• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kıbrıs’ta Yaşamak İsteyenler Mimar Babak Gholami’nin Kıbrıs’ta Misafiri Olun

Kıbrıs’ta Yaşamak İsteyenler Mimar Babak Gholami’nin Kıbrıs’ta Misafiri Olun

Kıbrıs’ta Yaşamak İsteyenler Mimar Babak Gholami’nin Kıbrıs’ta Misafiri Olun

Türkiyede yaşayanlara mimar Babak Gholami’nin mesajı: Gazeteci Ayson Karabağ’ın referansıyla sizler Kıbrısta misafirim olun. Kalacağınız yer bizden, havaalanından almak bizden, günü programlamak bizden, gezdirme dolaştırma bizden, bilgileri alma bizden, sabah kahvaltıları bizden. Sizlere güzel  gün yaşatalım, güzel hikayeleriniz olsun. Görüş ve fikirleriniz gazetede haber olsun. İskele ilçesi Kıbrıs’ın parlayan yıldızı. İnşaat firmalarına taksit taksit ödeyerek daire sahibi olabilirsiniz. Bankaya bulaşmadan, faiz ödemeden al kiraya ver taksitler kiranızı ödesin gibi düşünebilirsiniz. İşte imkan işte fırsat! Bu fırsattan mutlaka yararlanın. Sizleri Kıbrıs İskelede 4 gün misafir edelim, kalacak yerinizi ayarlayalım, havuzlu ve saunalı harika bir sitede misafirimiz olun. Gündüz sizlere daire alıp kiraya verme konusunda veya inşaattan az az ödeme koşullarıyla daire alın, kış ayında Kıbrıs’ta yaşayın. Kalan ayları da kiraya verelim; kira geliriniz olsun. Gündüz sahilde gezdirelim, gazinoya götürelim. Dolaşın, insanlara bakın: Stres yok, trafik yok, güler  yüzlü insanların arasında yaşamak istiyorsanız dedikodu yok, isteyen istediği dilde günaydın diyor.

Bu ortamı gezdirelim görün, bakın. Site içerisinde: hazır daireler, inşaatta olan daireler, projede olan daireler, bitmiş villalar, kelepir villalar. İmara açılmış Arsalar ,villaları iki arkadaş alın inşaat hemen başlar, 6 ayda biter. Arsa alın kişiye özel yapın. Her konuda imkan olan yerler var. Sizin için doğru neyse kararı siz verin. Sizlere rehberlik yapayım, aktarayım bilgileri cebinize koyun kararı siz verin. Kıbrıs alışverişlerinde tl üzerinden yaşantı var ama alım satımlar Stalin üzerinden oluyor.

Kredi yok, banka yok her şey yazılı sözleşme ile yapılıyor. Sizler karar verin, ucuza uçak biletini takip ederek alırsınız biz de sizi ağırlayalım. Kıbrıs’ta konaklamanız bizden, Ercan Havaalanından alıp havaalanına bırakmak ve rahat edeceğiniz şekilde ortam hazırlamak bizden. Sizlere sunum yaptırmak bizden. Bölgemizi gezdirmek, dolaştırmak bizden. Karar vermek sizden. Evet diyorsanız Whatsapp’tan yazarak görüşebiliriz.lotus adası +90 533 877 75 59 +90 548 844 25 30

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. 1+1 veya durumlarına göre kaç ay taksit fiatlar ne kadar peşinat varmı varsa ne kadar ara taksit ödeme varmı

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM