• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Mumbar Ustası Arife Gülseren Onbaşı’dan; Spor Yapanlara Mumbar Hediyesi

Mumbar Ustası Arife Gülseren Onbaşı’dan; Spor Yapanlara Mumbar Hediyesi

Mumbar Ustası Arife Gülseren Onbaşı’dan; Spor Yapanlara Mumbar Hediyesi
Arap ülkelerinde 28 yılı aşkın süredir Mumbar Dolması yaparak işinde ustalaşan Gülseren Abla lezzetiyle çocukların diline düşüyor, torunların diline düşüyor, damak zevklerine hitap eden Gülseren Abla’nın lezzetini duyanlardan biri olarak salı günü sabah saat 07.30’ta Kartaltepe Spor Alanı’nda spora gelen her kişiye özel paketle hazırlayarak ve sıcak sıcak hediyesini verdi.
Teoman Azat Bakın Ne Dedi
Spor hocalarımızdan Teoman Abi dayanamadı ve sporu bırakarak kenarda mumbarı yedi. Yarısı kaldı, spor yaparken aklı pakette kaldı. Gülseren Abla, eline sağlık, çok sevdiğim, çok beğendiğim, çok aradığım bu değerli kıymetli Mumbar Dolması’nı yaparak sıcak sıcak bize getirdiğin için eline sağlık. Lezzetli Mumbar Dolması’nı çok beğendim, çok güzel yapmışsın. Keşke yanında turşu da olsaydı diyerek, lezzetini bilen, keyfini bilen, damak tadını bilen biri olduğunu fark ettirdi.
Arife Gülseren Onbaşı; sporu iyi yapanlara, sporun hakkını verenlere aydı bir Mumbar yedireceğim diyerek, sporu sevdirecek. Spor ekibini bir arada tutmasını sağlayan, iletişime önem veren, spor ekibinin gelişimine katkıda bulunan her sabah, kim geldi, kim gelmedi diye sıkı takip eden bir ablamız var. İyi ki varsınız. Bu ekibin bir parçası olmaktan mutluyum. Sabahları Kartaltepe Parkı’nda spora davet ediyoruz. Yatarak geçirmeyin, spor yaparak sağlıklı geçirin.
Ayson Karabağ
Bu değerli yöresel Mumbar Dolması için Fatih Kadınlar Pazarı’na giderek oradan malzemeleri alarak, getirip onun 2 saat temizliğini yaparak, 10 kez sudan geçirerek hazırlayan, bu Mumbar Dolması’nı torunlarına, evlatlarına hazırlarken, sporcu arkadaşlarını da ihmal etmeyen Gülseren Ablamıza teşekkür ediyorum. Veren el, alan elden üstündür diyerek yedirmesini bilen, destek veren, bu zamana kadar bu değerli Mumbar’ı bizlere ikram eden Ablamıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Severek ikram ettiği için şifa da olacağına inanıyorum. Eline sağlık. Kartaltepe Parkı’nda sayesinde spor arkadaşlarımız oldu, iyi bir ekip olduk. Birbirlerimizin sorunlarını takip edenlerden olduk. Sizin ilginiz, sizin güler yüzlülüğünüz sayesinde spora geliyoruz. Sizi sabah 07.00’de spora bekliyoruz.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM