• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Agarta Kozmetik Aydın Yalçın Buluşması

Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Agarta Kozmetik Aydın Yalçın Buluşması

Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Agarta Kozmetik Aydın Yalçın Buluşması
Büyük insanların iki kalbi vardır. Biri acı çeker, diğeri ümit eder. Bugün Pakistan Başkonsolosu ile tanıştığım için ümidim arttı.
Başkonsolos Nauman Aslam için Ankara’dan gelmek istedim. Ama tarih ve saat uygun olmadı. Bizi temsil eden Gazeteci Ayson Karabağ size yakında ürünlerimi de teslim edecek. Ürünlerimizi kullanarak, ürünlerimizi severek kullanacağınızı ümit ediyoruz.


Pakistan’da kardeşlerimiz tarafından bu ürünlerimizin kullanılmasını, Pakistan’da marketlerde, eczanelerde satışının yapılması için, Pakistan’da temsilcilik açarak bu iki ülkenin kardeşliğini daha da ileriye taşımak arzusundayız. Hem ülkelerimiz kazansın hem de Pakistan vatandaşı, besleyici kremimizi, diş macunumuzu, şampuan ürünlerimizi, sabunlarımızı görsünler. Bu besleyici sabunlar yüzünüzde ve cildinizde güzellikleri başlatacağı ve cildinizin ipek gibi olacağını fark edeceksiniz. Ürünlerimizi Pakistanlı kardeşlerimizin kullanması için, Pakistan’da olmak için, bu ürünlerimizi pazarlayacak, eczanelere ürün vererek, marketlere ürün vererek, pazarlama şirketi ile bizleri buluşturarak, bizleri Pakistanlı kardeşlerimizle bir araya getirmenizi rica ediyoruz. Şirket şubelerimizi Pakistan’a açalım. Ülkeler arasında markalarımızı, dünya insanlarının kullanması için el ele verelim. Yakında ziyaretinize gelmek isterim. Şayet Ankara’ya geldiğinizde sizleri fabrikamızda ağırlamaktan gurur duyarım.


Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam
Agarta ürünlerini Gazeteci Ayson Karabağ bizlere anlattı. Sizin gibi Pakistan sevdalısı firmaları Pakistan’da görmeyi çok çok isterim. Bu konuda ürünlerinizi e-katalog ile tarafıma gönderilmesini bekliyorum. Bende Pakistan’da sizin için firmalarla görüşmeler yapmak ve sizleri tanıştırmak isterim. Sizin ürünlerinizi Pakistan’da gerek marketlerde gerekse eczanelerde olmasını çok çok isterim. Tarihte kardeşliğimizin ispat edilmiş ülkelerinden biriyiz. İnşallah markanızı Pakistanlı kardeşlerimizin de kullanması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Ankara’ya geldiğiniz zaman fabrikanızı da görmek isterim. Bizim için iki ülke iş adamlarının Pakistan’da iş yapmaları en önemli önceliğimiz olacaktır. agartakozmatik.com girerek fırmayi tanıyın
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM