• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy’ün Yem Yeşil Yapacak Bir Başkan Hayal Ediyorum

Bakırköy’ün Yem Yeşil Yapacak Bir Başkan Hayal Ediyorum

Bakırköy’ün Yem Yeşil Yapacak Bir Başkan Hayal Ediyorum

Bakırköy’de sabahtan akşama kadar yolda ,sokakta Belediye başkanına ulaşmasını hayal ediyorum. Yolda yaşlıyı, genci gördüğü zaman konuşan başkan hayal ediyorum. Yolda yaşlıları gidecekler yere kadar araca bindirip evlerine gönderecek başkan hayal ediyorum. Sokaklarda temizlik konusunda yardımcı olan, temizliği anlatacak başkan hayal ediyorum. Öğrenciler ile ayda bir de olsa kahvaltı yapacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de okuyan öğrencilerin kırtasiye masrafına destek olacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de esnafların dilinden konuşan, esnafa destek verecek başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de emekliler ile öğle yemeğinde bir araya gelecek, konuşacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de bisiklet sürecek, bisikletle dolaşacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de yolları, sokakları, ağaçları gören başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de budanacak ağaçları görmesini, tespit etmesini düşünen başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de işçisine şevk verecek, birimleri çalıştıracak başkan hayal ediyorum.

Bakırköy Belediyede başarılı çalışan kişileri yılda bir de olsa plaketle onura  etmesinin hayallerini kuruyorum. Bakırköy’de esnafların hizmetindeki başarısı için Bakırköy’de örnek esnaf için yıl da bir de olsa plaketle on öre etmesinin hayalini kuruyorum. Bakırköy’de dolaştığı zaman kişileri tanıyan, adıyla hitap edecek başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de güvenlikle dolaşacak başkan değil, halkın arasında rahat rahat gezecek başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de deneyimli ve tecrübeli, eski başkanların fikirlerini alıp, dinleyecek başkan hayal ediyorum. Bakırköy’ü yemyeşil yapacak belediye başkanı hayal ediyorum. Bakırköy’de sigara içip yere izmarit atanları uyaracak başkan hayal ediyorum.

Bakırköy’de sporculara el veren, öğreten, yönlendiren başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de ayda bir de olsa meydanda eğlence yaptıracak, hayal çektirecek başkan hayal ediyorum. Bakırköy ihtiyaç sahipleri gelip alıp gidecek market hayal ediyorum. Bakırköy’de duş alacak, tıraş olacak, giysi alıp giyinebilecek, sıcak çorba içebilecek bir yer hayal ediyorum. Bakırköy’de gece dışarıda kalan kişilerle uyuyan, kişilerin koluna girecek alıp sıcak yerde yatıracak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de dernekleri çalıştıracak ve yarıştıracak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de insanlara sevgi verecek, saracak, kucaklayacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de tatlı dilli, gülmesiyle şirin olacak başkan hayal ediyorum.

Bakırköy’deki belediye başkanı içi de dışı da hizmet için koşacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de her köşeyi yemyeşil yapacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de esnafın kurallarını uygulayacak başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de yaya yoluna eşyayalar engelleyen, masa atan hataları düzeltecek başkan hayal ediyorum. Bakırköy’de işgal altındaki yaya yolunu işgal ettirmeyen başkan hayal ediyorum. Bakırköy meydana aracı yaya yoluna sokturmayan başkan hayal ediyorum.

Bakırköy’de bayramları daha etkili yapacak, özendirecek başkan hayal ediyorum. Başkan her sabah bir mahallede yürüyüş yapacak vatandaş ile sohbet edip yürüyecek başkan hayal ediyorum.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM