İyiki pazar günü maça gittim, iyiki başkanım beni davet etti.

Gazeteci Ayson Karabağ, İzleniminiz Nedir? 

Gençler için, spor için akan sular durur. Spor için model olan bir başkan. Sporcuların yanında olan, havasını çeken, suyunu için, gençler için el veren, omuz veren, kalbi sporcuları için, kulüp çalışanları için atan biri. Hem Osmaniye gençlerinin yanında hem de sporu sevdiren çalışkan bir başkan.

Spor Kulüp Başkanlarına Mesajınız Var mı?

Bölgesinde 5 yaşındaki çocukları kulüp sporcularıyla buluşturup, sporu çocukların kulakları işlemek lazım. 10 yaş grubu çocukları toplayarak bunların içinde becerisi olan, sporu seven, spora inanan gençleri seçerek kulüplere kazandırmak gerekir. Onları yetiştirmek için ülke için, gençleri geleceğe hazırlamak ve çalışmalar yapmak isterim. 15 yaş grubu bay-bayan sporcuların kulüpleri olmalı. Bunlara spor bilgisi vermek, sporu sevdirmek, öğretmek, becerilerini geliştirmek yalnız kalınca da kimseden destek almadan spor yapan gençleri hazırlayacak spor hocalarına ihtiyacımız var. Bu çalışmalar kulüplerin denetiminde olmalı. Bakırköy’de çocukları, gençleri eğitelim. SPora uygun yetenekli gençleri seçelim. O çocukları geleceğe hazırlayarak yetenekli sporcuları çıkarıp, ülkemizi temsil edecek gençlerle donatalım. Bunun için sporcu yetiştiren kulüplerimiz içinde sponsor firmalar var. Bu firmalarla köprü olmaya hazırız. Yeterki gençlerimize dokunalım.

Ne İstiyorsunuz?

Başkanımızdan isteğimiz bölgemizdeki gençleri kitap okutmayı sevdirmek ve kitap okutması için model olmasını ve Adem Başkanın suyu hürmetine kitap okuyacak gençler olur.

 

Emekliler İçin İstek Var mı?

Emeklilerimizi sabah erken toplayarak, her sabah spor yapmaları için harekete geçirmesini isterim.

Başkandan Başka İsteğiniz Var mı?

Dedeni de al gel spor yap kampanyası yaptırarak, spor için duyuruda bulanarak, spor için gençleri harekete geçirmesini isterim. Her cuma günü kadınlara kulüpte seminer verdirmeli. Ne kadar eğitim olursa o kadar evde çocuklarda eğitilmiş olacak

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM