• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir Bakırköy İçin İlk Toplantısı’nda Mahalle Başkanları İle Gençlerle Yemekte Buluştu?

Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir Bakırköy İçin İlk Toplantısı’nda Mahalle Başkanları İle Gençlerle Yemekte Buluştu?

Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir Bakırköy İçin İlk Toplantısı’nda Mahalle Başkanları İle Gençlerle Yemekte Buluştu?

Ali Talip Özdemir İlk Mesaj

Arkadaşlar İstanbul sevdası olan Cumhurbaşkanım Başını Yere Eğdirmeyelim  İstanbul Kazanmalı İstanbul Muradına Kavuşmalı onun İçin  kapı kapı çalmayı iletişim girmeyi Gücümüze güç kazandırmak için çalışalım, İstanbul düşünelim yatırımların İstanbul’a gelmesi için  ekipçe çalışmak için  el birliği içinde İstanbul belediyesi mutlaka almak için çalışalım.

Biz nerde kalmıştık, kalan ihmal edilen projelerimizle geliyoruz. Bir iki hatırlatmak istiyorum,

1 Emeklilerimiz hastanede randevuda sıkıntı yaşıyor. Acil bunu çözmek gerektiğine inanıyorum.

  1. Emeklilerimizi maddi manavı desteğimizi olacaktır.
  2. Gençlerin spor yapacak eğlenecek dünya ya bağlanacak sosyal alanlara için  gençlerimizin Ufkunu Açacak  Projeler var.

4 Kentsel dönüşüm için hızlı Murat başkanımızla öncülük edeceğiz deprem dayanıklı binalara kavuşturacağız.

5 Bakırköy Eski Kalitesine Kavuşacak günler az kaldı.

Bakırköy İlçe Başkan Cuma Parlak Mesajı?

Bakırköy seçmeni dinledik, bize dediler ki Bakırköy belediye başkan Bakırköylü olsun, bize dediler ki Ali Talip Özdemir gibi bir olsun. İşte size Ali Talip Özdemir, Bizde bir ata sözü var. Ekmeği ekmekçiye ver , Bir de fazla ver ‘ki  Ziyan etmesin, Belediye Başkanlığı yapmış biri, Bakanlık Yapmış Biri, hangi bakan arasa işlerin rahatlıkla Yaptıracak bir isim, Bakırköy düşünen Bakırköy hizmet getirecek bir başkan Bakırköy’e Bakırköylü Başkan

Mahalle Sorumlusu Ak parti meclis üyesi Emine Dirican

Bakırköy ‘de Ali Talip Özdemir Bakırköy’de Yeri var. Seviliyor ve Şansı Var. Yeni Projeler yapan biri  Bakırköy düşünüyorsanız bizde bir ata sözü var.  Hatırlatayım Su akar Yolunu Bulur. Şimdi Gelin Bakırköy düşünelim bildiğimizi güvendiğimizi yaptıkların biliyoruz. Yapacağına eminiz. Bakırköy hamle yapacak , Bakırköy  yakışır, Bakırköy hamle yaptıracak kişi ortak alanımızı Bakırköy Bakırköy düşünüyorsanız Ali Talip Özdemir oyumuzu verelim. İstanbul Belediyesi içinde Muradımıza kavuşalım, İstanbul için Hizmetler yapılsın, Siyasi oyunlara  İstanbul teslim etmıyelım,5 yıl İstanbul yılı olsun,

Mahalle Sorumlusu arkadaşlara Tavsiyen Nedir?

Neriman Çoban, Berna Tüzün ,Ayşe Kalkan ,Şerife Ulutürk, Sinan Pamuk, Vedat Yılmaz, Gökhan Manav  Kardeşlerim Bakırköy de oturan biri olarak ortak alanımız Bakırköy, Görevinizi sevgi ile yapın, Bizim İnsanlara  içinizdeki sevgiyi samimiyeti gözlerinizle gösterin, selamınızla yansıtın, yüzünüzün  tebessümü  ile gösterin  işte o zaman gönülle giden yola  kazanırsınız, bizim insanları  dinleyin, fikirlerine önem verin, farklı düşünenlere   saygı duyun, inciğin ,incitmeyin, Üzülün   ama üzmeyin  bizim insanlarımız  sırtımızda taşısak bile azdır. Onun için gönül yolun  hitap edin.  Bakırköy de oturan 10 yıldır. Bakırköy’deki parkları , Sokalar, Caddeleri, gösterin, Bakırköy’de belediye başkan hiç gören yok. Onun için Bakırköy’e  hizmet etmiş Bakırköy  düşünen kişilere Bakırköy teslim edelim , Bakırköy İstanbul  Devlet el el vererek çalışmaların güçlendirelim. Bakırköy’de hizmet vermiş  yaptıkları ortada, Ali Talip Özdemir Bakırköy’ü Bakırköy yapacaktır. destek verelim , sıyası görüşünüz ne olursa olsun ,saygı duyuyorum ama Bakırköy için Ali talip Özdemir  ortak başkanım olsun.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM