• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Belediye Başkanında Hizmet Aşkı Olsaydı Gözleri Bakırköy’deki Eksiklikleri Görebilirdi

Belediye Başkanında Hizmet Aşkı Olsaydı Gözleri Bakırköy’deki Eksiklikleri Görebilirdi

Belediye Başkanında Hizmet Aşkı Olsaydı Gözleri Bakırköy’deki Eksiklikleri Görebilirdi

Bakırköy Kartaltepe Millet Parkı kapısı bağlanarak bekliyor. Bakırköy’de Belediye’nin ekibi olsa bu tamir yapılacak, işleri yapacak, sahip çıkan ekip olmadığı için her gün duyarlı vatandaşlar bu konuları bize söyleyerek yardımcı oluyor. Kırıp, dökmeden hem de ziyan etmeden bu kapının tamiratı yapılsın; hem kullanışlı kapımız olsun hem de insanlar girişe arabasını park etmesin hem de mal canın yoncasıdır. Ziyan olmasın, çirkin görünmesin, belediyeye haber edin de bunu tamir ettirsin yoksa biz izin alıp yaptıralım diyen vatandaşlar var.

Bakırköy Belediye Başkanı olsun, Başkan yardımcıları olsun, Meclis üyeleri olsun sizin Bakırköy için hizmet aşkınız olsaydı ve Bakırköy’ü düşünseydiniz; park giriş kapısını tamir edilecek yeri görebilirdiniz. Parkta yerinden oynayan taşları tamir ederdiniz, park sulama sisteminin çalışmadığını görebilirdiniz. Bakırköy parklarının bakımsız olduğunu görebilirdiniz. Bakırköy meydandaki çirkin olan yerleri görebilirdiniz ama sizlerin gözleri de kulakları da bunları görecek ve duyacak olmadığınızı biliyoruz. Sayın Başkanın hizmet derdi olmadığı için bu konular başkana küçük iş gelir. Zaten elinin altında bu işleri yapacak ne adamı var ne de birimi… Başkanın cebinde para ödeseydi o çalışmayan insanlara ne oturuyorsunuz derdi gidin işinizi, görevinizi yapın diyen başkan olsaydı Bakırköy’de bu kadar sorun olmazdı. Bakırköy vatandaşı da duyarlı ve saygılı olup hizmet hakkını aramadığı için saygısından bekliyor. Ama Bakırköy halkını denetleyen, takip eden, sorunları masaya yumruğunu vurarak

Bakırköylü olsa bu kadar sorun yaşamazdık. Kimin kaybı? Şu an Bakırköy kaybetti, Bakırköy halkı kaybetti… İki dönem o masada oturup masayı işgal edenler şimdi oturup düşünsünler: Ne yaptınız? Zaman su gibi geldi geçti… Hizmet de yapmadınız, her şeyi kulak arkası ettiniz. Belki siz unutursunuz ama biz isteklerimizin hepsini kulak arkası ettiğinizi biliyoruz, hatırlıyoruz ama saygımızdan susuyoruz. Hizmet etmeden o masayı meşgul ettiniz, çalışmadınız. Hem bizi sizden soğuttunuz hem de Bakırköy’e hizmet etmediniz hem de kendi ekibinize ihanet ettiniz. diyorlar.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM