• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Güzelliğin Ortaya Çıkaran Narin Alizade Tanıyalım

Güzelliğin Ortaya Çıkaran Narin Alizade Tanıyalım

Narin Alizade’den Güzelliğin Sırları Ortaya Nasıl Çıkarılır?
Narin Güzellik Ve Bakım Merkezi Faaliyet Kolunuzu Okurlarımızla Paylaşır mısınız?
İnsanların güzelliğini ortaya çıkaranın kendileri olmalarını ve iyi hissetmelerini sağlayan olmak istiyoruz. Kurumumuz, insana ve iş gücüne dayalı hizmet sektöründe çalışıyoruz. Ekibimiz alanında uzman bir kadroya sahiptir.
Cilt analizi
Cilt bakımı
Lazer epilasyon
Bölgesel zayıflama
Saç analizi
Tırnak hizmetleri
Kaş ve kirpik bakımı
Kalıcı makyaj
Spa hizmetleri
Ayak bakımı
Kuaför hizmetleri
Başarının Göreceli Sırrını Bir de Sizden Dinlemek İsteriz, Sizce Nedir Başarı?
Yüreğinin umudunu Türkiye’de arayan biri olarak sıkıntılı günleri arkada bırakan biri olarak, başarı hayatın haksızlıklarından ve kötü insanlardan intikam alanın en iyi yoludur. Birilerinin hayatında farkındalığa sebep olmaktır. Gülümseyen gözlerde kendini görebilmektir. Bir de toplumun büyük bir kısmı başarı için, başarılı insanların kendi ellerinden tutması gerektiğine inanır. Bana soracak olursanız, iyi kitaplar dışında kimse elimden tutmadı derim ve ben bu durumdan oldukça memnunum.
Siyasete İlgi Duyuyor musunuz?
Bugünlerde herkes gibiyim. Sanırım kafası karışık ve iyiyi temenni eden sıradan bir vatandaş için siyaset evlilik gibidir. Evlilik demek, evde kalmak demektir. Karşınızdaki kişiyi mutlu etmek için, kendinizden ödün vermek, kendi lükslerinden feragat etmektir. Siyasiler, topluma hizmet edebilmek için kendinizden ödün veriyorlar. Mutsuz olduklarını düşünüyorum. Ayrıca sürekli göz önünde olmayı gerektiriyor, özgür değilsiniz yani.
Bize İş Yaşamında Başarılı Kadın Olmanın Birkaç Belirgin Özelliğinden Söz Eder misiniz?
Bunu bir atasözü ile özetleyerek başarılı kadın kavramını maddeler halinde sıralamak isterim. Dut ağacından oklava, darı ağacından baklava olmaz. Yani herkesi her kalıba sokamazsınız, herkese her şeyi yaptıramazsınız, öncelikle bu tarz kadınların yaptıkları her işte iddialı olduklarını düşünüyorum. Toplumun hemen hemen her alanda yıllardır kadınlara kodladığı bu iş erkek işi sen yapmak istemesen de bu kadar iyi yapamazsın türevi hiç bir mesaj, ciddiye almıyorlar. Eğer herhangi biri yapabiliyorsa ben de yapabilirim düşüncesindeler ve yaptıkları her işte iddialılar. Cinsiyetleri kendi kafalarında kesinlikle bir engel değil, duygusal davranmıyorlar. Duygusal değiller demiyorum, özel yaşamlarında duygusal olabilirler ancak profesyonel yaşamlarında aldıkları tüm kararları analiz edip mantık süzgecinden geçirerek alıyorlar. Hiç bir karar mekanizmaları duygularından beslenmiyor, sınır koyuyorlar ve ast üstleriyle aşılması imkansız bir kırmızı çizgileri var. Gerektiği yerde gerekli müdahaleleri yapmayı biliyorlar ve karşı tarafı ister istemez kendine çeki düzen vermek zorunda kalıyor. bu onları aynı zamanda saygın ve otoriter de yapıyor. İnançlılar kesinlikle pes etmiyorlar, bir iş yapmanın onlarca yolunu deniyorlar ve başarıyorlar.
Peki Hedefiniz Nedir?
Varılacak yer yok. Acelem yok, yaşayarak öğrenmeye, ayakta durmaya, düşünmeye, okumaya, çalışmaya, ileri düşünmeye yürümek yok. Tempolu koşmaya, yolculuklarımı öğrenmeye, hedeflerimi ve paylaşımlarımı hiç bitirmeyecek bir yolculuk içindeyim. Su akar yolun bulur. Bizde akan suyun üstündeyiz.
Kadın Yöneticilerin Üstün Yönleri Nelerdir?
Duygusal zekalarının yüksek olması
Empati kurma yetenekleri
Detaycı ve planlı olmaları
Sahiplenme ve sorumluluk hissetme duygusunun yüksek olması
Daha titiz, mükemmeliyetçi, ısrarcı ve talipçi olmaları
Daha güçlü ilişki yöntemi yapabilmeleri ve çalışanları üzerinde daha duygusal bağa sahip olmaları
Daha güçlü iletişim kurma yetenekleri
Takım çalışmasına eğilimleri, esprili yaklaşımları
Kararlı hedefe odaklı olmaları.
Gerçek Barış ve Huzur İçin Ne Yapmak Gerekir?
Barış ve huzuru aramak gerekmez o içimizdedir. Dış koşullar, sizi barış ve huzurlu durumunuzdan uzaklaştıracaktır. Yani onlara izin verirseniz, iç hisleriniz de sizi uzaklaştırabilir. Kendinizin hakimi olun ve huzurunuzu koruyun. Düzenli olarak yapıldığı takdirde bu uygulamaların çok azı bile sizi doğal bir huzur haline döndürür.
Nasıl Neşeli Olunur?
Rahatsız bir vicdan iç neşeyi yok eder. Onun için her şeyi değerli bir şekilde yapmayı öğrenin. bu size içsel güzelliğinizi takdir etmeyi öğreten sanattır. Onu yok etmeden önce iki kere düşünmenizi sağlar. Lüzumsuz şeyleri düşünme alışkanlığına son verin ve onun yerine tüm bulduklarınızdan keyif alın, neşeli olun, karamsar olmayın.
Okumak İle İlgili Ne Söylemek İstersiniz? 
Okulumu yarıda bıraktım. Şimdi müşterilerimiz benim öğretmenim oldu. Okumak ömür boyu süren bir süreçtir. Bu yüzden insan fiziksel olarak değiştikçe, zihinsel olarak da değişir. Yaşın getirdiği olgunluk, kişiyi farklı kitaplar okumaya iter. Burada oldukça hassas bir nokta vardır. Eğer kişi okumaya, zihinsel olgunluğunun üzerindeki kitaplardan başlarsa bir süre sonra kitap okumaktan nefret eder hale gelir.
Bu Güzellik İşini Yapmanızın Sebepleri Nelerdir?
Aslında çok fazla sebebi var. Bir kere bu mesleği çok seviyorum. İnsanları seviyorum, insanların güzelliklerini ortaya çıkarmayı çok seviyorum. Her kadının ilgisini çeken bir şeydir. Zaten çocukluğum kuaför salonunda geçti. İnsanların güzellikleri için kafa yordum, hayal ettim. Ustalardan ders aldım. İşi mutfağında öğrendim. Bay ve bayanların gizli kalmış güzelliklerini ortaya çıkarmak, puzzle yapmak gibi her parçayı bir araya getirirken heyecanlanırsınız ve puzzle bittiğinde son resimi izlemekten büyük bir keyif alırsınız. Eksik kalan yönlerinizi burada tamamlar, sizin farkında bile olmadığınız güzelliklerinizi ön plana çıkarır.
Sevgi Nedir?
Sevgi, var oluşumuzun sebebidir. Bütün olmayı sağlayan en kuvvetli duygudur. Bizim işimizin altında yatan da insan sevgisidir. İki bayanın birbirlerine güvenmesi ve güzellik adına hizmet etmesi de çok da kolay bir şey değildir. Gerçekten ona güvenebilirsiniz size teslim olur. Bu kutsal duygunun kıymetini bilmek lazım. Güzelliğin sonu yok, güven bağı ancak içimizdeki sevgi ile mümkün olabilir.
Güzellikleri İçin Sizden Beklentileri Nedir?
Kendisini mutsuz eden herhangi bir problemi ile ilgili bizden hizmet almak isteyebilir. Bu bir epilasyon talebi ya da cildinizdeki sivilce izlerine, güneş lekelerine çözüm ya da yüzünüze yakışan bir kaş dizaynı olabilir. Güzellik uzmanlarımızın yapması gereken öncelikle müşterinin talebini çok iyi bir şekilde anlamaktır, sonrasında kendi uzmanlık görüşlerini paylaşarak çalışmaya başlanacaktır.
Bir Bayanın Güzel Görünmesi ve Hissetmesi İçin Neler Yapması Gerekir?
Bir bayan, tepeden tırnağa saç telinden ayak ucuna kadar yapabileceği çok şey var. En basiti makyaj diyelim. Makyaj dediğiniz şey, güzel olanı ön plana çıkarmaktır. Öncelikle gerçek sorunu tespit etmek ve sorunu ortadan kaldıracak çözümü bulmak gerekir.
Narin Alizade Güzellik Bakım Merkezi
Kennedy cad. Not 75/A  Bakırköy-istanbul
Tel 0212 854 07 06  0533 945 94 90

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM