• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Sayın Cafer Mahiroğlu,Halk TV Yöneticisi,

Sayın Cafer Mahiroğlu,Halk TV Yöneticisi,

Sayın Cafer Mahiroğlu,Halk TV Yöneticisi,

Tanıtımlarınızda bir genç çocuğun “Çay termosu yanımda, geçinemiyoruz, yemek yiyemiyoruz, her şey çok pahalı” gibi sözlerine yer veriyorsunuz. Sizin de zor koşullardan geldiğinizi biliyorum. Ancak, halkın umudunu yeşertecek, mücadele etme azmi aşılayacak ve yol gösterecek tanıtımlara daha fazla önem vermenizi rica ediyorum. Bir yaşlı adamın “Dün iyiydi ama yarın daha zor günler bekliyor” sözü doğru olabilir, ancak sürekli karamsarlık yaymak da doğru değil.

Türkiye’de haber anlamında başarılı işler yapıyorsunuz. Ancak Halk TV, sadece bir CHP televizyonu değil, halkın televizyonu olmalıdır. Daha geniş bir izleyici kitlesi kazanmak ve dikkat çekmek için daha özenli olmalısınız. Umut aşılayan içeriklere önem verin, ancak moral bozan ve tembelliği teşvik edenlerden kaçınmak gerekir.

Alın teriyle çalışmak, mücadele etmek önemlidir; yürümek değil, koşmak ve düşmemek için dikkatli olmak gerekir. Çünkü metropol şehirde yaşayan, üretmeyen, çalışmayan kişiler için yer yoktur. Burası, çalışan, mücadele eden, alın teriyle işini dürüstçe yapan insanların yeridir. Bu nedenle televizyonculuk konusunda daha dikkatli ilerlemenizi diliyorum.

Cumartesi ve pazar günleri artık insanlar canlı yayınları izliyor. Akşam haberleri programlarına daha fazla önem verilmeli, sabah programlarınız da iyi ama daha da iyileştirilebilir. Birçok meslek var, o mesleklere değer vermeniz ve onlara kapı açmanız, kitlenizi artırmanıza yardımcı olacaktır.

Siyasette hep aynı kişileri kahraman yapmak ve şımartmak yerine, her sektöre ve mesleğe değer verin. Haberlerinizi insanlara dokunacak şekilde geliştirin. CHP reklam yapsın ama siz televizyonculuğunuzu yapın ve başarıdan başarıya koşun.

Saygılarımla.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM