• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gayeniz Güzelleşmekse Neslim Güngen Güzellik Salonu Bakırköy’de Açıldı

Gayeniz Güzelleşmekse Neslim Güngen Güzellik Salonu Bakırköy’de Açıldı

Gayeniz Güzelleşmekse Neslim Güngen Güzellik Salonu Bakırköy’de Açıldı

Kurucular Özlem Sakacı ve Gülay Şahin hayat sevgi güneşidir. Biz ekip olarak insanlara güneş gibi güzelliklerini ortaya çıkarmak derin dondurucuda saklanmasını arzu ediyoruz.
Tek hayalim var. Kişilerin güzelliklerini ortaya çıkarmak, yıpranmamak için uyarmak, bakımlı ciltlerin olmasını uyarmak ve zayıflama konusunda kilolu olanlara teknolojinin imkanı ile yağları eriterek, bol su içerek ve yemeye içmeye dikkat ederek sağlıklı yaşama dokunmak istiyorum. Birlikte hikayelerimizi yazmak istiyorum. Kilo bir yüktür, yükten kurtulmak gerekir. Kilo vücuda başka sıkıntıları getiren yayan olduğu için, sağlıklı yaşamaları için destekte bulunmak istiyorum. Epilasyon konusunda, cilt bakım konusunda ekibimizde işini seven, görevini bilen, sorumluluk sahibi hanımlar, Türkan, Duygu,  Dicle , Esengül , Yasemin , Burçın  ile birlikte bu işi severek, tecrübelerini, becerilerini ortaya koyarak Bakırköy’de hizmetimizin konuşulmasını arzu ediyoruz dediler.

Yeni bina, iki katlı şık güven veren bir ortamda;
Kaş silme
Cilt bakımda leke çıkarma
Yaşlanmaya karşı bakım konusunda

Kıl tekniği konusunda
Kalıcı eyeliner
Dudak renklendirme
Kirpik kıvırma
İpek kirpik
Çatlak önerimi
Lazer Epilasyon
Selülit onarımı
Vitamin bakımı
Kaş laminasyonu
Kaş vitamini
Pasif jimnastik
Protez tırnak
Lenf drenaj
Bb Glow
Leke Bakımı
Sizin güzelliklerini ortaya çıkarmak isteriz. Bizde bir atasözü vardır. Ekmeği ekmekçiye verin bir de fazlasını verin, ekmeği ziyan etmesin. Güzellik için işinde uzman, işini seven, becerilerini iyi kullanan, teknolojiyi kullanan kişilere teslim olun. En iyi ilaç içtenliktir. Bize gelen bu sevgiyi, bu içtenliği yaşatmasını arzu ediyoruz. Bilgi almak için, ortamımızı görmemiz için, çarşamba günü ikram günü saat 10.00 akşam saat 17.00’ye kadar misafirimiz olun, bize bir fırsat verin. diyorlar,549 104 2020-0549 545 77 88 zeytinlik mah.Cumhuriyetçi sok. Not 8/A Bakırköy-istanbul

Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM