• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sporcu Hayrettin Sönmez Hakkındakileri Gazeteci Ayson Karabağ’a Anlatıyor

Sporcu Hayrettin Sönmez Hakkındakileri Gazeteci Ayson Karabağ’a Anlatıyor

Sporcu Hayrettin Sönmez Hakkındakileri Gazeteci Ayson Karabağ’a Anlatıyor

Bakırköy sahilde her gün spor yapan; spor için gençleri teşvik eden, yönlendiren, spor yapın diyerek spor kitabı hediye eden gerekirse forma alarak teşvik eden bir gönüllü bir spor sevdalısı biri… Bakırköy’de Hayrettin Sönmaz abi gibilerin sayısının artmasını çok çok isterim. Moldovada bilek güreşinde Dünya şampiyonunun rekorunu kıran Hayrettin Abiyi Moldova’da Whatsapptan canlı izlerken bayrağımızı dalgalandırması ve İstiklal Marşımızı söyletmesi göğsümüzü kabarttı, bizleri sevindirdi. Bu haberimizi okuyan ve telefonla tebrik eden Vali yardımcısı Hasan Hüseyin Can ve Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü oldu.

Erzurum Cağ kebabının sahibi Ahmet Özçelik telefon açarak “ Abi haberde çok etkilendim, abimizi mekanda bir öğle yemeğimizde misafirimiz olsun” diyen biri oldu. Tüm Erzurumluların gurur duymasını sağladı. BakırköydenHaber gazetesinde köşe yazarları biz de plaket hazırlayalım diyerek plaket hazırladık.

29 Ekim Cumhuriyetimizin spor etkinliğinde taktim ettik. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy; telefonla arayarak ve özel tören yaparak plaketini verdi ve kişiye özel zarfını vererek desteğini gerçekleştirmiştir. Zeytinburnu Kaymakamı Dr. Adem Uslu da tebrik ederek; siz gençlere örnek olduğunuz için teşekkür edip, destek oldu. 75 yaşında sporcu Hayrettin Sönmez diyor ki: Bu yapılanlar beni çok çok mutlu etti ama ilçem Bakırköy Bakırköy Belediye Başkanı bir telefon açsaydı hem solcu fikrim için hem de oyumu atıp sürekli desteklediğim partimden Belediye Başkanı olsun hem de Bakırköy Chp ilçe başkanı olsun bir telefon açacak kadar akıllarına hiç ama hiç gelmedik. Bu da benim içimi yakıyor. Zeytinburnu Ak Parti ama sporcusuna değer veren, el uzatan, destek veren olması beni çok ama çok mutlu etti.

Hayrettin Sönmez Abi Belediye Başkan ve İlçe Başkanlarına mesajın nedir?

Aynı ilçede yaşadığınız sporcuları takip edin, bir telefon açın, bir kahvaltıya davet edin. Sporcunun yanında olun, destek verin. Tatlı bir söz plaketten daha etkilidir. Sanatçılara sahip çıkın. Gazetecilere sahip çıkın. İlçenizdeki değerli insanların kıymetini bilin, sahip çıkın. Duyarlı olun; bir telefon açmasını bilin. Hasta olur, cenazesi olur, sevinç olur bu insanların yanında olmasını bilin.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM