• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkan Adayları Camları ve Sokakları Kirleteceğinize Gönüllere Girmeyi Öğrenseydiniz?

Bakırköy Belediye Başkan Adayları Camları ve Sokakları Kirleteceğinize Gönüllere Girmeyi Öğrenseydiniz?

Bakırköy Belediye Başkan Adayları Camları ve Sokakları Kirleteceğinize Gönüllere Girmeyi Öğrenseydiniz?

Adaylarımızı önlerine gelen yerlere afişleri yapıştırıyor. Dükkan camları kadar yaptılar. O Cam’dan nasıl silineceğini düşünmüyorlarsa, bina girişlerine o güzelim mermere yapıştırarak kirletmeye Yaptığını  farkında değiller çünkü sadece kendilerine düşünürken  çevreyi kirlettiği fark etmiyorsa, insanlara slogan dokunmatiğin fark etmiyorsa, Bakırköy yakışmayan çalışmalar yaparak camları kirlettiğinizi söyleniyor.

Mesajlarına bakalım

Sorunları biliyoruz çözmeye geliyoruz. Diyen kişi Bakırköy’de gören yok esnafa esnaf dolaşan yok. Halka dokun yok. Bunlar nerde dolaşıyorlar.  Hiç karşılaşmıyoruz.  Dediler.

İstanbul’u ve Bakırköy birlikte kazanacağız diyen kişi gördünüz mu yok dediler. Konuştunuz mu yok dediler.

Bakırköy’e   Bakırköylü   başkan  diyenler var. Ama ne sokakta ne caddede ne kahvede konuşurken gezerken halka tanışırken hiç ama hiç görmedim. Bunlar Ataköy de oturarak Bakırköylü olunmuyor. Bakırköylü Bakırköylüye   yakın olmak demektir.

Bakırköy mimar diyenler var. Mimari kimse tanımıyor. Görmedik tanışmadık. Bilmiyoruz. Diyenler var. Bakırköy Kazanacak Diyenler var. Öyle büyük laflar edenler var ki, Kendilerini Def aynada görenler var. Kibirli insanlar var. Siyasetle uğraşmak isteyenler ilk başta kibir  ceketinizi bırakmak gerek.

Gazeteci ve Bakırköy de Oturan biri olarak sizin görüşlerinizi de almak istiyorum?

Bakırköy belediye başkan adaylar cesaretinizden dolayı  teşekkür ederim. Afişlerinizi  astınız , camları afişleri ile kirlettiler, ama gönüllere giremediler. Sadece meydan afiş asmakla olmuyor. Bakırköy’de gazeteci yapan biri olarak okuyucum var. Bir çevremiz var.  Akıl edip Bakırköy’de gazetecileri ofislerin ’de  ziyaret gitmeleri gerekirdi. Tanışmaları gerekirdi. Bakırköy’de yapacakların listesi vereceklerdi. Onlarda gerek gazetede gerekse sosyal medya fikirlerini  düşünceleri  çevreye yayarlardı. Bir yarışma olurdu. Farklı fikirlere düşüncelere bakış acıların ihtiyacımızı var. Konuşarak tanışarak görerek iletişim kurarak bir birimize  güven vererek olurdu. Ama hiç bir adayı  Bakırköy’de gazeteci olarak dolaşıyorum geziyorum ben hiç bir adayı sokakta cadde görmedim. Ama afişlerin  etkilemeyen sloganların gördüm. Ne akılda kalacaklar nede iz bırakacaklar. Sadece astıkları gibi gidecekler. Camları kirlettiği gibi kendilerine kirletecekler. Kendilerine Bakırköylü ilan eden olabilir. Bakırköy’de oturmakla Bakırköylü olunmuyor. Bakırköylü Bakırköylüye dokunacaktır. Bakırköy’de sevenleri  ile iletişim olacak, her insanlarla diyaloğu olacak, kalp kazanmak için kapı kapı gezmesini ,kalp kazanması bilecek. İnsanların Yüreğine gidecek yolu bilecek.

Bakırköy’de Örnek Çalışma Şemsettin Aktaş Hakkında

Bazı kişiler var. para kazanmak için  muhtar adayımızı  emekli 40 yıllık mekan kapatan, yardım seven öğrencilere  destek veren insanları  seven halkı seven bayrağı seven ülkesini  seven biri mahallede insanlara dokunmak için halkın hizmetinde olmak için adayım. Bakırköy Kartaltepe muhtar adayı Şemsettin Aktaş ziyaretim geldi. Fikirleri yapacakların anlattı. buyurun birlikte dolaşalım dedi. Birlikte filiz sokağı gırdık. İlgiden alakadan yürüyemedik. Fazla dalaşamadık. Adam 40 yıl Bakırköy’de kebapçı yapmış lezzet insanlara  dokunmuş eve gırmış  evde hanımları tanıyor. Çocukların tanıyor. Torunları tanıyor. Tam bir Bakırköy Kartaltepeler yapacakların anlatıyor. Şahsıma güven veren  bilgi dolu hizmet sunmayı düşünen  Bakırköy düşün  halka dokunmak istiysen torunlar için güzel fikirleri olan  bir adayı tanıdım yaşadım keşke Bakırköy belediye başkan adayların tanıma fırsatım olsaydı. YouTube/bakırköydenhabergazetesi Videolar izlersiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Merhabalar. Ben Gökhan YILMAZER 3 senedir DEVA Partisi Bakırköy İlçe Başkanıyım gitmediğim stk,dernek, esnaf, pazar, kilise ,cami kalmadı. Neden boyle dediniz bilmiyorum ama Bakırköy doğma büyüme birisiyim. İş yerim Bakırköy ‘de. Ataköy ilkokuluna ve Ataköy lisesine gittim. Bende Bakırköy’lü değilsem kim Bakırköy’lü bilmiyorum. Benim birçok etkinliğimde siz de vardınız. Beni tanımayan tabiki olabilir ama bir kahve içmeye herkesi bekliyorum. Saygılarımla

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM