• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gencer Optik’ten; Gözlük Camı Temizlemenin Püf Noktaları

Gencer Optik’ten; Gözlük Camı Temizlemenin Püf Noktaları

Gencer Optik’ten; Gözlük Camı Temizlemenin Püf NoktalarıGözlük konusunda uzman Hamdi Güler; gözlük kullananlar için hatırlatma yaparak ve gözlük bakımlarını ücretsiz yaptıklarını hatırlatarak şunları söylüyor. Ayarınızı yapalım, gözlüğünüzü güzel kullanın. Gözlük ayarlaması ve temizlemesini bilmeyenlere gözlüğünüzü vermeyin. Bizde bir söz vardır. Ekmeği ekmekçiye ver bir de fazlasını ver, ziyan etmesin. İşini bilen, müşterisine önem veren, gözlük için ücretsiz bakım yapar, ayarını yapar, çayını ikram eder bilginiz olsun.

 Gözlükler gerek aksesuar gerekse göz sağlığı açısından hayatımızda önemli bir yere sahip olmasına rağmen gözlük camı temizleme işlemi bazen can sıkıcı olabilmektedir. Uzun süre gözlük temizleme işlemi yapılmazsa gözlüklerin camlarında çizilmeler, sararmalar ve geri dönüşü olmayan hasarlar oluşur. Bu durum bir süre sonra göz sağlığınızın bozulmasına dahi yol açabilir. Gözlük bakımının düzenli olarak yapılması daha net ve berrak bir görüntüye sahip olmanızı sağladığı gibi göz etrafındaki mikrop oluşumunu da önleyerek göz sağlığınızı korumaya yardımcı olur.
Gözlük kullananlar genellikle pratik olduğu için gözlük camlarını tişörte ya da peçeteye silerek temizlerler. Ancak bu yöntem camların çizilmesi ve hasar görmesi ile sonuçlanabilir. Peki, gözlük nasıl silinir? Yazımızın devamında sağlam ve hijyenik gözlüklere sahip olmak için gözlük temizliğine ilişkin dikkat etmeniz gerekenler ve pratik gözlük temizleme yöntemleri bulacaksınız.
Bir süredir temizlenmemiş gözlüklerde bakterilerin üreme olasılığı daha yüksektir. Özellikle burun ve göz bölgeleri ile mikropların teması risklidir. Bu sebeple özellikle reçeteli gözlük kullananlar, gözlük camı nasıl silinir, gözlük camı ne ile silinir ve alternatif gözlük temizleme yöntemleri nelerdir gibi birçok soruya yanıt aramaktadır. Bu yüzden pratik ve hijyenik bir gözlük temizliği, günlük göz bakımı rutininizin bir parçasıdır. Gözlük silme mendili adı altında asitli mendillerle gözlüklerinizi silmeyin. Işık koruyucuları zaman içinde camdan ayrılır ve kabuk gibi ortaya çıkar. Kolonya ile sakın silmeyin. Bunlara çok dikkat edin.
Gözlük camları için  verdikleri ile silin
Hamdi Güler
Gencer Optikİncirli Caddesi No: 74 Bakırköy
Bilgi ve İletişim İçin: 0553 183 21 79

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM