• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Gazeteci Ayson Karabağ  Mine Gür Sanat Atölyesini  Ziyaret etti?

Gazeteci Ayson Karabağ Mine Gür Sanat Atölyesini Ziyaret etti?

Gazeteci Ayson Karabağ Mine Gür Sanat Atölyesini Ziyaret etti?
Mine Gür Hanım; Sanat Nedir?
Sanat, en genel anlamıyla yaratıcılığın ve hayal gücünün ifadesi olarak anlaşılır. Tarih boyunca neyin sanat olarak adlandırılacağına dair fikirler sürekli değişmiş, bu geniş anlama zaman içinde değişik kısıtlamalar getirilip yeni tanımlar yaratılmıştır. Bizde burada el becerisiyle, hayal becerisiyle sanatı buluşturarak, değerli eserler ortaya çıkarıyoruz.
Gazeteci- Ayson-Karabağ-Mine- Gür- Sanat- Atölyesini-Ziyaret- etti?
Gazeteci Ayson Karabağ, Sanatla Uğraşanlara Tavsiyeniz Nedir?
Ziyarete geldiğim sanat atolyesınde Mine gür  ,Sezin Nakay, Bingül Köyel,Filiz Kurt, Sinem Belgin tanıştım sanatına sarilmişlar severek  Çalışıyorlar.
Sanatla uğraşanlar; el becerilerini geliştirdiği gibi, iletişim becerilerini de geliştirmeli, okuma becerisini artırmalı. Bilgi arttıkça bakış açılarını geliştireceklerdir. Bilgi artıkça bakış açınız büyüyecek. Daha büyük düşünerek, cesaretiniz daha da artacak.
Sanatla uğraşanların hayallerinizi büyük karaler içine koyun. Türkiye’de birinci olacağım, dünyada ikinci olacağım diyerek basında benden konuşacaklar diyerek, çevrenizdeki gazetecilerle dostluklar kurun. TV’cilerle iletişim içine geçin. Bilginiz artıkça, kendinizi satmasını öğrenin, pazarlamasını öğrenin. Eserinizi satarak, paraya çevirmekte sanattır. Onun için ayıptır diyerek bakmayın. Sanatın değerini bulmaya çalışın. Sanatınızı, iş adamlarına, sanat meraklılarına anlatarak hikayenizle etkilemeye çalışın. Her işin bir hikayesi olmalı, her bir eserin hikayesi olmalı. Mesaj veren olmalı. Onun için büyük düşünmenize, yılda bir de yaptığınız eserleri sergide satmasını öğrenin, pazarlamayı öğrenin. Yaptığınız sanattan para kazanırsanız, büyüklerinizde ‘A ne güzel derler’ Sanat yaparsın ama para kazanamasın diyenler kendilerini pazarlayamamışlardır. Siz aklınızı, becerinizi kullanırsanız daha büyük satıcı olursanız, değeriniz, kıymetiniz, sanat eseriniz gazetecinin kalemiyle özendirerek, inandırarak, güven vererek, resimlerinizin google’a düşerek daha da başarılı .
Tanışmak, iletişim kanalını geliştirmek, okumak, araştırmak, seminere katılmak için zamanla yarışın. Vaktiniz yok, hızlı olun. Yürümeyin, koşun. Hızlı, çabuk olun. Bilginizi, becerinizi satmayı öğrenin. Bunu isterseniz başarılı olursunuz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM