• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Türkiye’de Ve Dünya’da Biz ‘de Varız Diyen Türk Markası Global World  Kurucusu Yavuz Selim Tetik Biyografisi

Türkiye’de Ve Dünya’da Biz ‘de Varız Diyen Türk Markası Global World Kurucusu Yavuz Selim Tetik Biyografisi

Türkiye’de Ve Dünya’da Biz ‘de Varız Diyen Türk Markası Global World Kurucusu Yavuz Selim Tetik Biyografisi

 Yavuz Selim Tetik  Biyografisi

07 07 1977 yılında Bayburt ’da doğdum. Babam  Bayburtlu  Muhsin , Annem yardımsever  Osmanlı  kadını  Mavi  Hanım’dır. Üç  kardeşiz,  Bayburt  havası içinde dünyaya gelen örflerin ve adetlerini öğrenen mücadeleci  Öğretmen bir babanın gül kokan evlatlarıyız.

Bayburt’ta  pek çok sanatçı, şair, profesör, iş insanı, doktor ve Avukat Politikacı yetişmiştir. Bayburt ‘da  Çorum Nehir’i ikiye ayıran şehirde yeşillerle  çevrilmiş bir ilde  büyümenin mutluluğunu Yaşıyorum. Böyle bir ilde doğmanın ayrı bir anlamı var.

Evliyim iki  çocuk  babasıyım, .

Bayburt ’de  büyüyen bütün çocukların hayallerini Öğretmen olmak süslerdi. Bayburt    özellikleri içimize yansımış yerimizde duran değil mücadele eden, Türkiye’ye yayılan bizde İstanbul’a taşınan gurbetçileriz. Vatanını seven bayrağını seven, ülke sevgisi ile Pendik’te  yaşayan Bayburtluyuz.

İlk okul, Orta okul Bayburt da Okudum.  liseyi Pendik ’de okudum.

Gel zaman git zaman okul bitince kendi, işimizde  Bakkalcılık Yaptık. Mahalle kültürü içinde  Yaşadım.

Askerlikten Sonra Mobilya işine Girdim. Uzun bir donem mobilyacılık yaptım,

İş hayatımda iş dünyasın  iş insanları  kazancın Toprağa yatır. fikri ile çalıştım, birikimlerimi   arsa alarak, daire alarak  çalışmaya devam ettim. Emlakçılara komisyon  ödedikçe ,Emlakçıların Ülkemize faydalı rehberler olarak gördüm, fikirleri rehberlik yünleri, içten oluşları, arsa konusunda ileriyi görenler, bu arsa yatırım yaparsın 4 yıl bekle diyen işinde uzman bilgili tecrübeli kişileri dinledim. Yatırım yaptıklarımdan kazandım. iyi ki çevremizdeki kişileri dinledim.

Bir Yazar Diyor ki Dinleyen topluyadır. Konuşan Tüketendir. Ben dinledikçe kazandım.

Benim Donemde dolar, hisse seneti   ve Borsa Vardı. Bende  arsa, daire üzerinde yatırım yaptıkça kazandım.

Yerli Ve Milli Firmamız Emlak Konusunda Global World Çatısında Buluşarak Türkiye’de Ve Dünya’da Açılmaya başladık, Almanya’da Fransa’da Danimarka’da Amerika’da  Üçüncü Nesillerimiz var. Onların genlerinde Türk aşk var. Türk sevgisi var. el el vererek Dünyada Gayrimenkul konusunda çevremize iyi rehber olmak iyi yol gösteren olmak, için iz bırakacak hikayeleri birlikte yazmak için Yola çıktık. Cumhuriyet ülkelerimizdeki kardeşlerimize abilik yapmak yol göstermek el vermek için çalışmaya devam edeceğiz.

İlkemiz Güvenli bir liman olmaktır.

Sevgili arkadaşlar,

Yaşantınızı boyunca bazen elinizdeki imkanlar yeterli olamayabilir. Bu çok doğaldır. Unutmayın ki bundan çok daha önemli bir şey vardır: inanmak başarıya giden yolun ilk ve en önemli basamağıdır. Bu sebeple hedefiniz ne olursa olsun önce başaracağınıza inanın sonra elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Selamı Unutma geçerken Yoldan,

Bir selam vermesi tatlıdır baldan

Hayır’a, sevaba geç kalmayalım.

Lakin unutmayın ki ne yaparsanız yapın iyilik üzere yapın çünkü İYİLİK İYİDİR…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM