• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can’a Nene Teknoloji Ürünü Sunumu Yapıldı

İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can’a Nene Teknoloji Ürünü Sunumu Yapıldı

İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can’a Nene Teknoloji Ürünü Sunumu Yapıldı
İstanbul Vali Yardımcımız Hasan Hüseyin Can, haberimizi okuyarak cevap veriyor. Ufku açacak, inşaat sektörüne canlılık katacak bir ürün. Ülkemiz için yerli ve milli bir ürün. Bir an önce ürün için harekete geçilmeli. İnşaat sektöründe iç cephe kaplamada, dış cephe kaplamada, tavanda, tabanda faydalı bir ürün olacak diyen Vali Yardımcımız bu güzel fikirleri bilim insanları Hasan Yılmaz Tokuş ile birlikte değerlendirdi. Bu sözler benim heyecanımı artırdı. Kendisiyle tanışmak, güzel söz söyleyen biri olarak takdirine layık olduk. Bende sayın Valimle konuştum, randevu gününde buluştuk. Hasan Yılmaz Tokuş ve ortaklarından İsmail Gözde ile birlikte valilikteyiz. Sevgi alan da, veren de dermandır derler. Benim için sayın valimin de dilinde sevgi var, gözlerinde sevgi var. Valimizle sizleri buluşturmak bana nasip oldu.
Nene Teknoloji Ürününü Hasan Hüseyin Can Göstererek Sunum Yaptı
Sayın valim adaş olduğumuz için çok mutlu oldum. Güzel fikirleriniz beni çok heyecanlandırdı. Ayson Karabağ kardeşim vesile oldu. Sizi tanıdığım için, güler yüzünüzü gördüğüm için, haberlerimizi okuyarak, videolarımızı izleyerek tanışmamıza vesile olundu. Size ürünümüzü özetlemek istiyorum.
Nene Teknoloji Ürünü
İç cephe kaplamada, dış cephe kaplamada kullanılıyor.
Ses geçirmez.
Su sızdırmaz.
Yazın serin, kışın sıcak yapacak bir ürün.
Yanmayan bir ürün.
Kullanışlı.
Kir tutmaz.
Boya istemez.
Yıkanabilen bir ürün.
Ekonomik.
Pratik.
Hafif bir ürün.
Nene Teknoloji
Tavanda ve tabanda bu ürünü kullandığınızda orman havasında yaşanmış gibi oksijen içinde oturacaksınız.
Romatizma sıkıntısı olmayacak.
Rutubet korkusu yaşanmayacak.
Ses geçirmez.
Su sızdırmaz.
% 90 tasarruflu bir ürün.
Bu ürün için Kütahya Şaphane’de imalat yapabilmek için Belediye Başkanımız Rasim Daşhan tarafından 12 dönüm arsa tahsis edildi. Üzerinde çalışmalarımız sürüyor. İnşaat açılışında Sayın Cumhurbaşkanımızı da görmek nasip olur inşallah.
 heyecan içinde doğum günümüzü bekliyoruz.
İsmail Gözde
Sayın Valim; Ayson Hocam sizi anlatınca sizi çok sevdim. Sanki abimi ziyarete gelmiş gibiyim. Kabul ederseniz biz tatlı yiyelim, tatlı konuşanları dinlemek,
Sizleri dinleyerek sizlerden öğreneceğimiz çok şeyler var. Misafirperverliğiniz için, cana yakınlığınız için, güler yüzlülüğünüz için, gönülden, yürekten karşıladığınız için çok çok mutlu oldum. Nene Teknoloji ürünleri; sizlerin fikirleriyle daha da güzelleşecektir. Fikirler; bilgiden, paradan daha değerlidir.
Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can
Her insan içinde doğru olan ve eğri  bakan bir göz vardır.
Ben haberi okuduğum zaman ufuk açıcı demiştim. Şimdi ülkemiz için, inşaat sektörümüz için, alternatif bir ürün seçeneğini ortaya koyuyor. Bu ürün ülkemizde yerini alacak ve dünyaya pazarlanacak inşallah. Bu da bizlere nasip olur inşallah. Yerli ve milli olması bizi ayrıca şereflendirdi.
Bilim İnsanı Hasan Yılmaz Tokuş, ülkesi için, vatanı için, doğru hamleler yapan, bilgiyi, markasının patentini alan, bir şirket bünyesinde teslim etmeyi düşünen, hayır duaları alan bir bilim insanı. Kendisiyle tanıştığım için çok mutlu oldum. İnanıyorum ki, Ayson Karabağ’ın elinde, bu ürün çok daha iyi yerlere gelecektir. Şimdiden heyecan içindeyim. Ülkemizde böyle fedakar insanlar gördükçe çok mutlu oluyorum. Genlerimizde başarı var, çalışkanlık var, üretim var. Yanınızdayım, destekçinizim. Hedefinizde başarılar dilerim.
Biz teşekkür ederiz, sizin gibi değerli bir insanı tanıdığımız için…
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM