• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kocaali Kaymakamı Emre Nebioğlu, Hayvan Yetiştiricilerinin Yanında

Kocaali Kaymakamı Emre Nebioğlu, Hayvan Yetiştiricilerinin Yanında

Kocaali’de adak ve kurban yetiştiren, besleyen Kocaali vatandaşı için süt, yumurta ve gübre üretimini çok ağır şartlarda yapan Köyün Çiftliği ve Hatunoğlu Çiftliğini Kaymakam Emre Nebioğlu ziyaret etti.

Emre Nebioğlu

İlçemizde, sahilde oturan insanlara hizmeti ile, yumuşak dili ile, gönüllerde iz bırakan, hayvancılığı bölgemizde yaparak emek veren, uğraşan, zahmetli bu zor işi yapan hayvancılıkla uğraşanları görerek ziyaret edip yanlarında olmak istedik. Ve bizler ne yaparız demek için buraya geldik. Tarım İlçe Müdürümüz Burak Bilgin ile, birlikte zorlukları, eziyetleri yerinde görelim dedik. Bizim insanlarımızın misafirperverliği, ilgisi, alakası yağmurlu günde güneş gibi bizleri ısıttı. Pek çok sıkıntılar var.  alım gücünü zorladığı bir dönemde bize motivasyon veren, sabırlı, misafirperver olan bu değerli insanları ziyaret etmek, sohbet etmek bana ilaç gibi geldi. Hayvan kokusunu seven, hayvanların içinde büyüyen biri olarak beni gençlik yıllarıma taşıdı.

 

Hayrettin Sofuoğlu; Kaymakam Bey Ziyaretinize Geldi, Ne Düşünüyorsunuz?

Kaymakam bey ve ilçe tarım müdürümüz Burak Bilgin, bu soğuk havada, doların bu denli yükselerek alım gücünün zayıfladığı bir dönemde bizlerin kapısını çaldıkları, bizleri dinlemeleri, bizlere verdikleri değer bizi mutlu etti. Çalışmalarımıza güç oldu, moral verdiler. Devletimizin yanımızda olduğunu hissettik. Kaymakam beyin güler yüzü, sevgi dolu gözleri, tatlı dili içimi ısıttı. Şeref verdi. Daha güzel ağırlamak isterdim. Ama bir gün gazeteci kardeşim Ayson Karabağ olduğu zaman burada bir et ziyafeti vermekten gurur duyarım dedi.

Abdülhamit Özbek; Kaymakam Beyin Ziyareti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kaymakam Emre Nebioğlu damarlarında kanında hayvancılığı bilen, eziyeti bilen, hayvancılığı seven zor olduğu bir dönemde, doların yükselmesi ve alım gücünün zayıfladığı bir dönemde, yağmurlu ve soğuk bir günde kapımıza kadar gelmesi bizleri mutlu etti. Kaymakamımız ve İlçe tarım müdürümüz bizi dinleyerek, bizlere verdikleri değerle bugün bize bereket getirdi. El vermesi, güler yüzlü olması bizim için en kıymetli değerdir. Allah devletimize eksik etmesin Devletimizin yetkililerinin gelmesi, güler yüzlü, tatlı dilleri, bizim çalışma gücümüze güç verdi, bize motivasyon oldu. Beni eşimizin yanında, çocuklarımızın yanında şereflendirdi. Allah ayaklarına taş değdirmesin, başımızdan eksik etmesin. Tabi Doğu insanları soğuk memleketin sıcak insanlarıdır. Sevgi doludurlar, bereketlidirler. Tezek kokusunu sevenlerdir, hayvan severlerdir. Hayvanın dilinden anlayandır. Bizi daha iyi anladığı, bize iyi rehber olacaklarına inancımız tamdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM