• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gazeteci Arkadaşlar Gazeteci Ayson Karabağ’dan  Hatırlatma

Gazeteci Arkadaşlar Gazeteci Ayson Karabağ’dan Hatırlatma

Gazeteci Arkadaşlar Gazeteci Ayson Karabağ’dan Hatırlatma
Bir bölgesel gazete; Avcılar’dan, Beylikdüzü’nden, Tuzla’dan, Bağcılar’dan her yerden haber koymakla bölgesel gazete olunmuyor sadece siyasilere gazete bırakarak olunmaz. Kahvaltılarda bulunmak yetmez, birbirimizi kandırmayalım. Sizleri siyasetçiler de biliyor. Bu şekilde bölgesel gazetecilik olmaz. Onun için konuşarak batmayın, kendinize zarar vermeyin, kendinizi toplamasını bilin. Okuyucu olmayan kitlesi olmayan çevresi olmayan bir bölgesel gazete olmaz. Sadece belediyeler siyasi partilere, gazete bırakmakla gazetecilik olunmuyor. Gazetenin okuyucusu  olmalı, çevresi olmalı, bölgesinde tanınan olmalı…

Gazetecinin dili tehdit etmez, etrafını tehdit etmez. İnsan kırmaz konuşurken ince ayarlar yapan kişilerdir. Onun için bölgede gazetecilere güven bitmiş inanç bitmiş saygı bitmiş. Biz bunları temizlemeye ve gazeteciliğe sevdirmeye adayız. Gazeteci güven veren olmalı, çalışkan olmalı, dedikodu yapan değil üreten olmalı, bölgesini sevmeli. İnsanları sevmeli, işinde emek gerekir, alın teri gerekir. Bölgenizde gazetenizi okutan olmalısınız. Bölgenizde en az 5.000 gazete dağıtmalı ve aboneler kazandırmalısınız. Esnafa, iş adamına bedava okutun, o zaman gazetenin reklamı çoğalır. Çevrenizde el ilanı basarak daha da çoğalmalısınız. Görevinizi daha iyi yapmak varken yanlış yola girmeyin. Gazetenizde seri ilan sayfanız olur, çünkü iş arayan, eleman arayan esnafa faydanız olmalı.

İstanbul’a hakim olamazsınız, daldan dala konmakla sadece belediyeye gazete bırakmakla gazetecilik olmuyor. Başkan da okumuyor, ilçe başkanları da okumuyor. Okunmayan gazeteyi ilçeye bırakmakta bizim işimize yaramıyor. Okunan gazeteci olmak isterim, gazeteyi görünce ben bunu alıp okurum. İçinde faydalı bilgiler var dedirtecek gazete olursa merak etmeyin gazeteniz mutlaka okunur. Onun için ilçenizde kalın, ilçenizin gazetecisi olun. Daha kıymetli olacaksınız. Daha güvenilir ve daha saygın olacaksınız. Reklamı da, aboneyi de doğru yaparsanız ve gazeteyi adreslere teslim ederseniz daha faydalı işler kazanacaksınız

Siz işinizi doğru yapın bölgenizde. 5.000 adet, 10.000 adet, 15.000 adet gazete dağıtın, reklam da alırsınız, abone de bulursunuz. Aralarına insert koyarsanız daha etkili bir yöntemle ilerlersiniz. Lütfen bilgiye önem veriyorsanız, yabancı göz terazidir. Gazetenizi getirin, Gazeteci Ayson Karabağ sizin nasıl çalıştığınızı anlatsın veya nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini anlatsın. İşinizi doğru yapmak varken yanlış yola girmeyin.

Gazeteci okuyan ve okutan, insanın telinden konuşan, elinde ajandası olan, kartviziti olan, saygı dolu, sevgi dolu, sürekli okuyan, araştıran, kendisini geliştirendir. Yoksa siyasetçiler gibi, ağızdan ağıza gelen haberleri yapıyorsa, bu kişiler şeytanca haber yapıyor demektir. Onun için gerçek gazetecilik doğru haber yapmaktır. Gelin işinizi daha iyi yapmayı düşünün. Google’dan Ayson Karabağ’a bir bakın.

www.sekreterdergisi.com.tr‘yi inceleyin.

www.bakirkoydenhaber.com‘a bakın ve okuyun.

Youtube’dan bakirkoydenhabertv’yi bir inceleyin.

YouTube/ asistan sekreter okulu

Görüşmek isteyenlerle telefonlaşalım. desteğe hazırım ,birlik içinde olalım.

İletişim Hattı: 0532 391 09 34

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM