• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Güçlü Yanlarınızın Farkına Varın

Güçlü Yanlarınızın Farkına Varın

Güçlü Yanlarınızın Farkına Varın
Bir hikayeniz olabilir. Güçlü günlerinizde olabilir. Çok etkili fikirleriniz de olabilir. Çokta sosyal biri de olabilirsiniz.
Başarınız için, hedefinize ulaşmak için kalemi güçlü insanları yanınızda tutmasını bilin. Onlar sizi yaşayarak, videonuzu çekerek yazı yazar, çevresine okutur.
Google’da sıcak haberiniz olur.
Sosyal medyada sizi parlatır.
WhatsApp’tan okuturlar.
Görüşlerinizi, fikirlerinizi anlatmak için kalemi sihirli olan uzman kişilere ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Yalnız başınıza hiçbir şey değilsiniz. Bize kahraman gerekir. İşinize odaklanmalısınız. Biz de o kişinin mesajlarını, insanlara yazı olarak, video olarak okutarak, google’a düşürerek, yolunu aça aça, güven ver vere başarılı olmanızı sağlayalım.
Bilginin ne kadar kıymetli olduğunu unutmayın.
Bilgiyi nasıl kullanılması gerektiğini öğrenin.
İstihbaratın önemini bilin.

Yolunuzun açılmasını istiyorsanız, çevreye iyi mesajlar verilmesini arzu ediyorsanız, kalemi sihirli olanların yanınızda tutmasını bileceksiniz. Her toplantıdan sonra sihirli kalem sahiplerinin; önerilerini, tavsiyelerini, eleştirilerini dinleyenlerden olun ki, size ayna tutsunlar. Onları iyi değerlendirin, onları dinleye dinleye daha ince noktaları keşfedin. Bu da yolunuzun açılmasını, size zaman kazandıracak bir işaret olsun. O sihirle kalemleri nerede ve nasıl kullanacağınızı bilin. Bu sihirli insanları yanınızda mutlaka bulundurun ki, çevrenizde sizlere ışık olsunlar ve acemilik yaşamayın.

Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM