• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Florya Hukuk Sahibi Av. Ekrem Çatalkaya Sunumu

Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Florya Hukuk Sahibi Av. Ekrem Çatalkaya Sunumu

Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Florya Hukuk Sahibi Av. Ekrem Çatalkaya Sunumu

Av. Ekrem Çatalkaya

Her ülke işadamlarıyla iş yapmak istiyorsanız, uluslararası hukuk konusunda, anlaşma yapmadan yazı evrakları olmadan iş yapmayın. Onun için iş yapmadan ilk avukatınızı seçin. İş yaptığınızda avukatınız yanınızda olsun. Sözleşmeleri avukat eşliğinde yapın ki, yanlışlığa meyil vermeyin. Kardeşliğiniz zedelenmesin. Kardeş aşkı ile iş yapmaları, ticaret yolumuzun kardeşlik yolumuz olsun. Örflerimizi adetlerimizi birbirimize öğreterek, bakış açımızı geliştirebiliriz. Aynı acı faturayı siz de ödemeyin. Sizde işinizi bilinçli yapın.
Hangi ülkede iş yaparsanız yapın, avukatınızı seçin, alın.
Kanunlar çerçevesinde haklarınızı korumaya alın.
Canınız yanmadan önlem almadan, acı fatura ödemeden avukatınız yanınızda olsun. İşlerinizi daha sağlıklı, daha akıllı, daha sağlam yapmanıza vesile olacak. Bizde bir söz var. Ekmeği ekmekçiye verin bir de fazlasını verin, ziyan etmesin. İşini bilenlere işini doğru yapanlarla çalışmaya gayret edin. Cenab-ı Allah size akıl vermiş, aklınızı kullanın, hislerinizi çalıştırın. Doğru insan seçin, doğru insanla yola çıkın. Niyet amele göredir. Niyetiniz temiz olursa başarınızla cebiniz de dolar. Kurallara uymak, her ülkenin şartlarına uymak, dostluk dilini kullanarak bağlantılarınızda sağlam ve başarılı olursunuz.

Başkonsolos Nauman Aslam
Avukat mesleğinde güzel sözler, ingilizce bilmesi, işine hakim olması, iletişimi kuvvetli biri olmalı. İş adamlarına, yatırımcılara yol gösteren, abilik yapan, bir iyilik içinde olan biri. İnsanları doğru yönlendiren, mesleği daha güzel kullanıyor olması, hem de mesleği korumalı, mesleğini zedelememeli. Bunu da Avukat Ekrem Bey de hissettim. Ne güzel kardeş, kendisini yetiştirmiş, başarılı insanları karşımda görmek çok hoşuma gitti. İnşallah Pakistanlı iş adamlarımızla işler yapmamıza, ortak işlere imza atmamıza, kardeş olarak birbirimizin hatalarını kapatarak, birbirimize yardımcı olarak kırıp dökmeden, kardeşliğe yakışır işler yapmanızı gönülden diliyorum. Her ülkenin ihtiyacı var böyle güzel şeylere. Bugün Gazeteci Ayson Karabağ sayesinde sizlerle tanıştığım için çok mutlu oldum. Kahvaltı teklifiniz için de sizlere teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta inşallah bir araya gelme imkanımız olacak.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM