• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Ceo’su  Gazanfer Çelik İle Gazeteci Ayson Karabağ Röportajı

Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Ceo’su  Gazanfer Çelik İle Gazeteci Ayson Karabağ Röportajı

Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Ceo’su  Gazanfer Çelik İle Gazeteci Ayson Karabağ Röportajı
Sevgili hanımlar ve beyler; güneş ışınlarını engelleyici ürünleri ve saçlarınızın yeniden canlanması, saçlarınızı besleyen ve yıpranmış saçlar, kuruyan saçlar için faydalı ürünleri üreten Umut Farma İlaç Kozmetik Şirketi Ceo’su Gazanfer Çelik ile sizler için konuştuk. Çelik, sağlıklı bilgileri siz değerli okurlarımız için paylaşmak istiyorum.
Gelin Cildimizin Bakım Ve Koruma Dilini Konuşalım
Gazanfer Çelik Biyografisi
01.01.1966 Kars Selim Akçakale’de doğdum. Babam Fahrettin Bey, annem Semiha Hanımdır. Küçüklüğümü Kars’ta geçirdim. Çocukluğumda afacan biriydim. Yedi kardeşin en büyüğü benim. İlkokulumu Akçakale köyünde bitirdim. Ortaokul köyümüzde olmadığı için Kars’a gittim. Ortaokul ve liseyi Kars Alparslan Lisesinde tamamladım. Üniversite için İstanbul’a geldim. İşletme bölümünden başladım ama çalışmam ağır bastı ve eğitimimi yarıda bıraktım. O dönemde dondurma olmadığı için çalışmaya kendimi daha çok ayırdım. Biz yedi kardeşiz. Pek çok şairin, aşığın, ozanın çıktığı topraklarda neşe ile büyüdük. Kars’ta büyümek her anlamda keyifliydi. Okumak ve öğretmen olmak veya devlet memuru olmak gibi hayaller içinde yetiştik. Kars’ta yetişen ürünlerle büyüyerek, kışın sert soğuğa yazın sıcağa karşı mücadele eden, sabırlı olan, doğa ile baş başa yaşamak bizlere nasip oldu. Hiç farkında olmadan biz mücadeleyi öğrenerek büyüdük. Kars milleti; haksızlığa karşı direnen, ezilenin yanında olandır. Kars insanlarının politik dili yoktur. Ya vardır ya yoktur orta çizgisi yoktur. Bizim Karslılarda bir söz vardır. Kendini öveni koy kaç, eli öveni al kaç. Bizim kars insanlarının iki kalbi vardır. Biri acı çeker, diğeri ümit eder. Biz hep umutların peşinden koşanlardanız. Su akar yolunu bulur sözüne çok inanırız. Düşmanı uzakta arama sözü ile büyüyenlerdeniz. 
 
 Cilt ‘de Ayrıntı Önemli
Kurumak Besleme Canlılık
Kadınlarımız Bioser Güneş Engelleyici İle Korunurken, Biz de Kadınlarımız İçin Her Gün Gelen Zamlara Rağmen 1 Alana 1 Bedava 450 TL
 

Hayallerinizin Değil Gerçeklerin Peşinden Koşun

Cildinize Bakın, Kendinizi Derin Dondurucuda Sağlamasını Öğrenin
Cilt Besleyici ve Koruyucu Ürünleri Kullanmasını Bilin
Ciltleri Koruyarak Mutlu Oluyorum
Hayat reçetesinde cilt bakımı için, sivilce, akne lekeleri için, güneş ışınlarından cildinizi korumak için okuyarak, öğrenerek en iyi yatırımı kendinize yapın.
Cildinizin Işığını Ortaya Çıkarmasını Öğrenin.

Kendi Cilt Bakımınız İçin Fark Yaratın

 
 
Bioser Ultra Güneş Engelleyici Sprey ile Cildiniz Daha Genç ve Sağlıklı Olur diyorsunuz?
Güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korumak, nem dengesini sağlamak, cildinize canlılık, dolgunluk hissi verir. Farklı cilt trendleri sağlıklı görünüme kavuşturmak artık çok kolay.
Bioser Ceo’su Gazanfer Çelik, ürünü hakkında şu açıklamaları yaptı: “Kadınlarımızı her gün gelen zamlara rağmen, ürünümüzle güneşten korurken, bizde fiyat konusunda % 40 indirim yaparak 1 alana 1’de bedava kampanyasıyla büyük destek olmaya karar verdik. Ürünümüzü eczanelerden isteyebilirsiniz. Her ürünümüzün rafta bulunması için çok büyük alan gerekir. Onun için rafınızda varsa alın, yoksa siz whatsApp’tan yazın, biz de size geri dönüş yaparız. Kadınlarımızın cildini güneşten korurken, bizde firma olarak kadınlarımızın bütçesine desteğimiz olsun. Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden, Bioser cilt koruyucu yazın enerjisini sizlere yansıtacak. Cildinizi koruyan, besleyen, sağlığınızı geliştiren, ruhunuzu, besleyecek bir ürün olacak. Cildinizdeki lekelerden koruyan genç ve sağlıklı, güneş engelleyici sprey ile içinizdeki sanatçı ruhunu, uzun süreli koruma sağlayacak, erken oluşan kırışıklıkları önler” diye konuştu.
Bioser Ceo’su Gazanfer Çelik, ürünün tüm detaylarını şöyle sıraladı:
Güneş ışınları, cildinizin erken yaşlanma belirtilerini ortaya çıkmasına neden olur.
 Güneş spreyimiz, bu riski azaltarak, cildin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
Ciltte leke oluşumunu önler.
Uzun süreli koruma sağlayacağız. Güneş spreyleri aktif bileşenlerinin, kalıcı etki sayesinde ciltte uzun süreli koruma sağlar.

Güneş lekelerini önler, cildi aydınlatır.Güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar.

Kızarıklık, lekeler ve erken yaşlanma gibi cilt hasarlarından korunmak için ve güneşe maruz kaldığınızda kullanın.Her üç saatte bir kullanın.Yüz ve boyun bölgesi ultraviyole A ve B ışınlarını bloke eder.

Güneş lekelerini önler.
Cildi nemlendirir.
Bioser Sun Blocking Sprey Kullananlar İçin
Bir alana bir de bedava üstelik kargo ile adrese teslim
 
Hem Cildinize Hem de Işınlardan Korunmak İçin Sihirli Dokunuşa Var mısınız?
Cilt Işınlarından Korunmak İçin Uyarmasam Yaşayamam
Nesilden nesile geçen insan kendisinin bakımı ile, sağlıklı yaşamı elinde. Sizde kendinizi derin dondurucuda saklayan, gençliği çevreye hararetle baktıran kişiler olmak gerektiğine inananlardan biriyim. Kendi kendinizin doktorunuz olun. Işınlardan cildinizi korumak için, besleyici koruyucu krem kullanmak gerekir. O da 3 saatte bir olmalı. Aynaya değil, boğaza bakmak gerekir. Sağlıklı yemekleri tercih etmeniz gerekir. Dişlere görev yaptırmak gerekir. Saçların dökülmemesi için bilinçli banyo yaparken, saçların dibine masaj yaparak 5 dakikada hücrelerinizi yenileyin ve güçlendirin. Her gün sokakta rüzgarlarla birlikte gözenek yolu ve cilt lekeleri yaşamak istemiyorsanız, doğru bilgiyi, doğru ürünle nasıl kullanmak sizin elinizde.
 
Gazanfer Bey, Biz Kendimize Yatırımı Bilmiyoruz O Zaman…
Hz. Ali’nin bir sözü var. Zenginliğin en iyisi akıl zenginliğidir. İlk başta okumak ve vakit ayırmak zorundayız. Her ürünün kullanma kılavuzu vardır. Biz insanların da bir kılavuzu vardır. Beslenmek ve spor çok çok önemli parametrelerdir. Bunları yaparak güne başlarsak, hayatı daha iyi yönlendirebiliriz. Engellere takılmadan, mücadele alanımızı genişletebiliriz. Biz eksikliklerimizi görmüyoruz, okumuyoruz, yanlış yola giriyoruz, yanlış besleniyoruz. Sonra zayıflamak için çaba harcıyoruz ve ciltlerimizde leke oluşuyor. Işınlar cildimizi yıpratıyor sonra birileri uyandırıyor, o zaman da iş işten geçiyor. Vücudumuzun kıymetini bilirsek, sağlıklı olursak doktora da her an gitmek zorunda kalmayız. Kendi kendimizin doktoru olalım. Yaşamımız için iyi bir yol haritası belirleyelim. Yaz ve kış Güneş ışınlarından cildinizi kuruyun.
 
O Zaman Bu Bilgileri, İlkokulda, Ortaokulda Öğrencilere Aktarmalıyız
Benim tek derdim; yeni nesile bu bilgileri sevdirerek, uyararak, özendirerek anlatmak istiyorum. Cildimizi ışınlardan nasıl koruyabiliriz, nasıl besleyebiliriz, ciltteki lekeleri nasıl temizleyebiliriz, saçlarımızın bakımını nasıl yapabiliriz, nasıl koruyabiliriz… Bu soruların cevaplarını anlatmak istiyorum. Bir yazar diyor ki; Bedel ödeyenleri dinleyin, o bedeli siz de ödemeyin. Çevremizde cilt konusunda, saç konusunda, kilo konusunda, leke konusunda bedel ödeyerek çok para harcayanları görüyorum. Arzu ediyorum ki, gençlerimiz bu konular hakkında örnek alsınlar ve bu bedeli ödemesinler.
 
Cilt Bakım Konusunda Özel İlgi Alanınıza Bu Konu Ne Zaman Girdi?
İlaç sektöründe çalıştım. 20 yılımı verdim. Çok şey gördüm, duydum ve yaşadım. Şimdi kozmetik alanında insanların ciltlerinin beslenmesi, korunması, saçların yeniden canlanması, akne ve sivilcelere karşı önlem alınması, gözenek sıkılaştırıcı tonik konusunda, vücut beyazlatıcı krem konusunda daha bilinçli bir toplum için bilgilerimi aktarmak istiyorum. Bu bilgilerimi mezara değil, insanlara sunmanın peşindeyim.
 
O Zaman Bizler, Cilt Konusunda Hangi Hataları Yapıyoruz?
Cildimizi çok iyi tanımak gerekir. Gece nasıl, gündüz nasıl korumak gerekir, bakım nasıl yapmak gerekir, gözenekler nasıl temizlenir, bu konularda bilinçlenmemiz gerekiyor. Türkiye’de kadınlarımızın % 70’i işi biliyor. Erkeklerde bu oran % 15. Bu konuda çocukken öğretmek gerektiği kanaatindeyim. Artık araştırmak elimizde, fırsat var. Öğrenmek çok daha kolay.
Türk Erkekleri Şimdi Daha mı Bakımlı?
Eskiden erkekler sorumluluk alırlardı. Evin yükünü, eşine saygıyı bilirdi. Şimdi erkekler sorumluluk almadığı gibi kendilerinin bakımını da unutmuşlar gibi gözüküyor. Okumuyorlar, rahat giysilerle gece gündüz yaşıyorlar. Eskiden erkek ben bu evi geçindirmem diyordu. Şimdi gel birlikte bu evi geçindirelim diyerek el ele veriyorlar, 3 ay sürüyor, 5 ay sonra ayrılıyorlar. Sevgiyi ve saygıyı tüketiyorlar çünkü. Sağlıklıklarına dikkat etmiyorlar, beslenmeye önem vermiyorlar. Ciltlerine bakmıyorlar, saç bakımına önem vermiyorlar. Kendilerini ihmal ediyor ve sürekli dışarıdan besleniyorlar. Kadınların doğasında korunmak vardı. Yaratılıştan böyle ama, şimdiki kadınlarımız rahatlık, geçici gösterişler ile bıkkınlık yaşıyorlar. Şimdi kadınlarımız da, erkeklerimiz de kendilerini bakımı ihmal ediyorlar, güzellikleri devamlılık göstermiyor. Kendi elleriyle kendilerini ihmal ediyorlar. Ben ev ev gezip bunları gençlerimize anlatmak ve sorunları çözmek istiyorum.
 
Gazanfer Bey; Yeni Projeniz Var mı, Biraz Bahseder misiniz?
Gençlere sihirli dokunuşlarla ciltlerinin bakımı ve saçlarının dökülmemesi için, ciltlerinde lekelerin oluşmaması için, ciltlerinin kırışmaması için kişiye özel bakım setlerimizi sunuyoruz. Sabah akşam bakımlarını yaparak, daha sağlıklı bir hayat inşa etmek istiyoruz gençlerimiz için. Seminerler vererek gençlerimizi bilgilendirmek ve tecrübelerimizi aktarmak peşindeyiz.   
Bayanlara ve Baylara Neler Söylemek İstersiniz?
Gençler azimli ve dürüst olun Her zaman yeniliklere açık olun. Hiçbir zaman bıkmayın, usanmayın. Her şey bir anda olmuyor. Başarılarınızı zamana yayarak ve buna da sabır ekleyerek yolunuzdan ayrılmayın. Her tecrübeye açık olun. O zaman istediğiniz yerde olabilirsiniz. Unutmayın; istemek, başarmanın yarısıdır.
Gençlere Tavsiyeniz Nedir?
Bizim büyüklerimizin bir sözü vardır. Giysilerinizle ağırlanırsınız, bilgilerinizle uğurlanırsınız. Kendinize bakımı ihmal etmeyin, okumayı ihmal etmeyin, ambalajı ihmal etmeyin. Dünya ile yarışmak istiyorsanız, girişken bayan olmak istiyorsanız, etkili konuşma, giyim çok çok önemli. Bunları ihmal etmeyin. İleride faydasını göreceksiniz
.
Cilt Bakımı İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Cildinizdeki gözenekleri temizlemesini bilin. Cildiniz için besleyici kremler kullanın. Güneş ışınlarından korunmasını öğrenin. Bakımlı bayan olun, bakımlı erkek olun. Güzelliklerinizi kaybetmeyin, korumasını bilin.
Metro Şehirlerde Yaşayanların Planı Olması Gerekir mi?
Metro şehirlerde yaşayanların öncelikle planlı ve programlı yaşamaları gerekir. Haftanın belli günlerinde spora gitmeleri gerekir. Haftada bir gün de olsa saunaya giderek ter yolu ile gözeneklerin temizlenmesi gerekir. Sabah ve akşam ciltlerini kremleyerek bakım yapmaları gerekir.
Okumak çok çok önemli. Araştırıcı olmak, vücudu hakkında bilgilerle yola çıkması gerekir. Kendinize bakımı unutmayın. Türkiye’de insanlar önce para kazanmak için sağlıklarını kaybederler sonra sağlıklarını kazanmak için paralarını harcarlar. Siz bunu yapmayın. Kendinizi ihmal etmeyin.
Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Şirketi Ceo’su Gazanfer Çelik, Vücut Beyazlatıcı Krem İçin Ne Söylemek İstersiniz?
Vücut beyazlatıcı kremi dizlere, dirseklere, koltuk altı kararmalarına karşı kullanın.
Vücudunuzda kremi uygulayacağınız bölgeyi temizledikten sonra sorunlu bölgeye yeteri miktarda ürünü dairesel hareketlerle, masaj yaparak yedirmeye çalışınız. Diz, dirsek, koltuk altı, genital bölge kararmaları için kullanılabilir ve sabah akşam kullanmanız önerilir. Yüze kesinlikle kullanmayınız.
Göz temasından kaçının, bol su ile yıkayın. Alerjiniz var ise vücudunuzun küçük bir yerinde deneyin, sonra kullanın. Bu ürün gerçek cilt tonunu ortaya çıkaran yenileyici ve aydınlatıcı etkisi olan bir üründür.
Vücuttaki kararmaların görünümünü azaltır.
Renk eşitsizliğini ortadan kaldırır.
Anında ve kalıcı beyazlık hissi verir.
Aydın cilt ve pürüzsüzlük kazandırır.
Vücut beyazlatıcı krem vücutta bulunan koyu lekelere ve hiperpigmen taşıyan bölümlerin görünümünün giderilmesini sağlar.
14 günlük kullanımla birlikte;
Koyu lekeleri giderir.
Ton eşitsizliğini  giderir.
Sabah ve akşam kullanınız.
Yüz hariç tüm vücuda uygulayınız.
Hassas ciltler için uygundur.
Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Şirketi Ceo’su Gazanfer Çelik, Akne ve Sivilce Karşıtı Sebum Hakkında Bizleri Aydınlatır mısınız?
Akne ve sivilce neden oluşur, onu bir bilelim. Doğru cilt bakımının yapılmaması, yağlı besinlerin tüketilmesi ve patlatılması sonrası ve stresli bir durumda bunlar oluşur.
Peki Ne Yapmalıyız?
Bu konuda üç yol vardır.
1- Temizle ve Arındır
Gün boyu makyaj ve havanın kirliliği cilde nüfuz eder. Uyumadan önce cildinizi makyajdan ve kirden arındırın. Cildinizdeki ölü tabakayı deriden atmak ve serumu dengelemek için tonik kullanın. Tonik kullanımı ölü hücrelerin tıkadığı gözenekleri temizler ve cilde pürüzsüzlük sağlar.
2- Nemlendir
Cildin neme ihtiyaç olduğu zaman fazla sebum üretmesi, ciltte akne ve sivilce oluşumuna sebep olur. Cilt tipinize uygun doğru nemlendiriciyi bulun. Özellikle hyaluronik asit içerikli nemlendiriciler tercih edin. Böylece cildinizin daha dolgun ve canlı görünüm kazanmasına katkı sağlayacaksınız.
3- Düzenli Bakım Yapın
Düzenli cilt bakımı rutini oluşturmak, cildi kirden ve makyajdan arındırmak, nemlendirmek özellikle ise gece cilt bakımını ihmal etmemek gerekir. Cildinizin ihtiyaç duyduğu besinler ile besleyerek, problemlerin oluşumunu engelleyebilirsiniz.
Bu Ürünü Ne Zaman Kullanabiliriz?
Gece kullanımı için uygundur. Ve yüz bölgesi için. Bu ürün siyah nokta karıştı, yağ oranı düzenleyici, yoğun leke giderici, mucizevi çay ağacı yağı mevcut sivilcelerin oluşumunu engeller. 
Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Şirketi Ceo’su Gazanfer Çelik, Sizde Canlandırıcı ve Yenileyici Yüz Peeling Sebum Hakkında Ne Söylersiniz?
Cildi yüzeysel soyan peelinglerde kullanılan bileşenlerdendir. Cilde faydaları oldukça fazla olan bu bileşenler cildin nem seviyesini dengelemeye yardım eder. Kolajen üretimini hızlandırır, gözeneklerin nefes almasına izin vermeyen ölü derileri temizleyerek cildin sağlıklı temiz canlı görünmesine yardım eder.
Ciltteki iltihaplanmayı yapıştırma özelliği vardir. Yağda çözünebilir bir bileşendir. BHA’lar hem genişleyen gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek temizler, hem de ciltte yağ sebum dengesini sağlamaya yardım eder.
Kombinasyonu ise cilt sorunları ile mücadele ederek cildin daha pürüzsüz parlak olmasına yardımcı olur. Cilt tonunu eşitleyerek daha aydın bir cilt sunar. Birlikte hem cildin üst katmanı, hem de ait katmanını etkiler. Kolajen üretimini tetikleyerek cildi daha sıkı genç ve ışıltılı bir hale getirirler.
Bu Ürünün Etkisi Ne Olur?
1- İltihaplanmayı yatıştırarak akne oluşumuna önler
2- Gözenekleri temizleyerek küçülmelerine yardımcı olur.
3- Ciltteki ton eşitsizliğini gidermeye yardım eder.
4- Ölü cilt hücrelerin atılmasını sağlar, cildi onarır.
5- Genişleyen gözeneklerin görünümünü küçültür.
Bu Ürünün Kullanım Zamanı ve Alanı Nasıldır?
Gece kullanımı için uygundur
Yüz bölgesi
Gözenekleri küçültür, cilt tonunu eşitler.
% 85 pürüzsüz cilt sağlar.
Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Şirketi Ceo’su Gazanfer Çelik, Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik Hakkında Bizi Bilgilendirir misiniz?
Gözeneklerin oluşumuna sebep  özellikle yağlı ciltlerde neme ihtiyaç duyan deri daha fazla sebum yağ üretir. Gözenekler yağlı ciltlerde genişlemeye başlar ve cilt sebumdan arındırılmazsa siyah noktalara akne oluşumuna neden olur.
7 günde genişleyen gözeneklerin görünümünü azaltır.
Ne Yapmalıyız?
1- Cildinizi ölü hücrelerden arındırır.
2- Cildindeki fazla sebum yağ oranını dengeler.
3- Gözenek sıkılaştırıcı tonikle cildiniz pürüzsüzleşir.
Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik
Niasinamid salisilik asit vitamin E içeriğiyle cildi yeniler, derinizi ölü hücrelerden arındırır. Gözenekleri temizleyerek küçülmelerini sağlar. Gözeneklerin oluşmasını tetikleyen fazla sebum oranını dengeler akne ve sivilce oluşumunun önüne geçer. Pürüzsüz görünüm ipeksi ve canlı bir cilt görünümü kazandırır.
Kullanım Şartları Nelerdir?
Sabah ve akşam kullanın.
Yüz bölgesi de kullanın.
Genişleyen gözenekleri 7 günde azaltır.
Normal yağlı akne eğilimli ciltler içindir. 
Umut Farma İlaç Kozmetik ve Medikal Şirketi Ceo’su Gazanfer Çelik, Leke Giderici ve Önleyici Sebum Hakkında Ne Diyeceksiniz?
Bizim bu ürünümüz; leke giderici ve önleyici sebum 10 gün içerisinde cildinizde oluşan koyu lekeleri azaltır.  İçeriğinde bulunan arbutin cildin hiperpigmentasyon görünümünü azaltır. Lekeleri minimuma indirerek cilde aydın görünüm kazandırır. Salisilik asit leke iz ve kuruluktan kaynaklı kızarıklık görünümlerini azaltarak cildin eşit tonlu görünüme kavuşmasına destek olur.
10 günde lekelere çözüm aydınlatıcı bir cilt görünüme kavuşacaktır.
Bu Ürünün Etkisi Ne Olur?
1- Eşit ve daha aydın bir cilt sunar.
2- Lekelere karşı konsantre bakım yapar.
3- Yeni lekelerin oluşmasını engeller.
4- Ciltten ölü tabakanın atılmasına yardım eder.
Bu Ürün Ne Zaman Alınır?
Gece kullanımı için uygundur. Yüz bölgesi için kullanın.
Saç Maskesi Hakkında Konuşalım, Nedir Saç Maskesi, Nasıl Kullanmak Gerekir?
Saç maskesi, saçlara bakım yapmaya, nemlendirmeye, onarmaya ve hacim vermeye yarayan bakım ürünüdür.
Saç maskesi, toz, rüzgar, güneşin zararlı ışınları, hava kirliliği, deniz suyu, saçın çok sayıda işleme ve ısıya maruz kalması gibi nedenlerden dolayı aldığı hasarı azaltmaya yardımcı olur.
Ladymor Saç Maskesi Faydaları
Koruyan cansız görünen ve parlaklığını kaybetmiş saçlarınızı yeniden canlandırın.
Saçlara hızlı emilerek saç kırıklarını gidermeye yardımcı olur.
İşlemlerden dolayı hasar görmüş  saçlarınızı yıpratmadan onarır.
Kökten uca besleyici bakım sağlar, parlaklık  ve hacim kazandırır.
Saçları nemlendirerek yıpranmış ve yorgun saçları canlandırır.
Maskeyi saça uygularken saç diplerine kadar masaj yapar gibi saç diplerine kadar iyice masaj yaparak uygulayın.
Saçınıza uyguladıktan sonra bekleyin. Daha sonra şampuan ile yıkayın.
Ladymor Saç Maskesi Faydaları
Saç maskesi, özellikle işlemlerden dolayı hasar görmüş, yıpranmış saçları onarmak ve yeniden yapılandırmak için kullanılmaktadır. Maskelerin içinde bulunan yoğun vitamin yağları sayesinde saçlarınıza yumuşaklık sağlar ve nem dengesini korumaya, kuru saçları ise nemlendirmeye yardımcı olur. Bu nemlilik, sayesinde saçlar dolgun ve canlı bir görünüm kazanır. Onarıcı saç maskesi tüm saç bakım ihtiyaçlarınızı bir araya getirerek, güçlendirici formülü ile saçlarınızı dipten uca onarır, saç diplerini güçlendirir ve sağlıklı şekilde uzamasına yardımcı olur. Kullanış şekli ise; duş öncesi maskeyi eşit bir şekilde dipten uca uygulayın. Saçların onarılması için 5-7 dakika zaman tanıdıktan sonra yumuşamış saçlarınızı şampuan ile durulayın. Haftada 3-4 kez saç bakım rutininize ekleyin. Düzenli kullanın. İlk haftada daha parlak yeniden yapılandırılmış vitamin ile beslenmiş saçlara kavuşacaksınız.
Ladymor Besleyici, Güçlendirici Saç Serumu Hakkında Bilgi Verir misiniz?
Hair Resolutıon Series
Saçların sağlıklı şekilde uzaması beslenmesi ve güçlenmesine yardımcı olur. Saçlar yeterli miktarda vitamin almadığı zaman canlılığını, yumuşaklığını ve gücünü kaybeder. Saç uzama etkisi ekstra güçlü serum içeriğinde bulunan yağlar, jojoba avokado hint yağı aloe-vera, zencefil  ve vitaminler E, B5 ,B3 sayesinde saçlarınıza  bakım desteği sağlar. İşlem görmüş  ve yıpranmış  saçlar için özel olarak formüle edilmiş bu serum saçlarınızı  güçlendirmeye ve canlandırıcı etki sağlamaya yardımcı olacaktır.
Vitaminler
Pro-vitamin B5 saç diplerini  güçlendırecek  saç tellerinin kırılmasına önüne geçer ve saçların sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur.
Amino asit kompleksi saçların gürleşmesine ve  daha yoğun bir görünüme ulaşmasına katkı sağlar. Amino asit desteği sayesinde işlem görmüş ve yıpranmış saçlar eski doğallığına kavuşarak ışıltılı bir görünüm kazanır.
E Vitamini 
Saçlar için tehlike arz eden serbest radikallere karşı savunma görevini üstlenir. Böylelikle saç dersisinin güçlenmesini ve saçların uzamasını destekler. Saçlara daha parlak bir görünüm kazandırır.
Saçlarınızı vitamin desteği alarak koruyun.
Yıpranan saçları besleyerek sağlıklı görünüm kazandırın.
Saçtaki  sebum üretimini dengeler, aşırı yağlanmayı azaltır.
Saçları kökten uca onarır ve uzamasına yardımcı olur.
Nasıl Kullanılır?
Saçlarınızın uzunluğuna ve gürlüğüne göre temiz saça 3-4 pompa kadar kullanın. Saçınızın  ortasından uçlarına kadar nazikçe uygulayın. Saçların yağlı görünmesine neden olabileceğinden  saç köklerine uygulamaktan veya çok fazla ürün kullanmaktan kaçının. Ellerinizle eşit şekilde dağıtmaya çalışın.
Ladymor Saç Şampuanı Hakkında Konuşalım
Ürün bilgisi olarak saçlar  ve saç derisini temizlemek için en pratik ürünlerden olan şampuanlar;  banyo sırasında saçlarınızı kusursuzca temizler.  Canlandırıcı, dolgunlaştırıcı saç şampuanı, işlem görmüş yıpranmış hassaslaşmış saçlarınıza dolgunluk katarak pürüzsüz bir görünüm kazandırır.  Dökülme karşıtı bakım sağlayarak saç dökülmesinin de önüne geçen şampuanla saçlarınızın parlak ve canlı görünmesine desdek sağlar.
Ladymor Saç Şampuanının İşlem Görmüş ve Yıpranmış Saçlara Etkisi
1- Ekstra yumuşaklık
2- Kolay tarama
3- Yeniden yapılandırılmış
4-Parlak görünüm
At kuyruğu Ekstraktı
Saç derisini besler.
Saç tellerini güçlendirir.
Ve kalınlaştırır. Saçların uzamasına da etki göstermektedir.
Isırgan Otu Ekstraktı
Saç dökülmesini minimuma indirir. Saç köklerini besleyerek gürleşmesini sağlar. Aşırı yağlanmaya karşı etki göstermektedir.
Portakal Kabuğu Ekstraktı
Saç kırıklarını onarır. Saç diplerini besler korur, saçlara hacim ve parlaklık kazandırır.
Yeşil Çay Ekstraktı
İçeriğinde bulunan antioksidanlar saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur, saç köklerini güçlendirir.
Üzüm Çekirdeği Ekstraktı
Saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Saç köklerini besler, saç tellerini güçlendirir.
Kolajen
İçeriği sayesinde saç ve saç diplerinin beslenmesine yardım eder. Saç tellerini güçlendirir.
Boyalı Saçlar
Rengini koruyarak kusursuzca temizler.
Kullanım Talimatına Uyarsanız Faydasını Görürsünüz
Duş sırasında saçlarınızı ıslatın. Şampuanı saç ve saç diplerine uygulayarak 1-3 dakika masaj yapın. Sonrasında durulayın. İşlem görmüş saçlarınızın canlandığını göreceksiniz. Saç bakım rutininizi ekleyin.
Güneş Engelleyici Sprey Hakkında Ne Dersiniz?
Ultra güneş ışınlarını engelleyen ve cildinizi koruyan, besleyen, gençleştiren üründen bahsedeyim. Bu ürünü yaz-kış kullanmak gerekir. 3 saatte bir kullanmak gerekir. Yüz ve el için düzenli kullandığınızda faydalarını fark edeceksiniz. Cildinizi korumaya almak gerektiğine inananlardanım. Bu yazıyı okumanızı özellikle rica ederim.
Bioser Ultra Güneş Engelleyici Sprey ile Cildiniz Daha Genç ve Sağlıklı Olur
Güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korumak, nem dengesini sağlamak, cildinize canlılık, dolgunluk hissi verir. Farklı cilt trendleri sağlıklı görünüme kavuşturmak artık çok kolay.

Bioser cilt koruyucu yazın enerjisini sizlere yansıtacak.

Cildinizi koruyan, besleyen, sağlığınızı geliştiren, ruhunuzu, besleyecek bir ürün .
Cildinizdeki lekelerden koruyan genç ve sağlıklı, güneş engelleyici sprey ile içinizdeki sanatçı ruhunu, uzun süreli koruma sağlayacak, erken oluşan kırışıklıkları önler” diye konuştu.
Bioser Ceo’su Gazanfer Çelik, Ürünün Tüm Detaylarını Şöyle Sıraladı:
Güneş ışınları, cildinizin erken yaşlanma belirtilerini ortaya çıkmasına neden olur.
Güneş spreyimiz, bu riski azaltarak, cildin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
Ciltte leke oluşumunu önler.
Uzun süreli koruma sağlayacağız.
Güneş spreyleri aktif bileşenlerinin, kalıcı etki sayesinde ciltte uzun süreli koruma sağlar.

Güneş lekelerini önler, cildi aydınlatır.Güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar.

Kızarıklık, lekeler ve erken yaşlanma gibi cilt hasarlarından korunmak için ve güneşe maruz kaldığınızda kullanın.Her üç saatte bir kullanın.Yüz ve boyun bölgesi ultraviyole A ve B ışınlarını bloke eder.

Güneş lekelerini önler.

Cildi nemlendirir.

Sipariş İçin  0532 584 30 97 Kargo İle Adrese Teslim

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM