• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
KISİAD  Dernek Başkanı Osman Duyar Tanışma ve Kaynaşmada. Kırıkkale’ye Borcumuz Var.

KISİAD  Dernek Başkanı Osman Duyar Tanışma ve Kaynaşmada. Kırıkkale’ye Borcumuz Var.

KISİAD  Dernek Başkanı Osman Duyar Tanışma ve Kaynaşmada. Kırıkkale’ye Borcumuz Var.

KISİAD  Dernek Başkanı Osman Duyar Göz odur ki İstanbul’a geldikten sonra Kırıkkale’ye gören duyan, yatırım yapan, el veren, destek olan Kırıkkale’ye yakışan davranış ‘da  model olalım.

Sayın Kırıkkale Valisi Mehmet Makas diyor ki: Türkiye’nin savunma sanayisi Kırıkkale. Bu sözle Kırıkkale ile gurur duyacağına inanıyorum. Kırıkkale çalışkan kişilerdir. Kırıkkale misafirperverdir. Kırıkkale yardıma koşandır. Kırıkkale girişimcidir. Kırıkkale iletişimi kuvvetlidir. Kırıkkale insan sevendir. Kırıkkale doğayı seven, kollayan kişilerdir. Kırıkkale hayvana karşı duyarlı olan kişilerdir. Kırıkkale geleneğinde insana şefkat gösteren elleri var. Şimdi sizden istediğim Kırıkkale için  komşunuzu  ve yatırımcı davet eden, Kırıkkale’mize gelmeli, valimizle görüş ve fikirlerini konuşmalı. Kırıkkale el birliği içinde daha fazla çalışmaya ihtiyacı var. Dertlerinizi unutun ama Kırıkkale’yi unutmayın.

Kırıkkale için tercihinizi kullanma zamanı  sizde Kırıkkaleli insanların Türkiye ve Dünya’ya yayılmış becerilerinin, akılların çalıştığı yerde sergilediklerini biliyorum. Bizim Kırıkkale işçimiz olsun, girişimci iş adamı olsun, memur olsun, polis olsun ne olursa olsun ama vatan seven kişiler olduğunu biliyorum.

KİSİAD Dernek çatısı altında buluşalım. Dernekte yılda bir defa da olsa kahvaltı veya akşam yemeğinde Kırıkkale’yi bir araya getiren, tanıştıran, kaynaştıran bu gece de gençlerimiz de derneğin üyesi olsun. Memurlarım olsun, öğretmenlerim olsun nerede olursanız olun dernekte bir kaydınız olsun. Dayanışmanın içerisinde olalım, sevinçli ve sıkıntılı günlerinizde yanınızda olalım. Kırıkkale’ye el verelim, destek verelim. Her konuda yardımcı olalım. İş adamları olsun, yatırımcısı olsun, politikacısı olsun bu çatı altında buluşalım. Fikirleriniz ne olursa olsun hepinize saygı duyanlardan biriyiz.

Her alanda her yerde Kırıkkale olmalı. Farklı fikirler bizleri besler, iyi geliştirir, düşündürür. Onun için Kırıkkale becerisi aklın bizler de bilelim, görelim, birbirimize sahip çıkalım. İşsiz kardeşlerime iş konusunda yardımcı olalım. Bu dernek çatısını daha çok genişletelim. Daha çok işlere imza atmasını sağlayalım. Gelecek yıllara adam hazırlayalım, gençler hazırlayalım. Bugün biz misafir olarak yanınızdayız  yarın bizim başımızda olacak dernek başkanları olsun sosyal insanları hazırlayalım. Sizleri KISİAD  çatısına bekliyorum. Karar ve tercih sizindir.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas: Gelin Tanış Olalım

Kırıkkale’ye gelenler korkmayanlardır. Korksalar gelmezler. Kırıkkale, Türkiye’nin savunma sanayisidir.  İstanbul Metro şehrimizde, KISİAD  derneğimizde yatırımcıların, iş adamlarının olduğu bir gecede Kırıkkale adına sizden ricam Kırıkkale’ye yatırım yapın. Komşularınızı  getirin. Kırıkkale’ye yatırımcıları getirin. Siz Kırıkkale’nin suyunu içmiş, ekmeğini yemiş, havasını almış Kırıkkale’yi uzaktan seyreden biri olmayın taşın altına elinizi sokmasını bilin. Sizler Kırıkkale’yi görmek istiyorum, Kırıkkale insanları girişken, atılımcı, iletişimi kuvvetli, çalışkan, sorumluluk sahibi insanlar arasında olmak Kırıkkale için çalışmak, insanlarına yatırım yapmak için el birliği içinde gelecekte adınızın, başarınızın konuşulması için sizleri Kırıkkale’ye bekliyorum dedi.

Lerzan Özder Mesajı

Kırıkkale gençleri olsun, kadınları olsun, sanat ile ilgilenenler olsun, projesi olan kardeşlerim olsun, yatırımcılarımız olsun, hayalleri olanlar olsun sizleri KISİAD   Dernek çatısı altında buluşalım, tanışalım ve kaynaşalım. Kırıkkale’yi birbirini dinleyenlerden olalım. Olur olmaza gülmeyelim. Çalışanlara, üretenlere, hayalleri olanlara el vermesini bilelim. Bir arada olmanın faydalarını görelim. Birbirimize ilaç gibi, vitamin gibi geleceği inananlardan olalım. Bu sebeple hedefiniz ne olursa olsun önce başaracağınıza inanın sonra elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bir Kırıkkaleli selamı gönderebilirsiniz .Hepinize Kırıkkale kokulu güzel günler diliyorum.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM