• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İyi Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu En İyiler Sözü

İyi Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu En İyiler Sözü

İyi Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ataner Orkunoğlu En İyiler Sözü

Bakırköy, Seninle Çok İşimiz Var. Dediğiniz için Siz Bakırköy’de oturan biri olarak Başkan olursanız ne yapmak isterseniz?

Bakırköy  ’de hizmet verecek kadromu kurarım. Her mahallenin danışmanları Olacak.

1) Park ve bahçelerin dilinden anlayan kadro kurarak, görev ve sorumluluklar vererek hazırlanacak. Benim insanlarım ilçelerin her tarafından birbirinden daha güzel mis kokulu çiçek havası yaymak olacaktır. Park ve çim ile güzel olacak, bakım olacak, vatandaşım parka gittiğin de ferahlayacak, çocuklarımız parka gittiğin de çiçeklerin içerisinde oynayacak.

2) Parkların içende çiçek dilinden anlayan, çiçeği seven kadınlardan bir kadro kurarım. Hem çiçek üretiriz hem çiçek satarak gelir elde ederiz. Hem de ilçemizin her tarafına çiçek yayarız. Mevsimine göre yaparız.

3) Parklarımızda spor alanlarının, bakım boyasıyla ilgilenecek kadro kurarım. İşleri ve görevleri ilçemizde asla sorun olmayacak. Her şey kullanışlı ve bakımlı olacak.

4) Doğalgaz, elektrik, tamir, ağaç budama gibi konularda ekibimi kurarak belediyelerin ağaçlara bakım yaptığı gibi vatandaşların bina önünde bahçesinde budanacak kimisi yıkıldı yıkılacak işleri mahalle mahalle dolaşarak, sorunları iyi dinleyecekler daha bilinçli ve dikkatli daha akılcı hareket edilerek vatandaşların sorunlarına çözüm üreterek sevgilerini kazanacağız.

5) Belediyede çalışan işçilerimle memurlarımla her ay kahvaltı yaparak işçilerimi tanımak isterim. İçinde becerikli, bilgili, hizmet seven görevinin hakkını verecek kişileri tanıyarak, becerilerini öğrenerek, doğru adamı doğru yerde değerlendirmek isterim.

6) Belediye Başkan yardımcılarının her biri bölgemizde ayrı ayrı mahalle olacak. Sabahtan akşama kadar mahallesinde vatandaşın içerisinde onların sorunlarını dinleyecek, sorunları tespit edecek, her konuda not alacak, fotoğraf ve video çeken

Başkan yardımcılarım olacak. Her hafta toplantıda sorunların sunumu yapacaklar ve çözüm için karar verilecek. Toplantılarda işleri toplayacağız, eriteceğiz, çözeceğiz ve halledeceğiz Bakırköy  için doğru olan işler yapılacak.

7) Meclis üyeleri Bakırköy vatandaş için bizlerin işlerini sıkı takip etsinler. Eksiklikleri tespit etsinler. Yeri gelir engel olsunlar yeri gelir sahiplensinler ama bize ayna olsunlar. Bakırköy

Düşünerek sokakta, caddede halkın arasında olacak doğru kararlara imza atsınlar. İlçemizi daha güzel yerlere taşıyalım. Başkan odasında vakit geçiren meclis üyeleri değil de sokakta halkın içerisinde dolaşacak meclis üyeleriyle çalışmak isterim.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM