• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kural Tanımayan Kepçe Operatörü İş Makinesini Bakırköy Merdivenlerden İndirdi

Kural Tanımayan Kepçe Operatörü İş Makinesini Bakırköy Merdivenlerden İndirdi

Kural Tanımayan Kepçe Operatörü İş Makinesini Bakırköy Merdivenlerden İndirdi
Bakırköy Meydan’da İstanbul Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları devam ediyor. Ama her gün ilginç hareketlerle karşı karşıya kalıyoruz.
Gerek İstanbul Caddesinin yapımında çok şeye şahit olduk. Gerekse İncirli Caddesinde çok şeyle karşılaştık.
Bir gecede 4 ağacımız kayboldu. Bugün Bakırköy vatandaşı şaşkınlık içinde bir şeye şahit oldu. Yaya merdivenlerini emekliler zor inerken, iş makinası operatörü kepçeyi merdivenlerden indirdi. Kazasız belasız çok şükür indirdi. İnene kadar evladım dikkat et diyen anneler vardı.
Evladım yolu kapatın gelen olmasın diyenler vardı.
Genç operatör normal bir şekilde kendisinden çok çok emin bir şekilde indirdi.
Aşağı indirdikten sonra sigara yakarak bir oh çektiler.
Kepçe Operatörüne Tavsiyem
Bu cesaretini başka alanlarda da kullanmanızı rica ediyorum. Ama insanların akın akın ettiği bir yerde lütfen önlem almadan bu yollara çıkma. En azından 3 kişi olsa insanları uyarsa, panik olmadan indirseniz daha iyi olmaz mı? Orada bir olay olsa, birinin burnu kanasa, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sorumlu, sonra inşaat firmaları sorumlu, sonra sizin birim müdürünüz sorumlu, sonra siz sorumlusunuz. Aileniz sorumlu, bu kadar insanı huzursuz etme. Bugün indirdin ama bir daha asla indirme. Yiğit kendisine laf söyletmez. Yiğit ailesini üzmesin, yiğit belediye başkanını huzursuz edecek işlere imza atma. Şimdi sana ödül vermeyecekler, aferin demeyecekler, sen bizi büyük masraftan kurtardın da demeyecekler. Hızlı olsun demeyecekler, bir ek ücrette ödemeyecekler.
Ailen için, senin için, rica ediyorum kurallara uy. Güvenlik almadan bu tür maceralara girme. Bu video, senin planlı, programlı ve kurallara uyman için hazırlandı. Başarını düşün, aklını daha iyi yerlerde kullanmanı dilerim. İnşaat sektörü, güvenlik almadan, emniyet elbiseleri giymeden, iyice hesabını kitabını yapmadan, yapılacak bir sektör değil. Senden rica ediyorum, gençliğin için, anne baban için, İstanbul Belediyesi için, kurallara uymandır.
Burada bir kaza olsaydı, bir genç kardeşimiz huzursuz olsaydı, siz de uyumayacaktınız. Lütfen işlerinizi sıkı denetim altında yapın.
Bakırköy Belediye Başkanına Hatırlatma
Sayın Başkan; ilçemizde çalışmalar var. İstanbul Belediyesi çalışıyor, onu ilgilendiriyor diyerek kenara çekilmeyelim. Bakırköy vatandaşını korumak için, inşaat alanlarında sıkı denetim yapmak, zabıtalarla kontrol etmek sizlerin görevidir. İnşaat çalışanları arasında kural tanımayan, kafasına göre çalışanlar var, bunlara dur denilmeli. Duyarlı olalım lütfen.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM